E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Biz gelirsek şehitler tepesi boş kalacak---

Kılıçdaroğlu: Biz gelirsek şehitler tepesi boş kalacak

Kılıçdaroğlu: Biz gelirsek şehitler tepesi boş kalacak
29 Şubat 2020 - 14:06 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Şehitler tepesi boş kalmayacak" sözünü hatırlatan Kılıçdaroğlu, "Milletime söz veriyorum. Millet ittifakı iktidarında şehitler tepesi boş kalacak" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısına girerken kameralar karşısında açıklama yaptı. 
Kılıçdaroğlu'ndan İdlib saldırısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk açıklamasına ilişkin tepki göstererek,"Erdoğan'ın yaptığı konuşma beni derinden etkilemiş durumda. Daha cenazeler defnedilmedi. Bu nasıl bir konuşma? Derdi benim. Ya arkadaş benden ne istiyorsun sen? Ya acı günde bari kavga etmeyelim. Arkadaş benden ne istiyorsun sen. Şehitlerimiz var. Memlekete başsağlığı dileyelim” dedi.

Erdoğan’ın “Şehitler tepesi boş kalmayacak” sözünü hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Buradan bütün milletime söz veriyorum. Millet ittifakının iktidarında şehitler tepesi boş kalacak” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yazık günah değil mi? Şimdi konuştuğumuz için çok üzgünüm. Bir başsağlığı dileyin. Sanki olağan bir işmiş gibi, Bu Meclis niye var. Bütün vatandaşlarımızında şunu söylemek isterim. Başımız sağ-olsun. Hiç kimsenin tırnağına zarar gelmesini istemiyoruz. *Tuzun koktuğu yerde ne söylenir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (133)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ordu01 Mart 2020 13:29

    Ordumusun maşallahı var... chp de olmasa, akpede olmasa ordu maşallah. her hedefi yok edecek imkan ve kabiliyette. millet var olduğu sürece. Ordumuz natonun 2. en guçlü ordusu. SİYASİLER, ASKERİ BAŞARILARı DİPLOMASI BAŞARISIZLIĞININ SONUCU KULLANIR. Dünya da böyledir. Diploması başarısı olursa, ordu kullanımı gerekmez. Diploması başarısı ile kazanamaz ve kaybederse, ordumuzun başarısı ile yeniden kazanabilirsin.

  • Cezmi01 Mart 2020 11:50

    Sen kiii tankların arasında sıvışıp bakırköy belediyebaşkanını evinse keyf yapansın Senkiii Ankarada İatanbula pkk lılarlakolkola gezensin Senkiii hendekçi pkk lılara arkadaş diyensin Senki pkk pyd terrist deği vatanını savunanlar diyensin Senki pkk sayesinde belediyeleri alıp şimdi onlara taviz verensin Senkiii fetö kumpası ile deniz baykalı indirensin Senin lafınla bumillet helaya gitmez

  • Türkoğlutürk 02 Mart 2020 09:47

    Çadır mahkemelerini CHP mi açtı. İktidarda sın kapatsana hdp yi. İnterneti yavaşlatıyor sun. Kendi beğenmediğini alıyorsun. Neden kapatmıyorzun. Kılıçdaroğlu dan tazminat alıyorsun da hpy sen niye almıyorsun

  • Samir.g01 Mart 2020 11:49

    Bu..Kafa..ile..nah ..gelirsin.iktidara..zaten.ne oldugun.belliydi ever bu jillette sana purim verirse yaziklar olsun .

  • ......01 Mart 2020 07:28

    Bu ülke başbakanını şehit verdi içimizdeki vatan hainleri yüzünden kılıçtaroğlu. Ne zaman olumlu iş yapan hükümet geldiyse hemen darbe yapıldı. Sen bayadır biz hükümete geçince bilmem kanal istanbul un parasını ödemem bilmem şunu yaparım gibi laflar ediyorsun. Sen bunları boşa söylemiyorsun da Allah fırsat vermesin. Bu millet sizi unutmuştu İstanbul'da tekrar hatırlayacak inşallah. Depremde fotoğraf çekilip tatile giden zihniyet sizin düşünce tarzınızın bir ürünü. Siz her şey çok güzel olacak deyip akp belediyelerinin hangi hizmetinin üstünde hizmet yaptınız. Her şey çok güzel olacak derken Recep Tayyip Erdoğan'ı devireceğiz demek istiyordunuz herkes çok iyi biliyor. İşiniz gücünüz perişan haldeki terörü canlandırmak. Hdp nin başkanı güney doğu arz-ı mevuddur derken niye hiç tepki göstermiyorsunuz yoksa amacınız mı bu.

  • Vb01 Mart 2020 02:21

    " biz gelirseniz HDPKK gelmiş demektir , savaşmalarına gerek yok  , "  demek istiyor galiba, adam  doğru söylemiş

  • Ali01 Mart 2020 01:29

    Normalde.t.erdoganin soylediginin tersini soyler ya..bu.sefer.angut gibi dustu.iyide.danismani.yokmu bunun.rezil oldie.

  • Tanju.01 Mart 2020 00:55

    Bundan.sonra..sana..Aslan.. oy..yok.yazik..bu.adam.sapitmis.biri.buna.akil.versin.d.baykali..cok.arariz..git.be..denim.nerni..savunayim .sicssn.bundan.iyidi.

  • Hdalyan.01 Mart 2020 00:50

    Sehitlik..hey.. sen..Nelson...carpilorsin..agzina.alma..sana.nasil.insniyorlar.bilmemki Sus..be.

  • Since.01 Mart 2020 00:43

    Bu.fanatik Chp.kardesler.onlar.gibi..dusunmeyenlere..koyun..troll.bilmem.ne.derlerdi .kendileri..koyun.olmus..haberleri.yok.komik.yav.iyiki.bu.adam.iktidar.degil.

  • S.ss.01 Mart 2020 00:40

    Allah...allah..adamlarin..gozo.domus.t.erdogan.gitsinde..Kim.gelirse Gels in.. yabaciyada.raziyiz.diyorlar.bu.takintilarsan.kurtulmassa..chp..iktidar.olamaz.adamin.konustuguna.bak..hayret.

  • Mehmet.01 Mart 2020 00:25

    Siyaseti.se.vmem..politikaya..sivak.bakmam..ama..seninki Siyaset.ustu.bi.sey..ayp.oluyor.sen.iyicene.azittin.

  • Taha.01 Mart 2020 00:22

    Yargilayin..bu...a.dami..konustuguna .bak.sem.buyuk.gazi.ataturkun..dickisi..olamassin.yeter.be..baska..diyeyim.yuh.be..acid.acik Janet.ediyor .ulkeye.yav..

  • Hakan.01 Mart 2020 00:14

    Tum.chp.kardesllerden..our.diliyorum.allahini..severseniz.nerden.buldunuz.bu.kus.kafayi.chp.tarihinde.boyle.baskan.gormedi.yapmayin.arkadaslar.bu.ulke.hepimizin.

  • halk01 Mart 2020 00:11

    sayın kılınctaroglu  reisin dedigi şu şekıl anlamakta güçlük cekenler için  ŞEHİTLER TEPESİ BOŞ DEGİL DERKEN DOLSUN ANLAMINDA SÖYLEMİYOR  TAHMİNİM  ORADA  ŞEHİTLERİN   RUHU HER ZAMAN CANLIDIR  ONLARA ÖLÜLER DEYEMEYİZ ONLAR    ALLAH  TARAFINDAN VATANIN GÖRÜNMEZ KAHRAMANLARIDIR 

  • ......01 Mart 2020 00:05

    Chp seçmeni sadece bir kez partisini cezalandırsaydı hem chp hemde ülke siyaseti düzelirdi. Adamlar ne yaparsa yapsın, ne derse desin, hiç çalışmasın, pkk ile kol kola olsun aynı oyu alıyor. Doğruya doğru demezsen eğriye eğri dediğinde kimse inanmaz

  • ... 02 Mart 2020 09:49

    Bop eşbaşkanı na oy verin. Çadır mahkemesini unuttunuz. Hdp yi kapatmayan iktidara destek olun.

  • .......01 Mart 2020 11:00

    Akp seçmenine koyun diyenler chp ye niye oy veriyorsun diye sorulunca Atatürk ün partisi veya babadan chp liyiz diyorlar. O koltuğa kim geçerse geçsin aynı oyu alıyor. Ama koyun dediğin akp seçmeni hizmete oy veriyor,düşmana karşı dik durduğu için oy veriyor, her zaman milli ve yerli nin yanında olduğu için oy veriyor, her daim mazlumun yanında zalimin karşısında olduğu için oy veriyor. Soruyorum sana sen niye chp ye oy veriyorsun. Eğer gerçekten koyun değilsen mantıklı bir cevap ver

  • ... 01 Mart 2020 10:22

    Esas cahil, koyun, trol kendileri de bir de uyansalar. Egolarından sürekli rezil olduklarını bile göremiyorlar..

  • Hasan Fidan. 01 Mart 2020 00:04

    Sayın Kılıçdaroğlu, "Biz iktidar olduğumuzda şehitler tepesi boş kalacak." dedi. Bende kendilerine sınır ötesine geçerek teröristlerin Türkiyeye sızması önlenmiştir! Artık, son yıllarda ülkemizde bombalar patlamıyor, terörist eylemler yapılamıyor. (Ankara Garındaki patlamada 100 den fazla vatandaşımız öldü.) Teröristler ülkemizde eskisi gibi cirit atamıyor, eylem yapamıyor! Sınır ötesi, doğrudan Türkiyenin güvenliğini ilgilendiriyor. Eğer, biz bugün uğruna şehitler vererek sınır güvenliğimizi sağlamazsak, düşmanlarımız ve ajanları yine eskisi gibi ülkemizde eylemler yapar ve bombalar patlatırsa, olabilecek toplu ölümlerin sorumluluklarını üzerlerine alacaklarmı? 

  • Ayse29 Şubat 2020 23:49

    As Linda.. esas..sehitler..uzerinden..kendisi..siyaset.yapiyor..tan.bir.sark.cambazi..rabi.olayi.cozemedigi.icin .onu.icin..tum.komsular.gulluk.gulistanlik.pkk.hdp..rusya..and..firansa.. arkadasa..gul Vermeye.gelmisler..

  • T,area.29 Şubat 2020 23:43

    Aci.gercek.ulkemde..milyonlar..su.adama.ve.dusicesine..oy.veriyor.demekki.suc.bizde.iyi.anlatamamisiz.

  • I call.29 Şubat 2020 22:52

    Bu..malum.da.bu.iyi.partili..ulkucu Gecinenler..nadil.tahammul.ederler.yazik.sana..

  • Mustafa.29 Şubat 2020 22:49

    Canim H.dp.ileortak.olursak.vatana.gerek.kalmaz.yarisini.elinden.alirlar.baka..kalirdin.bu.adam.komik.yavv..gulunc..yav..tam.saban..tiki.. buna.iktidar.falan.degil.

  • Salih.29 Şubat 2020 22:40

    Artik.. sabrina.. .kalmadi..sen.umutduz..vakasin.ama..sanainanana..yaziklar.olsun..hatta.yuh.olsun.artik Yeter.be .ulkem.boyle.muhalefeti.hak.etmiyor.

  • Alp29 Şubat 2020 22:35

    Ne.guzel. Demisin..benimim.iktidarin....lay..lay .lum.yazik.ulkenin.ana.muhalefetine Bak..allah.feraset.versin..gerc.i.bittilerde.. .. ..

  • emekli29 Şubat 2020 22:31

    sayın kemal siyaset ortağın hdp nerede,  YANYANA bır poz ver,selo yu da ziyaret etmeyi unutma

  • gerçek.29 Şubat 2020 22:26

    sen hangi ülkenin parti başkanısın suriyemi iran mı rusya mı amerikamı hangi ülkenin söylesene bu nasıl bir hainliktir.

  • pazarci29 Şubat 2020 22:21

    bos adamsinizkafasiniz. cunku siz o mertebenin degerini ve Turk Milletinin seviyesini anlayamassiniz

  • MAĞDUR29 Şubat 2020 22:01

    Yani yangelip yatcaz vatani satcaz, demek istiyo.

  • ŞAŞKİN.29 Şubat 2020 21:57

    BU ZORZAMANDA BOYLE BİR AÇİKLAMA YAPİLMASİ VATANA İHANETTİR. 

  • Deniz29 Şubat 2020 21:55

    Dayi nerdesdin ya bak yine konusuyor

  • ŞEREF SINIRSIZ29 Şubat 2020 21:46

    ÇOK GÜZEL YORUMLAR VAR İDİ YİNE ŞEHİTLER ÜZERİNDEN SİYASET YAPTI.

  • ----------- ??????????-------------29 Şubat 2020 21:45

    BİZE BUNLARI YAPANLARIN MEZARLIKLARI KAT VE KAT GÖMECEĞİZ.BUNLARI YANLARINA BIRAKMAYACAĞIZ.SEN UTANMADAN NASIL OLURDA BU ÜLKEYİ BÖLMEK PARÇALAMAK İSTEYEN TERÖRİSTLERİ DESTEKLEYENLER İLE İŞBİRLİĞİ YAPARSINIZ ÖNCE ONU HESABINI VER DE SONRA KONUŞMA HAKKIN OLSUN.

  • Mansur29 Şubat 2020 21:34

    Osman dayi neredesin

  • sedat29 Şubat 2020 21:27

    Olmaz ya siz iktidar olursanız Türkiye kalmaz ortada.Pkkhdp ile işbirliğini artırarak beraberce Türkiye'yi ortadan kaldırırsınız mazallah.Allah ülkemizi Chphdp iktidarından korusun.Amin.

  • Hilmi29 Şubat 2020 21:22

    Yav kemal sen siyaseti bırak yav bırak be mülteciler de yunan kapısında ne üzülüyorsun seeeen pkk da bitti. busene %5,5 da büyürüz yav sen bırakgit bak fetoda kalmadı dhkpc hepten bitti

  • yaşar29 Şubat 2020 21:10

    birisi bunu siyaset yapmasını ögretse iyi olur ...agzından çıkanı kulagı duymuyor galiba ...şehitler tepesi iki şekilde boş kalır.. .ya şehitlik mertebesini kaldırırsın yada ugrunda savaşacak vatan olmazsa şehit olmaz ...siyaset yapacaksan konuşmasını bileceksin ...muhalefet yapmasını bilmediginizden tayip devamlı kazanıyor ....muhalefet yapması beceremiyen zihniyet bu ülkeyi nasıl yönetecek  sormak lazım ....önçe muhalefet yapması başar sonra ülkeye yönetmeye talip olursun bay kılıçdaroğlu ...

  • Şehitler Tepesi29 Şubat 2020 21:09

    Ak troller, yaşadığımız bu acı olaydan sonra, AKP genel merkezine Türk bayrağının asılmadığını biliyorlar mı acaba?

  • ... 04 Mart 2020 22:16

    Seçimde akıllarına geliyor

  • .... 01 Mart 2020 10:25

    Hafiye gibisiniz maşallah. İşsiz güçsüz takımı

  • Bir vatandaş29 Şubat 2020 20:01

    Toton yiyorsa bir şehit cenazesine katıl.Orada görürsün iktidara gelip gelemeyeceğini.Allaha ve peygamberine, Kur'ana inanmayan adamın ne işi olur Şehitlik le ,dinle ilgili işlerle....

  • ekrem29 Şubat 2020 20:01

    pkk dhkp tepesine gidersiniz herkesin yeri tiyniyeti belli niyeti de belli herkes ait olduğu yere

  • Cemal Reis 29 Şubat 2020 19:54

    Şu troller o kadar beyinsiz ki, bakıyorsun S-400 alırken Rusyacı, bugün Trumptan medet umuyor. Geri zekalı diyor ki terör devleti kurulacak sınırın öbür tarafında. Yeni mi fark ettin terör devleti kurulacağını? Suriye'yi paramparça etmeye kalkıp, ABD'nin maşası olmasaydın o terör devleti kurulmayacaktı.İsrail'in ,ABD'nin maşası olup Suriye'yi paramparça ettiler. Trollerde burada ne kadar vatansever olduklarını anlatıyor. Mavi Marmara davasını milyon dolarları alıp satmadınız mı? Milyonlarca Suriyeliyi yerinden yurdundan edip ülkeye doldurunuz. Şimdi o insanların yerine terör devleti kuruluyor.Beyni olmayan trol sürüsü burada yazıyor.Utanmazlar, kimsenin evladı üzerinden siyaset yapmayın. Bu ülkenin askerinin orada bir işi yok. Çok istiyorsanız gidin cihatçılarla birlikte savaşın. Ama çoğunuz askerliği bedelli yaptı, gitmeye maçanız yemez.

  • ... 29 Şubat 2020 22:37

    Zaten bütün aklı Allah size vermiş chl trol sürüsü. Şehitlerimiz üzerinden siyaset yapmayı esas siz bırakın. Sürekli koyun diye aşağıladığınız insanlarımız bu yüce mertebeye nail olunca mı sizin için değerli oldu. Aklınızın ermediği şeylere yorum yapmak size düşmez. Biraz şehitlerimizin hikayelerini öğrenseydin senin zihniyetinde olmadıklarını da belki anlardın.

  • HALK29 Şubat 2020 19:51

    İYİ PARTİ CHP  BOŞ BOŞ KONUŞUYORLAR FAKAT ORTAKLARI YOK HDP O EKSİK ONLARIDA YANLARINA ALSALARDI ÜÇGEN TAMAMLANIRDI 

  • kurt29 Şubat 2020 19:48

    HAYRET  ÖZGÜR  ÖZELİN AGZINDAN NEFRET AKIYOR  NE BU TAYYİB DÜŞMANLIGI  KILINCTAR ÖYLE  İYİ PARTİNİN SÖZCÜSÜ ÖYLE AYNI DİLDE  NEFRET AKIYOR  SİZ BEGENMESENİZDE  REİS BU ÜLKENİN EN İYİSİ  RABBİM  ONU KORUSUN  İŞALAH 2023 DE YENİDEN SECİLİRDE  SİZDE SİYASETİ BIRAKIRSINIZ

  • Vatandaş29 Şubat 2020 19:40

    Şehitlik nedir Kılıçdaroğlu onuda bilmiyor,sanki bu ülkenin insanı değil,olur Kılıçdaroğlu sen gelirsen, ülkenin yarısını PKK ya, yarısını Esad'a,ya birazını da Amerika'ya ver, Türk milleti mülteci durumuna düşer, savaşmaya gerek kalmaz, gerçekten süper zeka var, Kılıçdaroğlunda, lütfen Kılıçdaroğlu bir sus memleketi germe, şu anda birlik olma zamanı

  • kurt29 Şubat 2020 19:40

    ÖZGÜR  ÖZEL CIKTI GENE BOŞ BPŞ KONUŞUYOR ÜLENİZİ OKADAR DÜŞÜNDÜGÜNÜZ BELLİ HDP LE İŞBİRLİGİ YAPAN SİZ DEGİLMİSİNİZ   BU SURİYEDE VURDUGUMUZ COGU PKK  VE ONUN UZANTILARI TABİ CHP HDP LE  DİRSEK TEMASI YAPTIGINI SÖYLEMİYOR  

  • Hamza turk29 Şubat 2020 19:38

    kaç bin askerini sehit etmiş kirli elle ortaklık.kurup gelmiş şehitlermizden nemalanmaya kalkıyorsun sanada yaptıklarından birgün hesap sorulur

  • HALİL29 Şubat 2020 19:32

    pkk ile anlaşmamı yapacaksınız da bunu önleyeceksiniz.

  • abdullah29 Şubat 2020 19:10

    ALLAH C/C/ UN 'sm'n' y]celtmek g'b' b'r amaci olmayan chp n'n ;eh'tl'k ;eh'tl'k makami 'le zaten b'r 'lg's' alakasi olmaz bu konulari sadece 'st'smar eden z'hn'yet' konu;turmamak lazim/

  • emekli29 Şubat 2020 18:24

    ramazan senin gibi keçiler oldukca bukadar seçim kaybetmiş adamı desteklersiniz.

  • Ramazzzzzzzzan29 Şubat 2020 17:33

    Aşağıda yorum yapan zatlari okudukça gülüyorum ya hep bir ağızdan koro şeklinde yazmışlar demekki dolgun aldıkları dolgun olmasa akıllarını kiraya verirmi zavallılar

  • ... 29 Şubat 2020 22:40

    Ne kadar basitsin ramazan. Kişinin fikri ne ise zikri de odur demişler. Sen ne kadar alıyorsun

  • ----------- ??????????-------------29 Şubat 2020 17:31

    Yuh sana hemi....yine şehitler üzerinden siyaset yaptı.

  • KEREM KIRBIZLI29 Şubat 2020 17:31

    Demedikmi yine durmadı durduğu yerde.yine şehitler üzerinden siyaset yapıp milleti galyana getirip aslında savaş sucu işlemektedir.Doğru söylemiş bir anlamda Türkiye yi bırakıp gider isek pkk lara ve kürdistan devletini kurdurursan ve bizlerde uzaya gider isek o zaman şehit falan olmaz.bunun aklı ile arası yok galiba.

  • KEMAL YILANKIRKAR29 Şubat 2020 17:18

    DOĞRU SÖYLÜYOR KEMAL.IRAK, İRAN, SURİYE TÜRKİYE NİN YARISINDA KÜRDİSTAN KURDURMAYA YARDIM EDER İSEN ARTIK DAHA ŞEHİT AZALIR YİNEDE BİTMEZ ÇÜNKÜ BU SEREFDE İSTANBUL U ALMAK İÇİN HEPİMİZİ GEBERTMEK İÇİN VE KÖKTEN YOK ETMEK İÇİN YENİDEN BAŞLARLAR.BU ADAMIN PEŞİNE GİDENLERE ŞAŞARIM.

  • REMİZ RAHATKOLLU29 Şubat 2020 17:04

    Bu nasıl birisi yine şehitler üzerinden siyaset yapıyor ve milleti kışkırtıyor.Bu olay dünya capında bir olay.mesele esad şubu mu meselesi değil mesele büyük israil projesi tüm BM beş büyük devletleri haçlı ordu ise projeyi gerçekleştirmek için var gücü ile her türlü kahbeliği denemektedir.senin işbirliği yapacağın ırak,suriye ve iran diye bir devletmi var.hepsi bitik durumdalar.ülkesine dahi hakim değiller.eğer öyle olsa üç tane çapulcu pkk lı ya esad petrol ve tarım bölgelerini kaptırdı daha onlarla baş edemiyor.ırak desen bitmiş batmış durumda sen gidip her halde pkk ile kandılde anlaşsanda onların ipleride abd ve rusya da.bekara karı boşamak kolaydır derler.sende onu yapıyorsun.hergün pkk 50-100 kişi öldürünce sen ne yaptın hiç birşey bundan sonra da öylesin bence.

  • haydar emmi29 Şubat 2020 17:03

    esed in askerlerine çok üzülüyor herhalde chp

  • Durum 29 Şubat 2020 16:56

    Gerçek vatanseverler YORUM yapamıyor

  • doğru29 Şubat 2020 18:14

    en güzel yorum bu...

  • pazarci29 Şubat 2020 16:55

    Turk dusmanlari tarih boyunca var olmus vede hazimete ugramislar/ugratilmislardir,anlayana

  • A. A.29 Şubat 2020 16:40

    Şehitler sayesinde bu vatan var Kılıçdaroğlu. Ve yine Şehitler sayesinde bu vatan devam edecek. Senin bu sözün bu vatanı satacağım yada bütün düşmanlarımızla iyi geçinececeğim demektir. Pkk, Fetö, Deaş vb.

  • Fatihin Fedâisi29 Şubat 2020 16:35

    Halk Tv'ye dikkat ey devletim. Bütün gün Esed'in taraftarları devletime, başkomutanımıza saldırıyor. Bu gerici zihniyete dur denilmeli, CHP'nin, Esed'in borozanının fişini çekin gitsin.

  • Çakır29 Şubat 2020 16:28

    CHP gelişinde sen gelme

  • Özgür 29 Şubat 2020 16:25

    Akp ye oy veren Tc halkı unutmayınki bu kadar şehit olmasında sizlerin payınız var Balık hafızalı olmayın yeter artık trollük yapmayın.

  • Kamil29 Şubat 2020 20:29

    Vayyyyyy

  • gerçek.29 Şubat 2020 19:30

    jainsin uşak.

  • Aaaa29 Şubat 2020 18:48

    Akp den önce şehit olmuyor muydu boş boş konusuyosun. Gardaş siyaset mi yapmak amacın birilerini kotulemeden yorum yapamiyormusun canakkele İstanbul ve diğerleri şehit verilmeden mi alindi da beyinsiz beyinsiz konusuyonuz inşallah bundan sonra sehitt haberleri almayız var olsun devletim Kılıçdaroğlu gibi beyinsiz yok olsun

  • Türkoğlutürk 29 Şubat 2020 16:20

    Etrafı sarmış yandaşlar. Sanırsın bop eşbaşkanı kılıçdaroğlu, sizde bu boş kelle oldukça biz daha çok acı çekeriz.

  • .......29 Şubat 2020 17:34

    Kim ne icraat yapıyor ona bakarım ben. Bir yanda tüm terör örgütleriyle (pkk pyd fetö ışid) amansız mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan. Diğer tarafta pkk ya fetö ye Esad a sahip çıkan, terörist başının suçsuz olduğunu söyleyen, eşlerine tiyatrosunu izleten, kitabını satan Kılıçtaroğlu. Seçim sizin. 1 yaşındaki çocuk bile doğruyu anlar

  • gerçek.29 Şubat 2020 16:13

    Bakın ne diyor HDP’li Pervin Buldan:“Yeni ittifakların olması gerektiğini savunan bir partiyiz. Şeffaf olmalı, açık olmalı, birlikte görüntü vermeli ve hiçbir şeyden korkmamalı. CHP’nin çekingenliğinden çıkması gerek. Cesarete ihtiyacı var bence. Biz kadınlar olarak tiyatro oyununda birlikte bu görüntüyü verdik, bu cesareti gösterdik. Bu cesareti herkesin göstermesi gerek. Karşılarında ezilen halkların ittifakı var. Cizre ile Gezi’nin ittifakı var”. işte chpkknın kardeşi sen bizi kardeş saymadın kılıçdaroğlu . devleti teröristlere verirsen tabikişehitte olmaz sen bir hainsin buda delili.

  • ...29 Şubat 2020 16:10

    fetoyu meclise sokanlar, hiç ama hiç konuşmasın. konuşacaklar şehit yakınları ve analarıdır. onlarda ne dese milletçe boynumuz bükük karşılarında duracağız. onlar haklı 

  • AĞA29 Şubat 2020 15:49

    kimle geleceksin ,pervin buldan lamı 

  • Osman29 Şubat 2020 17:04

    Utan be beyniniz kirada galiba

  • Yörük29 Şubat 2020 15:53

    Osman Ocalanı kullananlara da aynı şeyi söyleyebiliyor musun kauçuk!

  • Osman karademir29 Şubat 2020 15:38

    Kılıçtaroğlu az kaldı herşeye uzaktan bakacaksın...

  • the end29 Şubat 2020 15:31

    adamlar şehit garantili tepe yapmışlar. söyleyince kabahat oluyor.

  • Tuz gerçekten kokmuş29 Şubat 2020 15:29

    Şehit anneleri Sn. Kılıçdaroğlunu arayıp, ağlayarak çocuklarından haber alamadıklarını söylüyorlar ve yardım istiyorlar. Çıkarları için vicdanlarını kaybetmiş ak troller ise gerçekleri saptırmak için buraya toplanmışlar.

  • İtlaf rumuzlu yaratığa29 Şubat 2020 22:52

    Sen o aktroller sayesinde bu kadar rahat yaşayıp klavye kabadayılığı yapabiliyorsun. Vatan için çalışanlar , şehit olanlar senin gibi bozuk zihniyetli, kalbi de ağzı da nefret dolu insanlar değil farkında mısın

  • kılıç29 Şubat 2020 16:15

    asker anasının araması gerken kılıçtaroglu degil sende degilsin birlik komutanıdır.trol kelimesi diline pelesenk olmuş bozuk plak gibi ötüyorsun.

  • türk.29 Şubat 2020 16:14

    sen kimin trolüüsün esetinmi vatan haibni.

  • itlaf29 Şubat 2020 15:54

    bu aktroller en büyük vatan hainleri acil bir şekilde itlaf edilmeleri gerekli

  • M29 Şubat 2020 15:19

    Memlekette Trollerden baska yorum yazan kalmamis..!

  • ... 29 Şubat 2020 16:20

    Sürekli aşağılayın zaten yaptığınız başka birşey yok. Kendinizi ne kadar da üstün görüyorsunuz.

  • mama parası29 Şubat 2020 15:54

    onlar da işte mama parası için yapıyorlar bu işi

  • Cemal Reis 29 Şubat 2020 15:19

    Açılımın şakşacıları, Habur'un davulcuları ile zurnacıları buralara gelmiş buraya örgütle iş tutuyorsunuz diye yorum yazıyor. Hdp tamamen masum değildir, lakin öncelikle şunu kabul edin bu ülkede 20 milyona yakın Kürt yurttaşımız yaşıyor ve bir kısmı da kendini temsil etsin diye Hdp 'ye oy veriyor. Ne yapacaksınız? Hdpye oy veren insanları terörist mi ilan edeceksiniz? Aklını kaybedenler savaş yıkımdır,çok geç olmadan vazgeçin.İnsanların yorumlarına baktıkça anlıyoruz ki tüm suç Kılıçdaroğlunda! Yazık çok yazık. Suriye 'de benim askerim neden ölsün? Sınırı korumak, göçü engellemek istiyorsan girersin sınırdan içeri, bir hat oluşturursun,orada karşılarsın göçü. Aldın içeri doldurdun 4 milyon insanı, hangi akılla bunu yaptın? Kürsüden savaş goygoyculuğu yapanların gazıyla, ezeriz, kırarız, yıkarız diye bilenen cahiller bu sevdadan vazgeçin. Dünya başımıza yıkılır orada, orası bir bataklık.Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği yolu izleyin. Yurtta barış, Dünyada barış. Başka çaresi yok.

  • AHMET ÖZBİR29 Şubat 2020 18:25

    "YURTTA BARIŞ İÇİN SINIR ÖTESİNE KARIŞ!" Aksi halde TERÖRİST DEVLET KURULUR, TÜRKİYE YUTULUR! Senin bu işlere kafan basmaz, çocuksun, çikolatayı al ye, erkenden yat e mi?

  • ŞİMSEK SERDERGİLLER29 Şubat 2020 17:08

    YURTTA SULH, DÜNYA DA SULH DİYE birşey yoktur.eğer senin dediğin olur ise dünyayı yöneten yahudi para babaları ve silah tüccarları nasıl para kanacaklar.senin gibi cahiller ve gündemi 500 sene öteden takip edenler olur ise bu ülkenin işi zor.sen ya fetö cü yada pkk sempazitansın.

  • Dandun29 Şubat 2020 16:19

    Hadi ordan CHP zihniyeti

  • gerçek.29 Şubat 2020 16:15

    kendin itiraf ediyorsun bak terörist diye.

  • Sdk29 Şubat 2020 15:16

    Millet ittifaki iktidarında hdp pkk hangi bakanlıkları alacak... Onunda söyle tam olsun

  • .. 29 Şubat 2020 23:06

    Yörük sen ne seyrediyorsun malum yalan haber kanallarını mı? Arada ahaber de seyret de yalan dünyanda kıvamsız kalma.

  • Türkoğlutürk 29 Şubat 2020 16:47

    Trt ye çıkarttığı n Öcalan mı olsun.

  • Yörük29 Şubat 2020 15:55

    Az ahaber seyret, amip kıvamına kadar gelmişsin.

  • kılıç29 Şubat 2020 15:15

     SEN GELİRSEN ÜLKEYİ BÖLÜP BÖLÜCÜLERE TESLİM EDİNCE İÇ SAVAŞ ÇIKARTIP MEZARA BİLE GEREK KALMAYACAK EN İYİSİ ALLAH SANA BU ÜLKENİN BAŞINA GELMEYİ NASİP ETMESİN.

  • Ranazan29 Şubat 2020 17:06

    Hadi ordan ulan bir kulağınızın dibi kaldı hâlâ saksak

  • Dd29 Şubat 2020 15:11

    Haklısın kılınç taroglu. Sen gelirsenTükiye diye birşey kalmaz. Şehitler tepesinde ihtiyaç kalmaz.

  • Halit29 Şubat 2020 15:11

    Allah seni başımıazdan Eksik etsin.. Yalnız chp milleti bilsn o şehitler sayesinde siyset yapabiliyorlar Esadın ve pkk nın arkadaşı olmak bakalım seni iktidar yapacak mı

  • Fhr29 Şubat 2020 15:10

    Keşke zamanında da 300-500 şehit verseydik de ne Musul Kerkükten nede burnunuzun dibindeki adalardan vazgeçmeseydik .

  • mustan özdemir29 Şubat 2020 15:10

    şimdi öncelikle şunu söyleyeyim şahsım hiçbir parti üyesi ve görüşü değilim ama şunu sormadan vicdanım rahat etmeyecek,destek verdiğiniz partinin ismini telafuz etmeyeceğim herkes biliyor o partiyi o yüzden size inanmıyorum chp genel başkanı sayın kemal kılıçdaroğlu atatürk bu yaptıklarınızı gördükçe inanın mezarda kemikleri sızlıyordur,vicdanınız rahatsa artık sizin için nedecek söz bitmiş demekki

  • Yavuz 29 Şubat 2020 15:06

    Ekonomik sosyal dışilişkiker her alanda izkedikleti yanlış politikaların çöküşü ike o kadar aciz kalmışlar ki, her konuyu getirip hdp chp ilişkidi üzerinden muhabetine cevirerek demogoji ile her türlü yanlış marifetlerini örtmeye çalışıyorlar. Yola devam... nereye kadar...

  • Çakır29 Şubat 2020 15:03

    Bu adam Alevileri kışkırtıyor alevilerde saf Kürtleri galyana getiriyor sebebi iş bankasi Alevilerin geçim kaynağı ,çıkardıkları burcuvalar bugün bizleri kışkırtıyor iş bankasının burcuvalari kanı bozuklar bizi kiskirtamaz hepsi kanı bozuk değil CHP içindeki çürükleri çıkarması lazım ülkeyi boldurmeyin aykırı sözlerin sahibi bizden değildir

  • adalet29 Şubat 2020 21:21

    Çakır trolü üç kuruşluk maaşlı ağzınla; bu ülkenin temel direği vicdanı, adaleti, saygınlığı Alevileri sokma gereksiz konuşmalarına.

  • Abdül selam29 Şubat 2020 17:08

    Utanmaz utanmadan mezhepcilik yapıyorsun ALEVILER senin gibi beynini kiraya vermemis mantığıyla hareket eder unutma o pis agzina alevileri alma trol

  • Tarkan 29 Şubat 2020 15:01

    Yav bahçeli ve erdoğan işlerine gelince politik prim için illegal pkk ile her türlü iletişimi kuruyorlar diğer taraftan ise chp yi legal parti olan hdp ile ilişkilendirerek yumruklamaya çalışıyorlar. Kinse yemez bu tahtikleri

  • .. 29 Şubat 2020 23:12

    Tarkan sen niyet nedir bilir misin? Meselenin ne olduğunu anlayamadığına göre bu boş yorumu yapman normal.

  • AHMET ÖZBİR29 Şubat 2020 14:58

    ŞEHİDLER TEPESİ BOŞ KALMAYACAK, çünkü bu vatan uğruna ÖLECEK YİĞİTLER HEP VAR OLACAK! Siz asla iktidar olamayacaksınız, PKK'NIN PARTİSİYLE BİR OLDUNUZ, ŞEHİDLERİ HİÇE SAYDINIZ! Millet din, vatan, bayrak, namus için ŞEHİDLİĞİ SEÇER, YAMUK YAPANI SİLER GEÇER!..

  • Abdulbaki29 Şubat 2020 17:11

    AHMET OZBIR bende diyordum bu trol yok neden acaba yanılmışım buradaymis ŞEHİTLER TEPESINDE yerini ayırmış utanin be el ele acımaz sen git önce o tepenin tadına bak pislik

  • Adam haklı29 Şubat 2020 14:58

    Sen orduyu hamle yaptırtacaksan, TBMM yetkisi ile yaparsın. millet meclisidir ordunun yöneteni. gizli kapaklı  3 - 5kişi ordu yonetemez. Atatürk bile savaş yıllarında at üzerinde meclise gelmiş. meclise bilgi vermiş. bilgi ve yetkilerle yeniden cepheye gitmiştir. yıl 2020 gizli otorum yapar, canlı skppe le bile bağlanırsın. gotunrulu telefonlada bağlanırsın 5 dk da olsa.. bunu yapmamak. TBMM ye karşı sorumsuzluktur bence. Bu konuda ben biraz farklı düşünüyorum. Ordumuza ve mehmetçie güven tam. Nasıl millet birlik braberlik için bir oluyorsa, siyasilerde  TBMM bınasında aynını yapmalı. bize birlik ol diyenlerin, kendileri ne yapmak derdince ? bu konuda mevzulardan sonra eleştriler gelmesi olası. şimdi 1 asker için bilik zamanı. TBMM de aynı birliği görmek isteriz.

  • Vatandaş29 Şubat 2020 20:56

    Kaval meclis salı günü toplanıp bilgi verilecek,sen kavalini çalmaya devam et, dünyadan bir haber

  • kurt29 Şubat 2020 14:52

    hayret arkadaş hala  bu durumda bile siyaset yapıyor kılıctar  hayret inanın  ülke yönetecek insan bu durumdan pay cıkarmaya calışmaz

  • Alper Tunga29 Şubat 2020 14:52

    Senin kimlerle yol yürüdüğünü çok iyi biliriz.

  • vdt29 Şubat 2020 14:48

    ortağınız da savaş değil barış istediğini söylüyor. sizin tepelerinizi biz iyi biliriz. ortağın idlib saldırısını kınayamadı. sizin tepeniz belli. ben o tepe de olmak istemiyorum. 

  • Zeki29 Şubat 2020 15:13

    O zaman sende takı mültecilerin peşine doğru yunananitan sınırına biz vatanı koruruz elhamdülilah

  • utanan.29 Şubat 2020 14:48

    Pkk mektubunu TRT de okutanlar.. apodan mektup getirdip İstanbul seçimlerinde reklam edenler.. burada yorum yazıyo rmu ? bu yapılanları unuttukları halde, kendi fetoculuklarını masumlara yapıştırıyor mu?  bu utanmazlar bu olayları savunupta nasıl hala yüzsüz olmuş ve yazabiliyor. Ben bilgisayar açamazdım. bırak yazmayı, okumayı... okadar onursuz demekki 

  • Devletci29 Şubat 2020 16:47

    Kardes sen sıyası partileri karıstırıyorsun bak kardesım sıyası partiler 2 ye ayrılır bak birisi devleti yoneten bır sıyası partı biride sıradan bir sıyası partı MHP hdp ıyı chp bak kardesım devleti yoneten sıyası partı ülkenin cıkarları dohrultusunds her kesimle gorusebilir bu pkk dahı olsa bu ısıd dahi olsa gorusuruz cünkü ülkenin bir cıkarı vardır ama herhangi bir sıyası partı benim askerim sehıt eden pkk partisiyle dhkpc orgutunun cenazelerinde olması bu ülkeyi parcalamak isteyen teror orgutlerıyle bır olaaamaz bunu ayırt edebiliyorsan devletcıısndır edemiyorsan sadece muhalefetlik yapmaktan Baska oteye gıdemezsın

  • Utanması olmayanlara29 Şubat 2020 15:18

    Biraz utanma olsa sizin gibiler yorum yapmazlar. Ağzınıza birkaç kelime dolayıp boş boş aynı şeyleri söylemekten başka yaptığınız bir şey yok. Bu kadar ciddi bir durumda bir tarafta gece gündüz uyumayıp çalışan iktidar diğer tarafta kendini üstün sanıp hesap bekleyen, kendine pay çıkarmaya çalışan ard niyetli muhalefet. Size kalsa yaşayacak bir vatanımız bile olmazdı. Artık siz susun, onuru sizden öğrenecek değiliz. Siz teröristlerle kol kola gezerken biz vatanımızı içerde ve dışarda tüm pisliklerden temizlemeye devam edeceğiz

  • Cemil29 Şubat 2020 15:16

    Ulan dıbılapı bile pkk yıbıraktı siz bırakamadınız her chpli evden bir oy hdp ye nasıl unuttunuz oy bitti heşimdi evde ne göndereceksiniz!

  • trajikomik...29 Şubat 2020 14:44

    gel gel bir çay söyleyeyim. senin başka gidecek yerin yok...bu millet  senin ciğerini biliyor, kasma o kadar.

  • emekli29 Şubat 2020 14:41

    sen ilk önce pyd ve türkiye deki siyasi ayaklarından bir kurtul,ortaklık yapma.

  • maltepeli29 Şubat 2020 14:39

    Bizi 90 yılldır cumhuriyet laiklik elden gidiyor diye uyuttunuz pkk ile kol kola gezdınız meclise sokan milli şefin oglu erdal degılmıyıdı partinizi teröristlere teslim ettınız vatanı da düşmanlara teslim edersiniz şehitler ölmez vatan bölünmez bayrak inmez ezan dinmez..

  • m29 Şubat 2020 15:23

    Maltepeli,Troller seninle hemfikir degilmis, Korana virusu bulasada kokunuz kazini sizin trol serefszileri..! Maltepeli dogrulari yazmissin eline koluna saglik.

  • yalçın29 Şubat 2020 14:38

    adam sanki kontrat yapmış şehit garantili tepe yapmış. yazık

  • İnsaf29 Şubat 2020 14:29

    Erdoğan üç gün sonra konuşuyor, konuşurken de hepsi kahkaha atıyor yazık bu millete, ne demiş hak ettiğin gibi yönetilirsin.

  • burhann29 Şubat 2020 21:30

    insafsız denen troll, garip gurebanın vergileri ile maaş alıp sağa sola saldıracağına aç bak tv yi kahkaha var mı yok mu 

  • İnsafsız 29 Şubat 2020 15:23

    Bu nimetlerden senin gibi haketmeyenler de yararlanıyor malesef. Keşke sizin kesim de hakkettiği gibi yönetilse o zaman görsek rezilliğinizi. Ayrıca orda kahkaha atan görmedik ama siz yine hayal aleminde yaşadığınız için böyle görmeniz normal.

  • Osman29 Şubat 2020 14:27

    Sen ki pkk nin partisiyle ittifak olan degilmisin? Sana ne soz söylemek nede konuşmak düşer. Sehitler üstünden siyaset yapma gram aklını kendine sakla. Milyonlar var bu uğurda şehitlik için koşacak. Sen sus faydan olmadığı gibi gürültü kirliliği yapma.

  • Özgür29 Şubat 2020 16:28

    Osman sen gerçeği göremeyen zavallısın zavallı

  • ee29 Şubat 2020 14:39

    sen deilmisin fetonun bankasını bankasyayı açan. vakıf dernek, bir çok askeri ve polisin içine bunları sızdırıp kozmık odaya sokan ? yazsam mesaj sutnu almayacak. sen deılmısın trtde pkk mektubunu okutan ? Osman ?  Adam oğlunu 18 ay askere gönderdi. millet rapor alıp askerden kaçarken.. 

  • Amin.29 Şubat 2020 14:23

    Rusyada, ABd de avrupa da bir çok ülkeye gidiyor. istediğini yaptırıyor.. ama bu kadar çok toplu askeri kayıpları kısa sürede verdiklerini hatırlamıyorum. : ( Bence her şeyin bir çözümü var. ama stratejiler ve sorunlar bizleri bu noktda kilitleri. bencede şehit vermeden, aynı noktalarda başarılı diplomasi çözümşer üretilebilirdi... malesef bu kadar ve bu noktaya travmatik duruma gelene kadar hatalar silsilesi yapıldı. Mehmetlerimizin canları bizlere emanet. üzmesinler bizleri. valla 2 gündür başım ağrıyor, tv de sabahın 5 inde açıyorum hem diliyor hem uyuyorum. merak ediyorum. asker yolu beklemıyorum ama ne bilim işte.. öyle...

  • Halit29 Şubat 2020 15:18

    Dostum uğruna şerefimizle şehit olabilecek bir vatanımız var