E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKemal Kılıçdaroğlu'ndan 1 Mayıs paylaşımı---

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 1 Mayıs paylaşımı

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 1 Mayıs paylaşımı
30 Nisan 2020 - 23:08 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu, "Çalışma koşullarının iyileştirildiği, emeğin karşılığının alındığı, gelir dağılımında adaletin sağlandığı, iş cinayetlerinin son bulduğu, işsizliğin çözüldüğü, üretimden ve üretenden yana bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz" dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla paylaşımda bulundu.

Tüm eşitsizliklere, sömürüye ve salgın hastalık tehlikesine rağmen daha yaşanabilir bir dünya düşüyle emeğini ortaya koyan, hak ettikleri koşullarda işbaşı yapıp alın teri dökmek için sabırsızlanan tüm emekçilerin 1 Mayıs'ını kutlayan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Çalışma koşullarının iyileştirildiği, emeğin karşılığının alındığı, gelir dağılımında adaletin sağlandığı, iş cinayetlerinin son bulduğu, istihdamın artırılıp işsizliğin çözüldüğü, üretimden ve üretenden yana bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Sağlıklı günlerde 1 Mayısları meydanlarda coşkuyla kutlayacağız. Yaşasın 1 Mayıs."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hirzizda altıok çıktı.01 Mayıs 2020 05:22

    Bu yüksek okul mezunu kişilere Çin'den poşet getirip paket yapıp azarbeycana satarak işsizligi çözerim diyen dahi degilimi. Tanıyamadım da.

  • Nedim01 Mayıs 2020 05:00

    Bir kez olsun şu ssk müdürü iken çevirdiğin dolapları itiraf et.  Lafını bile etmiyor!   Hastanelerin kalorifer dairelerini tadilata verip 8-9 ayda geri alamayan zevat Türkiye yi yönetmeye pardon aslında batırmaya da talip.  Niyetini de her fırsatta söylüyor zaten.  Chp yi pkk ve  dhlp nin savunucularını  hareket alanı haline getiren  bir sabıktan ne beklenir?

  • TARKUT TARKAN30 Nisan 2020 23:47

    hep konuşmalarını izliyoruz hep aynı laflar milleti isyana çağırma.birlere vizyonların ne, projelerin ne onları açık açık kaynakları ile söyle.

  • &&&& ^^^^ &&&&30 Nisan 2020 23:44

    sağlıklı günlerde imiş.senin zamanındaki bir ssk bak bir de şimdiki ssk ya bak.doktorlara muayene olmak için sabah 6 da kuyruğa girer öğle den sonra ilaçları ssk hastanesi eczanesinde zor alır idik doktor bir de bizleri özel yazıhanesine davet eder bir de orda bizi öperler idi.sen gelirsen yine aynı sisteme döner bu ülke.aman aman gelme hep böyle muhalefette kal konuş konuş dur.

  • EKRİST30 Nisan 2020 23:29

    yine kışkırtıcılık, ortalığı karıştırma.milletin kafasını karıştırma. yine aynı söylemler yine aynı söylemler.Tüm konuşmaları aynı.Sen iktidarda olsan ne yapacaksın söylermisiniz.işin güçün halkı galyana getirmek.

  • ABDULLAH30 Nisan 2020 23:26

    ...anladık senin gayeni şu salgın döneminde bile rant peşindesin utanmadan bide çıkmış..1 mayıs diyor  ..sende olsa işçi acından  ölür  senin işin gücün TAYYİP düşmanlığı...o gitsin ülke batsın sence hiç mahsuru yok..sende  hastalık olmuş bu takıntı..ha...öyle ak parti kara parti şu partili de değilim...doğruya doğru...ama bundan sonrada sonuna kadar...tayyipçyim..

  • Aslan.01 Mayıs 2020 05:23

    Yorma kendini kısaca ikile de gitsin.