E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKartal Konya deplasmanından 3 puanı kaptı---

Kartal Konya deplasmanından 3 puanı kaptı

Kartal Konya deplasmanından 3 puanı kaptı
01 Ekim 2023 - 21:01 borsagundem.com

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Konyaspor'a konuk oldu. Siyah-beyazlılar, rakibinin 10 kişi kaldığı maçta 2-0 kazandı.

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Tümosan Konyaspor'a konuk oldu.

Maçın ilk golü 45+1'de Uğurcan Yazğılı'nın kendi kalesine gönderdiği ters vuruşla gerçekleşti. 55. dakikada Oğulcan Ülgün, kırmızı kart gördü ve Konyaspor 10 kişi kaldı. 63. dakikada Vincent Aboubakar'dan maçın skorunu belirledi. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş, puanını 13'e yükseltti. Konyaspor ise 9 puanda kaldı.

Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, sahasında İstanbulspor'u konuk edecek. Konyaspor ise aynı haftada Hatayspor'a konuk olacak.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, son oynadıkları Adana Demirspor maçının ilk 11'ine göre 5 değişiklikle maça başladı.

Siyah beyazlı ekip Konyaspor karşısına; Ersin Destanoğlu, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Salih Uçan, Hadziahmetovic, Rashica, Zaynutdinov, Aboubakar ve Muleka 11'i ile çıktı.

Güneş, Adana Demirspor maçına başlayan Mert Günok, Necip Uysal, Ghezzal, Chamberlain ve Cenk Tosun'un yerine Ersin Destanoğlu, Amartey, Rashica, Zaynutdinov ve Muleka'ya ilk 11'de şans verdi.

Siyah-beyazlılarda Mert Günok, Ante Rebic ile Gedson Fernandes sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmadı.

Konyaspor'da teknik direktör Aleksandar Stanojevic ise son oynadıkları MKE Ankaragücü karşılaşmasının ilk 11'ine göre değişiklik yapmadı.

Ev sahibi ekip maça; Bernardoni, Uğurcan Yazğılı, Adil Demirbağ, Calvo, Ahmet Oğuz, Oğulcan Ülgün, N'zonzi, Soner Dikmen, Guilherme, Oliveira ve Moreno ilk 11'i ile maça başladı.

Kadıköy'de gol yağmuru

 

Galatasaray 118. kuruluş yılını kutluyor

 

Aslantepe'de Zaha gecesi

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)