E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Avucunu yalar---

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Avucunu yalar

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Avucunu yalar
05 Haziran 2015 - 14:19 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açmış olduğu tazminat davasını eleştirdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 100 bin liralık tazminat davası açmasıyla ilgili olarak '100 bin lira onu tatmin eder mi bilmiyorum. Keşke 30 milyon Euro'luk dava açsaydı' dedi.
 
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"YSK'YI KONUŞMAMIZ LAZIM"

Erdoğan’ın muhalefete yönelik eleştirilerini biliyoruz. Cumhurun başkanı değil ki kendi partisini başkanı. En büyük zararı da kendi partisine demokrasiye veriyor. Erdoğan’dan çok YSK’yı konuşmamız lazım. Tarafsız davranacaklardı. Bunların hiçbirine uyulmadı. YSK açıkça iktidar partisini lehine görev yapıyor. Açıkça şunu söylesinler: Biz iktidar partisinin seçim kurulu üyesiyiz onlar için çalıştık. Kendi çocuklarına bunu desinler.

"AÇIK SÖYLEYEYİM AVUCUNU YALAR"

Erdoğan tazminat davası açmış. 100 bin liralık. 100 bin lira onu tatmin eder mi bilmiyorum. Keşke 30 milyon avroluk dava açsaydı da oğluna paraları sıfırladınız mı derken biraz daha katkısı olurdu Açıkça söyleyeyim avucunu yalar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gariban emekli mi05 Haziran 2015 17:14

    2001 krizinde sıkıntı vardı ama herşey devletindi. vergiler bu kadar ağır değildi. 100 satıldı ise memlekete 1 iş yapıldı bunu da aklına sok. yandaş zenginlerin ne kadar arttığını görüyorsundur umarım. savaş ayı da iyi araştır sonra örnek verirsin

  • ERMAN05 Haziran 2015 16:56

    CUMHURBAŞKANI TARAFSIZLIK YEMİNİ ETTİMİ ETMEDİ Mİ? TARAFSIZ DAVRANMADIĞI GÖRÜLMEKTE. DEMEKKİ YALAN YERE YEMİN ETMİŞ. NASIL MÜSLÜMAN PEKİ?

  • selim05 Haziran 2015 16:25

    Yav samimi soruyorum bu zatı muhteremin ve partisinin peşinden gidenler iktidar olabileceklerini sanıyorlar mı acaba? Ciddi ciddi inanıyorlar mı acaba? buna ciddi ciddi inanlar varsa, onları yaratana inansa bu kadar samimi yeminle cennete giderler :D

  • zafer05 Haziran 2015 16:16

    pazar günü her seçimde olduğu gibi yine yalayacak olan şimdiden belli akmayan sulara iski başındaki chpli ergün göknel döneminde gelen kol gibi faturaları unutmadı bu millet daha çok yalayacaksınız siz sayın kılıçtaroğlu su getirecem dediğinde tayyip sizinkiler dalga geçmişti dua ile mi getirecek vs diye bu manşetleri unutmadık unutturmayacağız!

  • gariban emekli05 Haziran 2015 16:07

    2001,de emekliler maas kuyruklarinda ölüyordu..hastahaneler pislik icindeydi savas ay hepsini gösterdi gecen gün ATV,de.

  • gariban emekli mi05 Haziran 2015 15:00

    hem gariban emeklisin hem de iktidarı destekliyorsun ? bu halde olma nedenin muhalefet mi? 13 yıldır baştalar bunu düzeltebilirlerdi. 2001 krizinden bahsetmesin kimse herşey satıldı, bunca vergi alınıyor daha da geçmişe bahane bulunmasın

  • kenan05 Haziran 2015 14:44

    seçimlerde avucunu sen yalayacaksın

  • gariban emekli05 Haziran 2015 14:42

    bakalim 8 haziranda kacacak yer bulabilecekmisin sayin kilictaroglu.

  • Vatansever05 Haziran 2015 14:26

    Pazar gunu belli olacak kimin avucunu yalayacagi