E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKirişçi: Marmaris'teki yangın kontrol altında---

Kirişçi: Marmaris'teki yangın kontrol altında

Kirişçi: Marmaris'teki yangın kontrol altında
25 Haziran 2022 - 11:44 borsagundem.com

Marmaris'te 21 Haziran'da başlayan orman yangını, tamamen kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, soğutma çalışmalarının gün boyu devam edeceğini açıkladı.

Muğla'nın Marmaris ilçesi Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkiinde 21 Haziran'da başlayan yangın, son açıklamaya göre tamamen kontrol altına alındı.

Açıklama, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'den geldi.

Kirişci, yangının tamamen kontrol altında olduğunu belirterek, soğutma çalışmalarının da gün boyu ve ilerleyen günlerde devam edeceğini söyledi.

Kirişci'nin dün yaptığı açıklamadaysa, yangında 4 bin 500 hektarlık alanın zarar gördüğü açıklanmıştı.

Bakan Kirişci, yangın bölgesiyle ilgili iki inceleme olduğunu ve kendilerini kaygılandıracak olumsuz bir durumun bulunmadığını belirtti.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEYREK ZEMHERİ26 Haziran 2022 15:55

    Tüm deniz kenarı belediyelerin hemen hemen hepsi chp li neden bir şeyler yapamadılar.konuşmaya gelince mangal da kül bırakmıyorlar.

  • Ali Taş26 Haziran 2022 12:57

    Adamlar para hırsı için orman yakıyor Haram zıkkım olsun.Onca hayvana kurda kuşa acımayan ite kimse acımasın

  • baran26 Haziran 2022 10:27

    Uçak Helikopter yok diyen soytarılar tepelerinde  vızır vızr uçan helikopterleri görünce mal görmüş mağrıbi gibi bakıyorlar.  Dünya nın en yalancı ve beceriksiz  soytarısı bu yolla iktidar devşirmeye çalışıyor.  Küfürbaz it ise ayrı havlıyor.  Kasıtlı ve alçakça çıkarılan yangınlar maalesef ağır hasar veriyor.  Alçaklığın sınırı yok bunlara  hoşgörülü davranılmamalı.

  • mali25 Haziran 2022 20:49

    Milli servetimiz, coğrafi zenginliğimiz çok büyük zarar gördü. Yangını söndürmek için herkes canla başla elinden geleni yaptı. Daha etkin müdahale için afet öncesi hazırlıklar gözden geçirilmeli ve aksayan yönler hızla giderilmeli. 

  • Her sene aynı hikaye 25 Haziran 2022 16:52

    Ormanı yakan ve yaktıranın cezası nedir ? Demek ki önemli bir ceza değil ve yakalanma gibi bir dertleri de yok ki kimse umursamadan işini yapıyor. Vatan hainliği katil vb cezasıyla eşit olmalı. Sadece bu konuda özel profesyönel birim kurulup önce yaktıranı canlı veya cansız  bulmalı. 

  • E.g.25 Haziran 2022 13:01

    KALAN YABAN HAYVANLARININ AÇLIKTAN/SUSUZLUKTAN ÖLMEMELERİ İÇİN ÇOK ACELE ÇEŞİTLİ YERLERE SU GÖLETLERİ YAPILIP SUYLA DOLDURULMALI ISLATILMIŞ DOĞAL HAYVAN YEMLERİ BIRAKILMALIDIR

  • RAMO CANCAN26 Haziran 2022 15:56

    nereye kadar bununla işi çözeceksin.

  • Yanıyoruz25 Haziran 2022 12:07

    4500 hektar alan yanmış,hala endişelenecek bişey yok diyor vicdansızlar.ULEN MEMLEKET KOMPLE YANDA ZİL TAKIP OYNARSINIZ SİZ.YETER Kİ SİZE BİŞEY OLMASIN,MEMLEKET YANMIŞ SİZE KAÇ YAZAR?

  • Can25 Haziran 2022 16:59

    Ne desin bittik Kemal bizi kurtarsın mı diyecek.Kendi ormanına kendin sahip çıkacaksın Memleket hain dolu