E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan 'Reza Zarrab' çıkışı---

Kılıçdaroğlu'ndan 'Reza Zarrab' çıkışı

Kılıçdaroğlu'ndan 'Reza Zarrab' çıkışı
02 Aralık 2017 - 19:01 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının "Yabancı devlet lehine siyasi ve askeri casusluk yapmak" suçlamasıyla Reza Zarrab ve yakınlarının malvarlıklarına el koyması kararına ilişkin açıklamalarda bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Mersin'de Mezitli Belediyesi'nde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu, ABD'de devam Zarrab davası ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının "Yabancı devlet lehine siyasi ve askeri casusluk yapmak" suçlamasıyla Reza Zarrab ve yakınlarının malvarlıklarına el koyması kararıyla ilgili olarak, 'Bu Reza Zarrab'a devletin sırlarını kim teslim etti? 'Casus' diyor savcı. 'Askeri ve siyasi bilgileri aldı ve götürüp yurt dışında birilerine verdi'... Reza Zarrab'a bu sırları, bilgileri kim verdi? Ve bu bilgiler verilirken hükümette kim vardı? Ben gayet iyi biliyorum. Şimdi soruyorum, bütün Mersinlilerin önünde soruyorum; öyle kaçmak yok. Dün 'hayırseverdi' bugün 'casus' oldu yok. 'Casus'sa bu bilgileri kim verdi? Ben vermedim, devleti ben yönetmiyorum. Hangi parayla satın aldı bunları? Kendisine Salıya kadar izin veriyorum. Sevgili Erdoğan Salı'ya kadar otur düşün, bakanlar kurulunu topla, bu Reza Zarrab nasıl oldu da Türkiye Cumhuriyeti'nin sırlarını teslim aldı ve bu sırları Amerika'ya götürdü, çık anlat. Bunu da Amerikalılar mı ortaya koysunlar? Sen bu devleti yönetiyorsun, o zaman çık bunların tamamını bu millete anlat. Salıya kadar bekliyorum Sevgili Erdoğan, gözlerinden öpüyorum seni' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • urla03 Aralık 2017 15:15

    yazıklan hangi ülkenin başkanıysa. adamın yediği rüşvetleri boğazına dıkıyor, gözünde uyku kalmadı, bu dünyada yaşıyor cehennemi.

  • emekci03 Aralık 2017 15:13

    ne kadar da rüşvet seviciler varmış. :-*

  • Kamil03 Aralık 2017 04:52

    Ne kadarda amerika sevicileri varmış

  • hayret02 Aralık 2017 23:06

    hayret tiroller yok ortada...noldu yeminiz mi bitti..

  • Liyakat02 Aralık 2017 22:43

    AKP yargısının aldığı kararlar AKP yi çok daha zor durumda bırakıyor. Bilgisayar çağında cehalet bir işe yaramıyor anlaşılan!

  • Tarık02 Aralık 2017 22:09

    Tam bir saf, iranla yapılan ticari sırları başka ülke lehine paylaşmakta casusluktur. Bu sırları da askeri olarak bizi zor duruma düşürecek şekilde de paylaşmak casusluktur. Rıza iranla yapılan gizli ticaretin detaylarını biliyor elbette bu insiyatifleri bizim ülkemiz iranı korumak adına aldı ama iran ve zarrab hemen sattılar bizi. Bizimkilerin de saflığı bu tabii temizle gitsin ne yolluyorsun amerikaya.

  • Deno02 Aralık 2017 22:09

    Bastır CHP kurtarın milleti bınlardan

  • Üzeyia Aslan02 Aralık 2017 21:56

    Bravo Kılıçdaroğlu. Akp napacağını şaşırmış durumda. Eline çok iyi fırsat geçti. Vurmaya devam. 2019 da zafer İyi parti ile gelecek.

  • Negredo03 Aralık 2017 01:44

    Kim kime vuruyoe gorecegiz

  • KILIÇ02 Aralık 2017 21:47

    SANDIKTA ALAMADIGINI BULAMADIGINI ÜLKENDEN İNTİKAM ALIRCASINA ÇIRPINIYORSUN AMA VATANDAŞ SENİ ANLIYOR.

  • trol03 Aralık 2017 00:44

    hiç de anlamıyoz by tirol

  • KARTALAĞABEYLİ02 Aralık 2017 19:36

    ALLAH IN TAKTİRİ,OSMANLININ TOKATI,ÜLKÜÇÜLERİN KAMÇISI BU ÜLKE ÜZERİNDE OLUMSUZ HAYAL KURANLARIN ÜZERİNDEN EKSİK OLMASIN YARABBİ....AMİN