E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKerem Demirbay'ın Galatasaray'a maliyeti belli oldu---

Kerem Demirbay'ın Galatasaray'a maliyeti belli oldu

Kerem Demirbay'ın Galatasaray'a maliyeti belli oldu
03 Ağustos 2023 - 10:51 borsagundem.com

Galatasaray, Kerem Demirbay ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Oyuncuya her sezon için net 1 milyon euro, eski kulübü Bayer Leverkusen'e ise 3,7 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.

Galatasaray Kulübü, geçen sezon Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen Türk asıllı orta saha oyuncusu Kerem Demirbay ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Anlaşmaya göre sarı-kırmızılı kulüp, oyuncuya her sezon için net 1 milyon euro, eski kulübü Bayer Leverkusen'e ise 3,7 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Kerem Demirbay ve kulübü Bayer 04 Leverkusen Fussball GmbH ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 3 milyon 700 bin euro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 1 milyon euro sezonluk ücret ödenecektir." Ifadeleri kullanıldı.

Kerem Demirbay, geçen sezon Bundesliga'da çıktığı 24 maçta 4 gol 3 asistlik performans göstermişti.

Galatasaray turladı

 

Galatasaray'da iç transfer: Genç futbolcu imzayı attı!

 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde tur için sahada

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA03 Ağustos 2023 11:48

    GEÇEN SENE OLUMLU TRANSFERLER YAPAN YÖNETİCİLER BU SENE AKIL TUTULMASI YAŞIYORLAR TAKIMI BATAKLIĞA RESMEN GÖTÜRMEKTEDİRLER.YAŞLI LEJYONERLER ORDUSUNA DÖNDÜ TAKIM.