E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Kimse yanıma gelmesin, yalnız başıma yürüyeceğim---

Kılıçdaroğlu: Kimse yanıma gelmesin, yalnız başıma yürüyeceğim

Kılıçdaroğlu: Kimse yanıma gelmesin, yalnız başıma yürüyeceğim
08 Temmuz 2017 - 10:35 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe'de gerçekleştirilecek miting için "Miting alanına bayrak, adalet pankartı, Atatürk posteri dışında hiçbir şey istemiyorum" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 24. gününe başlarken açıklama yaptı. Saat 09.00'da kameralar karşısına geçen Kılıçdaroğlu, "Bugün 24'üncü günümüz.  Rahat yürüdük en azından kendi açımdan söylüyorum. Ve 24'üncü güne başlayan noktaya geldik. Bu süre içinde 4 mevsimi yaşadık aslında ve Türkiye'nin ne kadar güzel olduğunun farkına bir kez daha vardık" dedi.

Kılıçdaroğlu ayrıca, "Dragos'tan miting alanına yalnız yürüyeceğim. Ben de gidip genel başkan ile yürüyeceğim diyen vatandaşlarıma uyarı yapacağım. Beni Dragos'ta beklemeyin. Eğer ilgi gösterirseniz miting alanına gelin. Miting alanında bayrak dışında, adalet pankartı dışında ve Atatürk posteri dışında hiçbirşey istemiyoruz. Hiç kimsenin başka bir pankart getirmesini, başka bir bayrak açmasını doğru bulmuyoruz. Bunu yapanları da provokatör  olarak değerlendiriyoruz" diye konuştu.

"DEMOKRASİNİN GÜZELLİĞİNİ BİRLİKTE YAŞAMALIYIZ"

Kılıçdaroğlu,  "Yolda çok sayıda ilgi gösteren vatandaşım vardı. Onlara teşekkür ediyorum. Bizi protesto eden vatandaşlarım vardı. Onlara da teşekkür ediyorum. Demokrasinin güzelliğini birlikte yaşamalıyız.  Yan yana olan, biri protesto ederken biri alkışlayan vatandaşımız arkadaş aslında. Siyasetin de bu kültüre ulaşması beni rahat kılar" diye konuştu. "Güvenlik görevlilerimize yürekten teşekkür ediyorum" diyen Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir siyasal iktidarın değil de halkın polisi halkın jandarması olunca halkla aralarında hiçbir sorun yok. Biz barışçıl bir yürüyüş yaptık onlar bizim güvenliğimizi sağladılar" şeklinde konuştu.

"BUNU YAPANLARI DA PROVOKATÖR  OLARAK DEĞERLENDİRİYORUZ"

Maltepe Miting alanında yarın düzenlenecek miting hakkında da bilgi veren Kemal Kılıçdaroğlu, "Dragos'tan miting alanına yalnız yürüyeceğim. Ben de gidip genel başkan ile yürüyeceğim diyen vatandaşlarıma uyarı yapacağım. Beni Dragos'ta beklemeyin. Eğer ilgi gösterirseniz miting alanına gelin. Ben yürüyüşle miting alınana geleceğim" dedi.

"Miting alanında bayrak dışında, adalet pankartı dışında ve Atatürk posteri dışında hiçbirşey istemiyoruz" diyen Kılıçdaroğlu, "Altı oklu bayrak da istemiyoruz. Hep birlikte adalet istiyoruz. Hiç kimsenin başka bir pankart getirmesini, başka bir bayrak açmasını doğru bulmuyoruz. Bunu yapanları da provokatör olarak değerlendiriyoruz" diye konuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (24)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MİLLET......08 Temmuz 2017 23:52

    Hep onlarla birlikte olup, Türkiye’ye yükleniyor. Ülke düşmanı PKK ve FETÖ’den destek alıp, HDP’lilerle kol kola yürüyor. Neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Lime lime dökülüyor. Böyle bir tablo içinde Kemal Bey’in “adalet” için yürüdüğünü söylemek, hepimizin aklı ve algılarıyla alay etmek olur. O’nun artık “gizli” bile diyemeyeceğimiz farklı bir ajandası var!

  • MİLLET......08 Temmuz 2017 23:51

    Adalet arıyor, kanlı bir terör örgütü olan PKK’nın hamisi HDP’lilerle el ele-kol kola yürüyor. Adalet istiyor, yürüyüş kolunda terörist DHKP-C marşları söyleniyor. Adaletten bahsediyor, darbeci FETÖ’cülerin övgüsüne mazhar oluyor. Her gün “provokatörlere” dikkat çekiyor, ama “toplumsal patlama” ve “sivil itaatsizlik” gibi sözlerle toplumu bizzat kendisi provoke ediyor. Kılıçdaroğlu’nun günah defteri kabarık.

  • MİLLET......08 Temmuz 2017 23:48

    Seçim beyannamesinde “Ben CHP’li değilim” diye yazan Hüseyin Aygün milletvekili yapıldı. FETÖ’ye yakın birtakım isimler listelere girdi. “HDP’ye yakın durmaktan çekinmeyelim” diyen Apo’nun avukatı Sezgin Tanrıkulu, CHP Genel Başkan Yardımcısı oldu. DHKP-C çizgisinde hareket ettiği için hakkında dava açılan Grup Yorum’un solisti Hilmi Yaralayıcı Parlamento’ya taşındı. Kılıçdaroğlu sayesinde CHP’de PKK’lı terörist cenazelerinde boy gösteren milletvekilleri ve “İran’la Türkiye arasındaki bir çekişmede İran’ın yanında yer alırım” diyen birtakım tiplerle karşılaşmaya başladık.

  • MİLLET......08 Temmuz 2017 23:47

    Adalet değil aradıkları, başka bir şey! Fotoğraf ortada: Böyle bir tablo ve ittifakın içinden adalet çıkar mı? Gezi tipi yeni bir kaos planıdır bu. Kemal Kılıçdaroğlu zaten ağzından kaçırdı ve “sivil itaatsizlik” gibi eylemlerin de gündemde olduğunu söyledi.Adalet” kelimesi hiç bu kadar kirletilmemişti.

  • MİLLET......08 Temmuz 2017 23:46

    Dikkat ettiniz mi, bugün “adalet arıyoruz” diye bir araya gelenler, Türkiye’de iktidar umudu bulunmayanlar. CHP’nin de HDP’nin de durumu bu. Onlara destek veren FETÖ, PKK ve DHKP-C ise, demokrasi dışı metotlar uygulayan terör örgütleri. Bu örgütler, yıllardır bu ülkede adalet dağıtanları kurşunladılar.

  • MİLLET......08 Temmuz 2017 23:45

    Diyelim ki Enis Berberoğlu serbest bırakıldı. Kumpasın diğer ayakları ne olacak? Bizzat talimatı veren Fetullah Gülen’i de kamuoyunda aklayacak mıyız? Cezaevinin kapısını açıp, o TIR’ların durduran asker üniforması giymiş FETÖ’cüleri de salacak mıyız? Kumpasın içinde yer alan hâkim ve savcıların da itibarlarını iade mi edeceğiz? Eğer istenen buysa, Kılıçdaroğlu’nun yaptığı, “MİT TIR’ları kumpasını aklama yürüyüşü”dür. Değil de mesele sadece Enis Berberoğlu’nun serbest bırakılması ise, buna da olsa olsa “Adaletten adam kaçırma” ya da “FETÖ’nün siyasi ayağını aklama girişimi’ adı verilebilir. Yok bunun başka bir izahı!

  • MİLLET......08 Temmuz 2017 23:45

    Hazırlanan iddianamelerde açıkça görülüyor ki, MİT TIR’larının durdurulması bir FETÖ operasyonudur. Türkiye’ye karşı kurulan bir kumpastır. Arkasında da bize karşı oluşturulan büyük bir şer ittifakı vardır. Durum bu olunca, doğal olarak sorumluları adalet önünde hesap vermiş ve cezalandırılmıştır. Kılıçdaroğlu, işte bunun için yürüyor. CHP’li Enis Berberoğlu’nun serbest bırakılmasını istiyor. Adalet arayışı bunun neresinde?

  • ERSUN08 Temmuz 2017 22:17

    seni kim tutar be,,istersen okyanustan abd ye yürü,,,muhahaaaa:))))

  • hz ömer08 Temmuz 2017 20:38

    Adalet olmadıkça. YÖNETİMİN FAYADASI OLMAZ..

  • Cemil08 Temmuz 2017 20:27

    Yürü kılıçdaroğlan Almanya ya yürü pkk lı Mithat bereketin yanına git birdaha da geri gelme ki Rahat etsin Güzel Ülkemiz

  • göbeğini kaşır bidon kafalı adam 08 Temmuz 2017 20:20

    ...... gelmesin çünkü 8 seçimdir sıctım siz de kirlenmeyin demek mi istedi aceb?

  • sencer08 Temmuz 2017 18:54

    son cümleye dikkat ! Atatürk posteri dışında hiç bir şey istemiyoruz başka bir şey açılırsa provokatör olarak değerlendirecekmiş peki olaki bir tanesi bile olsa kalktı aponun posterini pkknın paçavrasını açtı ( ne de olsa onlar yol arkadaşınızdı ) terörist diyemeyecek misin ısrarla provokatör yada çiçek çocuklar mı diyeceksin

  • bir yorum08 Temmuz 2017 16:54

    Bu KK nın adalet anlayışını Emin pazarcıdan dinleyin ki gerçekten kendisi adaletli birisimi onu öğrenin.Kendileri adaleti bilmezler ama insanlara adalet öğretmeye kalkarlar

  • ahmet engin08 Temmuz 2017 15:24

    Sen ve senin gibiler bir ömür yollarda yürüyün... hep yürüyün ... yetmez çocuklarınız olmadı torunlarınız da yürüsün... nasıl olsa sonu gelecek... biz milletiz .... bu devlet ve aziz vatan bizim... Biz Türkiyeyiz ... Bir avuç Alamanyalı çapulcu da destek verse ümitleriniz hep yok olacak... Çünkü biz inanıyoruz...

  • ASKER08 Temmuz 2017 14:28

    PARTİYİ REZİL ETTİN ALMANYAYA YA YÜRÜ

  • KILIÇ08 Temmuz 2017 14:08

    TERÖRİSTE ADALET İÇİN YÜRDÜGÜNÜ ANLAMIŞ OLDUKİ ÇARK EDİYOR.

  • 😎08 Temmuz 2017 13:19

    Yanına gelenlere bakınca herkes isyan etti gerçekler daha iyi anlaşılacak diye kimse gelmesin istiyor En azından bu şekilde saklamayi birazcık başarıyor...

  • :)08 Temmuz 2017 13:00

    muhalefet ne yapsa çene be kardeşim. sizden olmayan ne yapsa çene :)) ağzınız diliniz boş durmuyor. Adam eve gitsin çeken. adam yürüsün çene, adam sussun çene, adam tatil etsin çene. :) işiniz gücünüz mü yok ? bakın fakir fukara işsizlik açlık aldı başını gidiyor. bunlara çene yapında bir işe yarayın bu ülkede..

  • tv08 Temmuz 2017 12:19

    işin ucu kemale dokunacak yolları boşuna arşınlıyon kemal

  • Kemal08 Temmuz 2017 12:00

    Ahmet kaya sanki ekonomiyi kemal kılıçdaroğlu yönetiyor

  • Adam 08 Temmuz 2017 11:56

    Adam gibi adam

  • Adalet08 Temmuz 2017 11:47

    Yaşa varol Sn.Kılıçdaroğlu haksızlığa uğrayan ve Adalet isteyenlerin sesi oldunuz.

  • Ahmet Kaya08 Temmuz 2017 11:21

    yeni bir tezgah 7 kez seçim kayıp et bunları unutturmak içir böyle alangirli dalangirli işler çevir dikkati başka yere çevir.yemezler asıl sende birazcık onur ve adelet kavramı olsa o işi çoktan bırakırdın.bu yaptınğın hareketin ekonomiye ve vatandaşa ne kadar külfet getirdiğini hiç bir ekonomist hesaplayamaz.ama ben hesapladım dolar bu yürüyüş olmasa idi şuan 3,40-3,75 TL idi.

  • tarik08 Temmuz 2017 11:08

    türkiyede adalet olmasaydi sen o yollarda yürüyebilirmiydin..?