E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJPMorgan, şirketlerin kâr tahminlerini iyimser buldu---

JPMorgan, şirketlerin kâr tahminlerini iyimser buldu

JPMorgan, şirketlerin kâr tahminlerini iyimser buldu
17 Ağustos 2023 - 15:00 borsagundem.com

JPMorgan stratejistleri, önümüzdeki 12 ay içinde ABD şirketleri için kâr tahminlerinin fazla iyimser olduğunu düşünüyor.

ABD'li yatırım bankası JPMorgan'ın stratejistleri Dubravko Lakos-Bujas önderiliğinde yayımlanan bir notta, ABD hisse başına kazançlarında önümüzdeki 12 ay içinde yüzde 10'luk artış tahminlerinin fazla iyimser olduğu ifade edildi.

JPMorgan stratejistleri, Fed'in politikasında önleyici bir rahatlama veya daha fazla mali destek olmadığı sürece, fikir birliği tahminlerindeki artışın iş döngüsünün mevcut aşamasıyla "tutarsız" olduğunu kaydetti.

Yayımlanan notta ayrıca, tüketici tarafının erozyona uğramasının, kredi sıkılaştırmasının ve fiyat deflasyonunun da kâr projeksiyonlarının çok yüksek olmasına sebep olduğu belirtildi.

Diğer yandan stratejistler, para politikasının talep üzerindeki gecikmeli etkileri göz önüne alındığında, marjların baskı altında olması gerektiğini söyledi.

ABD'li şirkete kamu ihalesi yasağı

 

ABD'li şirket '1 milyar dolarlık' Bitcoin satın aldı

 

JPMorgan, ABD'de hisse senetlerinde kalmaya çağırıyor

 

JPMorgan: Hisselerden uzak durulmalı

 

JPMorgan: Borsada yığılma rekor seviyede

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)