E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKirişci'den, Rusya'dan uçak alımına ilişkin açıklama---

Kirişci'den, Rusya'dan uçak alımına ilişkin açıklama

Kirişci'den, Rusya'dan uçak alımına ilişkin açıklama
04 Ağustos 2022 - 11:27 borsagundem.com

Bakan Kirişci, yangın söndürme uçağı konusunda, "Soçi'de yarın Rusya'dan uçak alma konusunu belli bir aşamaya getireceğiz." dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "(Yangın söndürme uçağı) Soçi'de yarın Rusya'dan uçak alma konusunu belli bir aşamaya getireceğiz." açıklaması yaptı.

Kirişci, Et ve Süt Kurumu'nun kuzu eti fiyatıyla ilgili yüzde 25'lik bir indirim yapacağını açıkladı.

Bakan Kirişci, "Kış aylarına girerken meyve sebze fiyatlarındaki artışı önlemek adına sera üretim alanlarımızı artırmak istiyoruz." diye konuştu.

Bakan Kirişci: Tahıl koridoru anlaşması tarihi bir adım

 

Kirişçi: Marmaris'teki yangın kontrol altında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Seyit 05 Ağustos 2022 14:41

    Sen önce çay, şeker, fındık, meyve sebze fiyatına çözüm bul . Senin kuzu dediğin canlı, hayvan sahibinin emeğinin son semeresidir öyle iki hayvan ithalatçısı istedi diye fiyatları kıramazsın köylüyü çiftçiyi ezemezsin belliki talimatı tepeden aldın az kaldı fakirin geçimi sizin seçiminizi bozacak.

  • Çiftçi04 Ağustos 2022 21:20

    Sayın Bakan Avrupa biz çiftçileri tüccarın eline insafına bıraktınız. Bu ülkede tarım yapılmasın diye uğraşıyor adeta. Masa başından karar vermektense çiftçilerin derdini dinleyin. Birde tüketicinin. Ondan sonra iş yapın. Afaki masa başı atıp tutmalar. Neyim ben Tarım Bakanıyım. Çok güzel miş

  • Mucise Reis : )04 Ağustos 2022 16:29

    uçak al, tahıl al, roket al, maden al, onu al, saman al, buğday al, şeker al, makarna al, yahu biz ne üretiyoruz ? :D üretim yaptığımız bişle kaldımı ? 19 yıl önce üreten tesisler bugun modernize olsa dünyaya gıda verir, kendi karnımızı ucuz adoyurur, bolluk bereket gsmh artışı ile yaşardık. örnek: seka olsa, modernize edilse idi şuan mesela... şeker fabrikaları moderniz eolsa edilse.. fıkdık tesisleri moderni zeolsa geliştirilse , çay , zeytın vb.. ya eme biz satın ala ala bitirdik ne varsa...

  • Agah var04 Ağustos 2022 13:07

    Bu gübre bu ilaç bu tohum bu enerji fiyatlarıylamı sera ları artırıcanız kim dikecek bu seraları

  • Tuğrul 05 Ağustos 2022 00:35

    Bakan kendisi yapacakmış bu işleri sera yapacakmış daha çok fazla milleti kazıklamak için çiftçiyi bitirip kendisi yapacağı için adam öyle diyor size ekmek yok bu ülkede demeye getiriyor nasılsa rusya dostumuz putin dostu erdoğanın alır her şeyi alır ordan  (6)