E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKayserispor: 2 - Galatasaray: 1 ---

Kayserispor: 2 - Galatasaray: 1

Kayserispor: 2 - Galatasaray: 1
15 Ekim 2022 - 20:00 borsagundem.com

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında Kayserispor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu ve üst üste ikinci puan kaybını yaşadı.

Süper Lig'in 10. haftasında Yukatel Kayserispor ile Galatasaray kozlarını paylaştı.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadeleyi Kayserispor 2-1 kazandı.

Ev sahibine 3 puan getiren golleri 22. dakikada Gavranovic, 34. dakikada Onur attı. Galatasaray'ın Barış Alper Yılmaz ile 56. dakikada bulduğu gol, elle oynama gerekçesiyle iptal edildi. Aslan'ın tek golu de 86. dakikada Barış Alper'den geldi.

90 dakikanın sonunda 3 gollü gecede Kayserispor'a 2-1 mağlup olan Galatasaray'ın 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Kritik karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetti.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Arda Kardeşler'in düdüğüyle mücadele ev sahibi Yukatel Kayserispor'un vuruşu ile başlıyor.

1. dakika Mauro Icardi'nin ceza sahası çizgisi yakınnında sol çaprazda yarım vole vuruşunda kaleci Bilal Bayazit topu köşeden kornere çeliyor.

5. dakika Bernard Mensah'ın ceza sahası dışından kaleye gönderdiği yerden şutunda savunmaya çarpan top köşeden kornere gidiyor.

10. dakika Abdülkerim Bardakcı'nın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Majid Hosseini topu uzaklaştırıyor.

13. dakika Galatasaray Mauro Icardi ile gole yaklaşıyor. Lucas Torreira'nın sol çaprazdan gönderdiği ara pasında topla buluşan Mauro Icardi kaleci ile karşı karşıya kalıyor fakat pozisyonu yi sezn kaleci Bilal Bayazit Mauro Icardi'nin ilk dokunuşundan sonnra topa eliyle müdahale edip uzaklaştırmayı başarıyor.

18. dakika Ramazan Civelek'in sağ çaprazdan gönderdiği pasında topla buluşan Onur Bulut'un ceza sahası çizgisindenkaleye gönderdiği sert şutunda Fernando Muslera topu kornere çelmeyi başarıyor.

20. dakika Juan Mata'nın ara pasında ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Sacha Boey'in şutunda top kaleci Bilal Bayazit'ta kalıyor.

22. dakika GOOOLL!! Yukatel Kayserispor Mario Gavranovic'in attığı golle Galatasaray karşısında 1-0 öne geçiyor. Onur Bulut'un sağ çaprazdan ceza alanına gönderdiği ortasında Victor Nelsson'un uzaklaştırdığı top sonrasında Mario Gavranovic ceza sahasında topu havalandırıyor ve Olivier Kemen'in kafayla indirdiği topu iyi takip edip ceza sahası sol çaprazda gelişine yarım vole vuruşunda topu ağlara gönderiyor.

27. dakika Miguel Cardoso'nun ceza sahası dışından kaleye gönderdiği sert şutunda Fernando Muslera topu kornere çelmeyi başarıyor.

32. dakika Miguel Cardoso'nun çevirdiği topta Olivier Kemen şut çekmek isterken ıskalıyor ve arkasındaki Bernard Mensah ceza sahası yayından çektiği gelişine şutunda top farklı bir biçimde yandan auta gidiyor.

34. dakika GOOOLL!! Yukatel Kayserispor Onur Bulut'un attığı golle Galatasaray karşısında skor 2-0'a getiriyor. Gelişen Yukatel Kayserispor kontra atağında Olivier Kemen'in sağ kanatta gördüğü Ramazan Civelek şut açısını bulamayıp pasını Onur Bulut'a aktarıyor. Ceza sahası yayında Lucas Torreira'dan sıyrılan Onur Bulut sol ayağı ile yaptığı sert vuruşta sol köşeden topu ağlarla buluşturuyor.

38. dakika Sol taraftan kullanılan kornerde Juan Mata'nın ortasında Yukatel Kayserispor savunması topu uzaklaştırıyor.

43. dakika Sağ taraftan kullanılan kornerde Dries Mertens'in ortasında ön direkte Bernard Mensah kafa vuruşu ile topu uzaklaştırıyor.

44. dakika Döene topu önünde bulan Sacha Boey'in şutunda Bernard Mensah'a çarpan top uzaklaşıyor.

45+3. dakika Hakem Arda Kardeşler ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı 2-0'lık Yukatel Kayserispor üstünlüğü ile sona eriyor.

46. dakika Hakem Arda Kardeşler ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya konuk ekip Galatasaray başlıyor.

46. dakika Galatasaray ikinci yarıya üç oyuncu değişiklik hakkını birden kullanarak başlıyor. Dries Mertens, Yunus Akgün, Fredrik Midtsjö oyundan çıkarken Milot Rashica, Barış Alper Yılmaz, Sergio Oliveira oyuna giren oyuncular oluyor.

49. dakika Lionel Carole'un sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında arka direkte Lucas Torreira topu uzaklaştırıyor.

54. dakika Mario Gavranovic'in pasında ceza sahasında topla buluşan Bernard Mensah'ın gelişine yerden sert vuruşunda Sacha Boey'e çarpan top az farkla yandan dışarı çıkıp kornere gidiyor.

56. dakika Sol taraftan kullanılan kornerde Milot Rashica'nın ortasında Abdülkerim Bardakcı'nı kafa vuruşunda Barış Alper Yılmaz'a çarpan top ağlarla buluşuyor. Santra vuruşu yapılmadan önce golün VAR sistemi tarfından yapılan kontrol sonrası Barış Alper Yılmaz'ın elle oynaması nedeni ile gol geçerlilik kazanmıyor.

61. dakika Sağ kanatta Sacha Boey'in çevirdiği topta ceza sahasında Juan Mata'nın gelişine vuruşu yandan auta gidiyor.

65. dakika Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Sergio Oliveira'nın ceza alanına gönderdiği ortasında Dimitrios Kolovetsios topu kafa vuruşu ile kornere çeliyor.

67. dakika Yukatel Kayserispor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Olivier Kemen oyundan çıkarken, Ali Karimi yerine giren isim oluyor.

69. dakika Kazımcan Karataş'ın sol kanattan ceza alanına gönderdiği yerden ortasında Majid Hosseini ön direkte kontrol edemiyor ve top kornere çıkıyor.

74. dakika Barış Alper Yılmaz'ın sağ kanattan ceza alanına gönderdiği yerden ortasında Mauro Icardi iyi bir vuruş yapamadıktan sonra arka direkte Onur Bulut'un ters vuruşunda top kornere çıkıyor.

75. dakika Galatasaray'da dördüncü oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Juan Manuel Mata oyundan çıkarken Bafetimbi Gomis oyuna giriyor.

80. dakika Milot Rashica'nın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Lionel Carole arka direkte kafa vuruşu ile topu uzaklaştırmayı başarıyor.7

86. dakika GOOOLL!! Galatasaray Barış Alper Yılmaz'ın attığı gol ile Yukatel Kayserispor karşısında farkı bire indiren golü buluyor. Ceza sahasında Bafetimbi Gomis'in pasında topla buluşan Barış Alper Yılmaz'in şutu Yukatel Kayserispor savunmasına çarptıktan sonra tekrar kendisine çarpan top kaleci Bilal Bayazit'i yanıltıyor ve top ağlara gidiyor.

90. dakika Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Sergio Oliveira'nın ceza alanına gönderdiği ortasında Ali Karimi topu uzaklaştırıyor.

90+3. dakika Ali Karimi'ni pasında topla buluşan Emrah Başsan'ın ceza sahası sağ tarfta dar açıdan çektiği şut yan ağlara gidiyor.

90+5. dakika Arda Kardeşler karşılaşmanın son düdüğünü çalıyor ve Yukatel Kayserispor evinde Galatasaray'ı 2-1 mağlup ediyor. Bu sonuçla Yukatel Kayserispor ligde puanını 16'ya çıkararak 8. sıraya yükselirken, Galatasaray 10. haftayı 17 puanla kapatıyor.

İŞTE İLK 11'LER

Yukatel Kayserispor: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Ramazan, Kemen, Mensah, Cardoso, Gavranovic

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Midtsjö, Torreira, Yunus, Mata, Mertens, Icardi

MAÇ NOTLARI

* 5 deplasman karşılaşmasında hanesine 11 puan yazdıran Galatasaray, maç fazlasıyla ligin dış sahada en çok puan toplayan ekibi. Deplasmanda attığı 5 golden 3 galibiyet ve 2 beraberlik çıkaran sarı-kırmızılılar, hücumda bitiricilik sorunu yaşasa da puan anlamında verimli bir dönemi geride bıraktı.

*Sezon başı itibarıyla Çağdaş Atan ile yeni bir döneme adım atan Yukatel Kayserispor ise iç sahada ligin en parlak performans gösteren takımlarından biri. Transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle kısıtlı bir kadroyla mücadele eden Yukatel Kayserispor evindeki 4 maçın 3'ünü kazandı. Öne geçtiği Trabzonspor karşılaşmasını ise 2-1'lik skorla kaybetti.

* Yukatel Kayserispor'da bu sezon gole en çok katkı yapan oyuncu Miguel Cardoso. 3 gol ve 1 asisti bulunan Portekizli futbolcu, Galatasaray'a rakip olarak oynadığı şubat ayındaki son karşılaşmada da fileleri havalandırmıştı.

* Çağdaş Atan yönetiminde birinci bölgeden pas yaparak çıkmaya çalışan Yukatel Kayserispor, aynı zamanda sahanın bu bölümünde en fazla top kaybeden takımı konumunda. Galatasaray ise hücum bölgesinde kaptığı toplarla henüz gol atmayı başaramayan ekip olarak göze çarpıyor.

* Süper Lig'de 5+ kez ağırladığı 23 takım arasında en düşük galibiyet oranında kaldığı ekip olan Galatasaray ile karşılaşmaya hazırlanan Kayserispor (%6; 1/17), rakibini konuk ettiği son randevuda (Eylül 2021) bu rekabet tarihinde en fazla gol attığı maçı oynadı (3-0) ve iç sahadaki tek galibiyetini aldı (8B 8M).

* Kayserispor ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanamayan Galatasaray (1B 1M), bu rekabette 3+ karşılaşmalık bir galibiyet hasretini sadece bir kez yaşadı (3 maç; Şubat 2010-Nisan 2011).

*Evindeki son beş Süper Lig maçının dördünde kalesini gole kapatan Kayserispor (4G 1M), bu dönemdeki tek mağlubiyetini son karşılaşmada Trabzonspor'dan aldı (1-2).

*Bu sezon Süper Lig'de çıktığı ilk beş deplasman maçını kaybetmeyen Galatasaray (3G 2B), en son teknik direktörü Okan Buruk'un futbolcu olarak sarı-kırmızılı takımın kadrosunda yer aldığı 2007/08 sezonunun ilk 6+ dış saha karşılaşmasını namağlup geçti (7 maç).

* Süper Lig'deki son sekiz maçının dördünü kazanan Kayserispor (1B 3M) galibiyetlerin tamamında kalesini gole kapatırken, puan bıraktığı dört karşılaşmada da kalesinde ikişer gol gördü.

Galatasaraylı taraftarlar isyan etti

Galatasaray'a sürpriz teklif: Ayrılığa sıcak bakıyor!

Galatasaray'da Yunus imzayı atıyor: Yeni maaşı dudak uçuklattı!

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor bilanço açıkladı

Galatasaray futbolcularına bir zam daha!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,81
En Yüksek: 9,19
En Düşük: 8,80
Değişim -2,65 %
FK: 26,34
PD / DD: -5,04
İşlem Hacmi 416.864.294
Toplam Adet: 46.644.214
Ağırlıklı Ort.: 8,96
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cemil16 Ekim 2022 17:43

    ANLIMDAK..KARA KOMUR KARASI...NASIL KAZANILIRMIS...EKMEK PARASI...BIZIM ENAYI BASKWNLAR OLDUKCA....COOOK..AVRUPALI BESLERIZ..BIDE BANKALAR KREDIYI ACTI....VAY AHMAKLAR VAY...NEYMIS TURK OYUNCU OLMAZMIS...zATEN TAKIMLARDA TURK OYUNCU YOKKI....MILLET EKM3GI ZOR BULUYOR...TUZU KURU OLANA SOZUM YOK.