E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiKamu çalışanlarına yabancı mesajlaşma programı yasağı---

Kamu çalışanlarına yabancı mesajlaşma programı yasağı

Kamu çalışanlarına yabancı mesajlaşma programı yasağı
29 Temmuz 2020 - 10:27 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından hazırlanan rehberde kamu çalışanlarına yabancı mesajlaşma programları yerine yerli mesajlaşma programlarının kullanılması zorunluluk haline getirildi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet 29 Temmuz 2020 14:13

    haberleşme özgürlüğü var. ben sahsi telefonumla istediğim programı kullanırım. devlet ayrı program istiyorsa telefonuyla beraber verir

  • Vb29 Temmuz 2020 15:30

    Vayy zeki çocuk, Fetoculerin aklına gelmemiştir bu savunma eminim,

  • biri29 Temmuz 2020 11:26

    biride aşağıda yazmış kör cahil olunca insan artık. 1- pc ler yabancı 2 -pc parçaları yabancı 3 -telefonlar yabancı 4 telefon programları parçalar yabancı 6- yazılımlar yabancı 7 -herşey yabancı 8 sen bu parçaları ana programları kullanıp, yerli ve milli yazılım yapsanda, zaten bunları rüetenler açık kapı yaparak istediği bilgine sızar. örnek: çinde x anakart fşrması ABd ye son model gelişmiş sistemlerde talep üzerine anakart yaptı. ama aakartlarda bir yıl sonra gizli bir açık olduğu ve ilgili pc ye gizli ulaşım imkanı sunan port açtığı bulundu. yani teknolojı böyle bişi... bu olay açıkca, yasılanların tabikini yapmak ve izlemektir.

  • Kamil29 Temmuz 2020 14:48

    Kafirler covid aşısını bulsa da aşılansak (6)  (6)  (6)  (6) 

  • mucize reis ;)29 Temmuz 2020 11:23

    Kim ne yazıyor yerli ve milli programlarla takip edilebilmeli. Not: gmail Türkiyenin şifre ve mail içeriklerine en fazla başvuran ulke ıoldugunu açklamıştı. Yani mail içeriklerini vermiyor. ama yerli ve milli bazı maillin serverlarına erişime ülkemiz sahip oluyor. artık siyasimi ister, yoksa gerçekten güvenlik için mi ? siz karar verin : )))

  • Hasan29 Temmuz 2020 10:54

    Evet çünkü herkesin konuşmalarını takip etmemiz lazım. Zinhar birisi hükümet alaeyhine konuşursa Fetöcü vatan hayini. Sanmayın yerli milli çabası bunlar. Yerli milli derdi olan köprü hastane ihaleleri  ve ödemeleri dolar ile yapmaz. İngilere mahkemelerini ihalelerde yetkili saymaz.

  • Kamil29 Temmuz 2020 14:49

    Minare çuvala sığmıyor :D  :D 

  • redsadık29 Temmuz 2020 11:24

    hasan bey haklısın.Bunların yerli,milli vs.derdi yok yalanlar.Milleti sindiriyorlar.corona bile öyle gözükmeye başladı.Bizim yerli haberleşme hattımız varsa söylesin.Saçmalıyorlar.

  • Vb29 Temmuz 2020 11:08

    Herif Amerika ya güveniyor, Avrupa'ya güveniyor, Çin'e güveniyor, ülkesine güvenmiyor , nasıl bı nesil, komple embesil

  • Hadi ordan29 Temmuz 2020 11:01

    Niye abd yasaklıyor çin yasaklıyor rusya yasaklıyor sesiniz çıkmıyor. Kamu da elin gavurunun programını kullanıp hem bilgi sızabilir hem de bilgi sızdıran varsa takip edilemez. Tüm dünya kendi altyapısını kurmaya çalışıyor kamuda. İşinize gelmeyince aman kimse devlet hakkında kötü konuşmasınmış.