E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKanal İstanbul'a 4 talip---

Kanal İstanbul'a 4 talip

Kanal İstanbul'a 4 talip
01 Mayıs 2021 - 09:41 borsagundem.com

Kanal İstanbul’la Hollanda, Belçika, Çin ve Rusya’nın ilgilendiğini belirten Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu, “Finansmanla ilgili herhangi bir sorun bulunmuyor” dedi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki bazı bankaların Kanal İstanbul'un finansmanına sıcak bakmadığına yönelik çıkan haberlere son noktayı koydu. Bunları 'dedikodu' olarak niteleyen Bakan Karaismailoğlu, "Finansmanla ilgili herhangi bir sorun yok. Hollanda, Belçika, Çin ve Rusya olmak üzere dört ülke projeyle ilgileniyor. Ancak biz bu işi yerli müteahhit ve yüklenicilerle yapacağız" dedi.

Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı'ndaki test sürüşünün ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karaismailoğlu, proje güzergahında altı köprü olduğunu, ilkinin temelini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte haziranda atacaklarını, diğer köprülerin de imalatına devam ettiklerini belirtti. Karaismailoğlu, şöyle konuştu: "2021, Kanal İstanbul için önemli bir yıl olacak. Hedefimiz, ihalelerimizi yapıp çalışmalara tam gaz başlamak. Burası İstanbul'daki boğaz trafiğine alternatif bir su yolu projesi olacak. İmar planları ve askı süreçleri bitti. İnşallah önümüzdeki yıllar, Kanal İstanbul'lu yıllar olacak."

MAHMUTBEY'E ÇÖZÜM
Ramazan Bayramı sonrası Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan Hasdal- Habibler arasındaki 10 kilometrelik kesimi hizmete açacaklarını söyleyen Karaismailoğlu, "Hasdal Kavşağı'ndan ayrılıp Sultangazi'nin altını 4 bin 500 kilometre ile geçen tüneller var. Bu hem İstanbul'un en uzun tüneli hem de dört şerit olarak dünyanın en geniş tüneli. Açılışı Cumhurbaşkanımız yapacak. Burası Hasdal- Mahmut Bey Gişeler'de sıkışan trafiğin alternatif yolu olacak" diye konuştu.

GAZİANTEP'TE BİN EDİRNE'DE İN
Hızlı tren projelerine de değinen Karaismailoğlu, "Gaziantep'ten hızlı trene binen birisi, 2023'te Edirne'ye kadar gidebilecek" dedi. Yeni hatlar açıldıkça yeni tren ihtiyaçlarının da doğacağını belirten Ulaştırma Bakanı, "Trenleri Adapazarı'nda yapıyoruz. 160 kilometre hızındaki trenimiz bitiyor, bunun testlerini yapıyoruz. 225 kilometre hızındakinin tasarımları devam ediyor. 2023'e 225 kilometrelikleri de yapacağız. 2023'e kadar elimizdeki trenler yetiyor. Sonrasında seri üretime geçeceğiz. Metro araçları da üretmeye başladık. Gaziantep'in araçlarını biz üretiyoruz" dedi.

5B'Yİ BU YIL FIRLATACAĞIZ
TÜRKSAT 5A uydusunun 4 Mayıs'ta yörüngeye oturacağını belirten Karaismailoğlu, "Bir ay kadar test çalışmaları devam edecek. Hazirandan sonra dünyaya hizmet vermeye başlayacak. 5B'yi de bu yıl fırlatacağız. 6A'nın Ankara'da yerli ve milli olarak üretimi devam ediyor. 2022 sonunda uzayda yerli milli uydumuzla yer alacağız, bunun da ihalesini yapıyoruz.

Muhtemelen SpaceX ile fırlatılacak" dedi. Gelecekte Türkiye'den uydu fırlatılmasının da değerlendirildiğini belirten Karaismailoğlu, fayda maliyet analizinde bunun Türkiye'den gerçekleştirilmesi mantıklıysa yatırımın yapılacağını ve Tuz Gölü'nün uydu fırlatılması konusunda tercih edileceğini söyledi.

Bakan Karaismailoğlu, dün de pisti büyütülerek yenilenen Zonguldak Çaycuma Havalimanı'nı ziyaret etti. Karaismailoğlu, "Havalimanımızın pistinin uzunluğu bin 881 metreden, 2 bin 131 metreye uzatılmış, 30 metrelik pist genişliği de 45 metreye çıkarılmıştır" dedi.
(Fatma Göksu /Sabah)

Erdoğan: Kanal İstanbul'da ilk adımı Haziran'da atacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kanal İstanbul' açıklaması

Erdoğan: Kanal İstanbul’un temelini atıyoruz

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (89)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET03 Mayıs 2021 02:17

      bizim vergilerle yapılacak kanal İSTANBUL  5 İNŞAAT ŞİRKETİNE VERİLMESİN ADALETLİ OLARAK İHALE YAPILSIN YOKSA KAN İRİN OLSUN BAZI İNŞAAT ŞİRKETLERİNE TOLERANS TANINIRSA  ÇÜNKÜ ÖBÜR İNŞAAT ŞİRKETLERİDE BU VATANIN EVLADI VERGİ VERİYOR

  • Sefa02 Mayıs 2021 15:44

    Kanal istanbul hisseleri haber sonrası yükselir gibi havaya girer sonrası günler %25 düşer ,olan küçük yatırımcıya olur,hisseleri başlayacağız haberiyle güzel pazarladılar geçmiş olsun.

  • Mehmet02 Mayıs 2021 20:54

    Sattin açığa şimdi de tutuşuyon. ..

  • git02 Mayıs 2021 13:39

    yapsanıza referandum az kaldı 2 sene sonra giderseniz.

  • banko02 Mayıs 2021 10:12

    banko çin 

  • Büyük resim02 Mayıs 2021 09:43

    dünya kuraklık tehditi altında .güneyimizde kalan bütün ülkelerde çölleşme artacak susuzluk ülkeleri yaşanmaz hale getirecek. araplar bunu biliyor. tabi bizimkilerde. topraklarımız zengin araplara açılmak isteniyor.bakın karadenizde yemyeşil bakir yaylalara yapılan otoyollara, verilen imar planlarına. ülemizin kuzeyi tamamen arap yerleşimine açılıyor.b u işin içinde çok büyük büyük rant var 

  • Ggff02 Mayıs 2021 01:52

    Bunlar küçük proje abi resmin büyüğüne bakın karadenizden Akdeniz'e kanal açın . Trabzon'dan iskederuna al abi proje

  • hahaha02 Mayıs 2021 08:59

    bi ara onu da düşünmüşlerdi :)

  • Trakya02 Mayıs 2021 01:35

    Uzun yıllardan beri bu kaçıncı yaptık yapıyoruz olayı! Gercekten bu defa inşaasına başlanacak mı? Yoksa tekrar gündem yapıp ona buna bağırıp sonra gündemden çıkaracaklar mı, kestirmek zor!

  • Vatandaş 02 Mayıs 2021 01:32

    Yaf on yıl önceki secim sözü idi, niye hala yapmadılar, niye secimden sonra uzun süre kuluçkaya yatırıp hiç sözünü yapmadılar? yıllardır bu kanal olayını bir yapmadılar gitti, durum durup aniden bütün medya ile hareket zaman zaman gündem yapıyorlar. ısıtıp ısıtıp masaya koyuyorlar, sonra tekrar sağutuyorlar! Sonra tekrar Gündeme getirip üstünde yaygara çıkarıp onu bunu çekiştirip tekrar projeyi rafa kaldırıyorlar! Yapacaksanız yapın, nedir bu sürekli yaygaraya kavgaya konu etme olayları

  • BERK02 Mayıs 2021 00:45

    YARIN KANAL İSTANBULU İHALESİNİ  CENGİZ KOLİN  LİMAK NUROL TORUNLAR RÖNESANS GİBİ İNŞAAT FİRMASINA ALIR YASAR BU İNŞAAT ŞİRKETLERİ  KÖSE OLUR

  • Emekçi02 Mayıs 2021 03:49

    3. Havalimanı kule, yürüyen merdiven dahil tüm elektronik aksam alman Bosch yaptı ve Zengin oldu. Yandaşlar sadece beton, asfalt döktü.3 köprüyü osmangaziyi hem kore japon mühendisler yaptı, yandaş mutahitler bağlantı yollarını yaptı zaten

  • oktay doğaner02 Mayıs 2021 01:39

    bu saydığın firmalar yerine simens alıp köşe olsa seni böyle rahatsız edermiydi.?

  • Mehmet zeki02 Mayıs 2021 00:24

    Kanal istanbulu Süveyş kanalı ve Panama kanalı ile bir tutanlar var. Onların alternatifi yok. Oysa dogal olarak istanbul boğazı var. Karadenize geçiş için. Karadeniz kıyılarından öteye gidecek hali yok gemilerin. Süveyş kıtalar arasında geçiş yolunu kısaltıyor. Panama dünyanın yolunu kısaltıyor. Biraz mantıklı düşünürsek istanbul bogazı aynı işi görüyor zaten. Birilerini çok daha zengin etme projesi bu. Baska açıklaması yok.

  • Kanalizasyon02 Mayıs 2021 18:13

    Mehmet bosuna uğrasma bunlar kanal yapmayı çok matah bir şey sanıyor zaten yapamayacaklarda bırak seinsinler sanki kanal yapınca çok bir halt olacak,şaka gibiler kanaılmjş

  • Vatandaş 02 Mayıs 2021 09:04

    Yav he he. Bunun değerini yapılınca anlarsın. Bir projede siz ortaya atında bunu gerçekleştirin. Tabiki seçilirseniz.

  • Gökhan01 Mayıs 2021 23:20

    Beşli çete bayram yapıyordur şimdi, illa onlara da iş düşer...

  • Sedat01 Mayıs 2021 22:22

    siz yalnış bilyosunuz bu tv kanalı Kanal istanbul 24 saat kesitisz eylence hadi iyisiniz

  • Tespit01 Mayıs 2021 22:13

    Cinn ve Rus alır bu kanal istanbulu

  • Mehmet01 Mayıs 2021 21:37

    Devrim oto üretilip yollara duşseydi şu anda bmw ayarinda arabaları mız olurdu. Üstelik çok da ucuz olurdu. Vizyonsuz boş yapanlar istanbul havaalanını istemediler otoyollar istemediler AB nin istemediği her şeyi istemediler. Akıllı olun. Kanal istanbul da ülke cikarinadir. Biraz insaf. Avrupa da istemiyor kanal istanbulu.

  • Troyka02 Mayıs 2021 20:49

    Amerika 200y yılında elçilik olarak dile getirdi, bu projeyi ABD istiyor, biraz çevrenizde olan biteni görün. Montrö nedeni ile savaş gemisi önceden bildirecek ve en fazla 21 gün içinde dönmek zorunda. Buolayda birinci Dünya savaşına nasıl girdigimizi düşünün, İngilizlerden kacan iki Alman gemisinin Rus kıyılarını bombalaması sonucu oldu, mantıklı düşünün, montrö ile boğazlar sayesinde karadenizin ateş topu a dönmesi engelleniyor.

  • corleone02 Mayıs 2021 00:20

    amerika çok istiyor kanalı avrupa kanalı ne yapsın

  • Cjync01 Mayıs 2021 21:27

    Yaşasın kanal ıstanbul. Kim ne derse desin bu yapilacak

  • fafa01 Mayıs 2021 21:24

    AKP çok acele ediyor,gideceklerini anladılar,iyi de ortaya yığılacak enkazı kim kaldıracak?Zaten bir ekonomik enkaz bırakacaksınız.

  • Vatandaş01 Mayıs 2021 21:22

    Kanal haberleriyle vatandaşa hisse senedi pazarlanıyor, görün bakın Emlak, ihlas,oyak, kiler, peker ,gyo lar neredeeen nereye gelmiş.

  • m.a.p02 Mayıs 2021 02:37

    İhlasin bı yere geldiği yok,10 yıldır aynı yerde

  • Mehmet01 Mayıs 2021 21:40

    Bu dediklerin hep baskilaniyor. ..

  • hoca01 Mayıs 2021 20:31

    hoca istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz demiş sanki. hendeği kazmadan üstüne köprü yapıyorlar. kanal açılmasa bile köprüden geçenden para alacaklar. walla şeytanın aklına gelmez

  • Ali Veli01 Mayıs 2021 20:19

    Paraniz coksa olası Istanbul depremi için çürük binaları yenileyin yüzbinlerce insan ölmesin, devletin birinci görevi vatandaşının canını korumak..

  • BİR DOST01 Mayıs 2021 21:47

    Blader bu dediğini imamova söyle, Kanal istanbu'lu engellemeye çalışacağına asıl işi olan binaları depreme hazırlasın.

  • Grck01 Mayıs 2021 19:37

    Yzun yıllardır bu kanal olayını bir yapmadılar gitti, doruyorlar ısıtıp masaya koyuyorlar! Gündeme getirip üstünde yaygara çıkarıp geri çekiyorlar sonra! Yapacaksanız yapın ne dir bu sürekli kavgaya konu etme olayları

  • fafa01 Mayıs 2021 21:28

    AKP 'nin bir taktiği var;iki adım ileri,bir adım geri.Onlar da biliyor halkın istemediğini,ama dayanamıyorlar,para çok.

  • Kayra01 Mayıs 2021 18:17

    Yerli aşı, milli uçak, karadenizde gaz, aya seyahat. 35 derece göbeğime:)

  • Mehmet01 Mayıs 2021 18:05

    Vizyonsuz insanlar kanal istanbul u yapma diyorlar. daha önce de istanbul havaalanını yapma diyorlardı. Almanya dan medet umuyorlardi. Çift oto yollar yapıldığında parayi yola gomuyorsunuz diyorlardı. Devrim oto ya da karşı cikmislardi. Şimdi savunma sanayi millilesti ve ilk milli taarruz uçağını yapmak üzereyiz buna da açıktan karşı cikamiyorlar. Ne yapıyorlar ? Kanal istanbula vuruyolar.

  • Mehmet01 Mayıs 2021 21:24

    Tipimizi neden beeenmiyon kız. .. faul konusuyon. . Biz herkesi severiz. Aşk bize benzer. Kordur yuregimiz.

  • .'rk'ns'n'z t'p'n'z faul01 Mayıs 2021 20:03

    t'p'n'zde meymenet yok  hep'n'z .'rk'ns'n'z s'z k'm memleket y,,etmek k'm

  • Misafir 01 Mayıs 2021 18:39

    Haklısın vizyonumuz yok Atatürk havalimanı düzenlenir idi daha iyi olmaz dı kod ayarı yolcu garanti si bizim vizyonsuzluğumuz cebindeki 5 TL yi alsalar dünya yı ayağa kaldırır sın dolaylı yoldan torun ları kızın geleceği gidiyor ses yok

  • Mtu01 Mayıs 2021 17:14

    Su an parasiz gectigin yoldan parayla gececeksin iste parayi da yabanciya vereceksin ben bu kadar sig dusunurum. Sen sabahtan aksama kadar destekle bu durumu. ..

  • Okie Dokie01 Mayıs 2021 17:13

    Bu haberle yine EKGYO'da açığa satıp ılık ılık akarız.

  • azmi01 Mayıs 2021 16:50

    Rusların talip olacağını sanmam. Kanal onların aleyhine. Putin izin vermez. Verirler hazine garantilerini , ömür boyu öderiz , ödüyoruz nasılsa

  • GERÇEK01 Mayıs 2021 16:32

    mal mal konuşanlar çıkmış gene kanal istanbul acil şekilde yapılmalı,süveş kanalının yıllık geliri 4 milyar 800 milyon  panama kanalı 2 milyar 500  istanbul bogazı sadece 138 milyon  kanal istanbui yapılırsa bütçeye katkısı çok fazla olacak bu muhalefet  biden ,pkk,almanyaya yaranacagım diye istemiyor

  • fahri01 Mayıs 2021 21:31

    Bedava boğaz dururken neden parayla geçsin.Ama Amerikan savaş gemileri geçecek bizi de pisliklerine bulaştıracaklar.

  • Yavuz Selim01 Mayıs 2021 15:44

    Kanal İstanbul şart, ülkesini seven karşı gelmez, Boğaz'ımız büyük tehlikekerden kurtarılacak, Fevlet'im, İstanbul'um paraya kavuşacak. Böyle bir esere hayır demek vatana ters bakmakla eşdeğerdir bence. İnşallah en kısa zamanda başlar ve biter. Karşı gelen gericiler sadece seyretsin bu muazzam şaheseri, kullanmaları nasip olmasın derim kendi adıma.

  • kralll01 Mayıs 2021 15:34

    tosuncuk da londra bizi kıskanıyor demişti. hollanda felan ilgileniyor diyor sonra yerli ile yapcaz diyor. yerliye verilen işlerin hangisini yerli yapıyor ki. bir bakın yerli alıyor işi çok az fiyata yabancıya devrediyor.bir allahın kullu da demiyor ki o zaman neden direk yabancıya vermiyoruz.

  • Benim derdim fiyat istikrarı01 Mayıs 2021 15:31

    Köprü yapılır anlarım vatandaşın ihtiyacıdır ama bu kanal acil ihtiyaç mı? Vatandaşın şu anki ihtiyacı bu mu? Gemi trafiği rahatlasın isteniyorsa Karadeniz ülkeleri versin parayı yaptırsınlar.

  • Halis01 Mayıs 2021 15:29

    Gözümüzün içine baka baka hepimizin parasını ceplerine atıyorlar yetmiyor bizi borclandiriyorlar ve yine kendilerini milletin polisine askerine hakimine müfettişine vs. korundurtuyorlar ne güzel sistem. Hesap soramiyorsun. Şimdi biz demokrasi mi yaşıyoruz.

  • Vatandaş01 Mayıs 2021 15:21

    O hızlı trenleri siyasi malzeme ettiniz zararına çalışıyor.

  • Uyan01 Mayıs 2021 15:07

    Aç birak itaat etsin Cahil birak biat etsin ...yorum gelsin

  • abdullah01 Mayıs 2021 19:37

    tembel it aç gezer yorgun çakal tok yatar. ele bakan açım der yele bakan savrulur. güneşte yatan kavrulur. ahmak odur ki elden gelenle avunur.

  • Hak01 Mayıs 2021 14:51

    Siz nasıl insanlarıniz . Türkiye'de ki faiz i görmüyormusunuz . Böyle paranın zor bulundugu dönemde böyle işlere girişiyorsunuz. Bu milleti soyma projesi .bunun bedelini yine fakirleşerek ödeyeceğiz

  • VaTaNDaŞ01 Mayıs 2021 14:28

    Kanal istanbul için finansman ayıracağınıza, işsiz kalan milyonlarca lokanta kafe otel berber küçük esnafa ve çalışanlarına destek verin. sanayicinin ihracatçının kredi taleplerini karşılayın. ihracatçı ihracat yapmak için konteyner bile bulamıyor, bunlar konuşulacağına hayali işlerle milletin gözü boyanıyor!!!

  • VaTaNDaŞ01 Mayıs 2021 14:17

    Kanal istanbul istanbulun trafik sorununu 10 katına çıkaracak, yeraltı sularını yok edecektir.. Üstelik zaten geçiş serbest olan istanbul boğazının yanında neden gemiler para verip geçsin ki??  Kanal istanbul kuveytli milyarderlere satılacak yeni arsalar yaratmak ve yandaş mütahhitleri zengin etmek için hazırlanmış olmasın sakın???

  • Borsaci01 Mayıs 2021 13:54

    Kanal istanbulu yabancıya yedirmezler ,,bizim cengiz mengiz falan alır nassisa paralar bizden garantili de kanal istanbul yapilacak olsa emlak gyo ucardi akp parti rejimi asi bulamiyor daha kanalı nasıl yapacak 

  • Sk01 Mayıs 2021 13:42

    Finansal olarak sıkıntı yok diyor akıl almaz bir durum bunu yapacak 4 dört firmada yabancı peki iş bittiken sonra ülkesine tl mi götürecek peki.finansal sıkıntı yoksa nedir bu dünyanın en çok vergi yükü nedir bu pandemide 1400 tl ye geçinmek zorunda kalan aileler. Bence tc tarihinin en vahin projesi dir. Derhal vazgeçilmeli

  • abdullah01 Mayıs 2021 19:42

    yeni konan vergi yok eski hükümetlerin koyduklarıyla idare ediyorlar öncekilere gıkı çıkmayanlar şimdi niçin bağırır anlamış değilim. finansal sıkıntı varsa repo ihalelerine 40 milyar tl teklifler nereden geliyor

  • AHMET ÖZBİR01 Mayıs 2021 12:53

    KANAL İSTANBUL'u alan YAŞAR, kâinatın gözbebeği İstanbul onu bağrına basar. REİS'in sevdası Kanal İstanbul, bir an önce yapımına başlanmalı, YERYÜZÜNÜN PIRLANTASI Kanal İstanbul bütün insanlığa HİZMETE BAŞLAMALI.

  • Pamuk tikayici 02 Mayıs 2021 16:02

    Amedddddddd bak sizin ekipten boynu kalın pamuk tikama yapcam diyo organik hem de huhuuhhaa iyice şaşırdı bu ekip pamuk tıkanmaya gelfi iş huhhuhouhhaaa

  • fafa01 Mayıs 2021 21:38

    Ahmet sen var ya adamı deli edersin!Kanal ihalesinden pay mı alacaksın,yoksa arsa mı kapattın,üç beş kuruşa bu iş yapılmaz.

  • Vatandaş01 Mayıs 2021 19:48

    Ulan ÖZBİR yalamak için kaç para alıyorsan gel ben sana vereceğim, iğrenç aşağılık olmaktan kurtulursun, hür iradenle yorum yaparsın belki.

  • Borısan01 Mayıs 2021 15:33

    Ayranı fazla kaçırmışsın

  • Bokio kokio01 Mayıs 2021 14:15

    Huhuhhaaa amed çıktı gene huhuouhuhhaaaaa ,,,,,garibim amed kanal istanbul yapılacak saniyo huhihhuuuhhaaa ameeddddddd yapılacak olsaydı emlak gyo şimdi çift hane olurdu bak  borsada cokuyooooö amedddd yabancı kaciyoooo amed ,,zaten yabancı uluslarası devler gelmiyo bu sebepten yerli falan di yola huhuhohhhaaa cengizzzzzzz sen yap sen yap ohhhhh ditelim 

  • Maximillian01 Mayıs 2021 12:43

    Çinliye yol köprü liman kanal fabrika vermeyin. Önce ekonominin sonra siyasetin ve ordunun kontrolünü ele geçirirler. 10 sene sonra kendi ülkende sen işçi o patron olacak. Çin uyguladığı haksız rekabet işçilik finansal teknoloji ele geçirme modeliyle buraya yerleşirse üretim gücü avrupaya kolay hızlı ihracat yollarıyla iç piyasada borç içindeki yerli işletmeleri bitirir.

  • vatandaş01 Mayıs 2021 12:22

    bu kanal ikdidarı götürmezse şaşarım ,ahanda buraya not edin

  • Görürüz01 Mayıs 2021 16:07

    Onlar zaten gittiler gider ayak son işleri

  • Misafir 01 Mayıs 2021 13:09

    Vatandaş, bu Kanal sizin aklınızı başınızdan alacak. Demedi demeyin.

  • vatandaş01 Mayıs 2021 12:13

    yazıklar olsun böyle akılsız muhalefet olursa ,daha neler yaşayacağız kim bilir yahu tüm muhalefet partileri toplanıp ortak bir açıklama yapın tüm dünyaya biz bu ihaleye katılan firmalara uyarıyoruz deyin bu ihaleyi tanımayacağız deyin

  • Egemen01 Mayıs 2021 12:07

    Kanal İstanbulu yapın bakalım ondan sonrada da ne soluk alacak  hava nede içecek su bulursubuz. Bunun adı yandaş mütahitlere rant porojesi

  • Vatandaş 01 Mayıs 2021 13:13

    Dünyada 35-40 milyonluk şehirler var. İstanbul daha 20 milyon civarında. Dünya başkenti İstanbul herkese yeter. Merak etmeyin.

  • Psiko01 Mayıs 2021 11:49

    Finansmanda sorun yok diyorsunuz utanmadan.25 yıl sigortamız var emekli etmiyorsunuz ödenek yok diye.eyt lilerin hakkı zehir zıkkım olsun.

  • Murat01 Mayıs 2021 11:42

    Kanal istanbul konuştukça hisseler sürekli düştü ve büyük zararla çıktım, bilerek kanal istanbul kullanılarak vatandaş soyuluyor.

  • Hehe01 Mayıs 2021 11:41

    Kesin oyledir hatta amerika bizi kiskaniyor yaptirmamak icin calisiyro bidonla gorustum oyle dedi

  • Çakır01 Mayıs 2021 11:34

    İnsan as is bekliyor neden olmasın kaç kişi emekli olacak torunlara miras

  • Bende yaparım. 01 Mayıs 2021 11:30

    Ben 27 yıllık inşaat muhendisiyim. Bana hazine garantili kredi sağlayın ve aylık geçiş garantisi verin ben bu işe cebimden para çıkmadan yaparım. Bu konuda da samimiyim.

  • fafa01 Mayıs 2021 21:43

    Abdullah,daha terbiyeli olabilirsin,senden başka ağzı bozuk var mı?Herkes fikrini yazar,ama saygısızlığa gerek yok.

  • abdullah01 Mayıs 2021 19:53

    madem dediğiniz gibi oluyor yapmana engel ne? ağzı konuşup dübürü tutmayan atıp tutanlar hep yorum yapmış yok ona para kazandırılıyor buna kazandırılıyor varsa dediğiniz gibi bir durum siz kazanın. ya da kesin sesinizi ahmak ahmak yorumlar yapmayın. yoksa garanti yok mu? ekremin kanallarını alıp kullanmasından mı korkuyor bu kanal karşıtları anlamış değilim.

  • Bika01 Mayıs 2021 11:21

    Gemi geçişi ve hazine garanti verilmeden yapacak yerli müteahhit çıkmaz. Siyasi iktidar değişince proje yarım kalır.

  • Muhammed01 Mayıs 2021 10:31

    Yazık inatla OLMAZ İNSANLAR yokluk içerisinde PANDEMİ dünyayı kırıp geçiriyor daha 3 5 maskeyi dagitamadiniz aşı alamadiniz KIYMAYIN güzelim istanbulun yapısına milleti aşılayan bırakın bu safsatayi gerçi birazdan TROL sürüsü düşer buraya

  • Bir yorum02 Mayıs 2021 11:12

    cahillik ve pisliğiniz ile Ermeni p.çlrinin peşine düşmekten  daha büyük alçaklık yoktur.  Düzeni  yıkmak isteyen alçaklar  Allah belanızı verecek yakında  eğer akıllanmayıp  biraz daha  kudurursanız  Allah size hiç tahmin etmediğiniz yerden azap verecektir.

  • ekrem01 Mayıs 2021 19:59

    "liberal" aslanla koyunu ayırd edememiş samanda gözü olan saman arayan koyun. iş aş peşinde koşturan aslandır. hırsız düzeni heykel yapıp milletin malını çar çur eden düzendir. gelir getiren rahatlık huzur için çabalayanların hırsızlıkla işi olmaz hırsız boş işle uğraşana denir.

  • Liberal01 Mayıs 2021 15:05

    1 yorummm.....haddini bill...hirsiz duzeni savunan sen ve senin gibiler koyun surusune tebaa olmussunuz....yalakasiniz

  • Bir yorum01 Mayıs 2021 12:58

    Boğaz trafiğinin  pandemi  öncesi ne halde olduğunu bilmiyorsun!  Gelecek 10 yıl içinde kaç kat artacağını bilmiyorsun!  Hatta depremi tetikler diyen yalancı karaktersizlere inanıyorsun!   Buna rağmen sadece rant için bu işe girildiğini sanıyorsun!  Bilmediğin daha pek çok şey var ama ısrar  ile herkesten de akıllı geçinecek kadar da malsın bir o kadar da cahilsin!  Hep karşı çıktınız hep rezil oldunuz!  Rezil olmak pahasına takoz olmayı göze alan yandan çarklı ve soytarısnın peşinden gitmenin nasıl bir ahmaklık olduğunu anlamayacak kadar da cahilsin.

  • Ozaman01 Mayıs 2021 10:26

    Madem okadar talip var hazine garantisi vermeyin. İkinciside rant vergisinin tam yeri zamanı imarı değişen parsellerin artışının yarısını hazineye alın istemiyorsa eski hali ile kalsın.

  • Yıldırım01 Mayıs 2021 10:18

    Gidilmeyen yolların, geçilmeyen köprülerin paralarını ödediğimiz gibi gemilerce kullanılmayan kanalın parasını da öderiz.

  • abdullah01 Mayıs 2021 20:02

    sen hiç gidilmeyen yol geçilmeyen köprü uçulmayan hava alanı gördün mü sen yerden mi çıktın? kanal açılmasaydı nasıl çıkacaktın? amma boş konuşmuşsun

  • Ali01 Mayıs 2021 10:04

    Kanal istanbul hisseleri pazartesi zıplar...

  • mustafa temiz01 Mayıs 2021 09:57

    kanali bile yapmayi beceremiyorsak vay halimize ....

  • Ali01 Mayıs 2021 09:54

    Ülkeyi satın bitirin yok edin misyonunuzu tamamlayın ve gidin.

  • fatsali hasan01 Mayıs 2021 09:54

    Allah size akil fikir versin

  • Sulhi01 Mayıs 2021 09:51

    Yapmayın Türkiye büyümesin herkez daha iyi yaşamasın iş imkanı azolsun Ordumuz güçlü olmasın DİYEN Mİ VAR