E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemJPMorgan: İngiltere yaşam maliyeti krizi daha yeni başladı---

JPMorgan: İngiltere yaşam maliyeti krizi daha yeni başladı

JPMorgan: İngiltere yaşam maliyeti krizi daha yeni başladı
07 Eylül 2022 - 13:10 borsagundem.com

PMorgan Chase analistlerine göre, İngiltere'de tüketicilerin karşı karşıya kaldığı yaşam maliyeti krizi daha yeni başladı

JPMorgan Chase analistleri, İngiltere'de tüketicilerin karşı karşıya oldukları yaşam maliyeti krizinin daha yeni başladığını öne sürdüler.

İngiltere'de tüketicilerin ihtiyari, isteğe bağlı, harcamalarının enerji fiyatlarına cari seviyelerde sınır getirilse bile 2023'te 2019'a göre orta tek haneli oranda düşebileceğini belirten JP Morgan analistleri, "Enerji fiyatları cari seviyede dondurulmaz ise harcamalar yüzde 10 düşebilir" ifadelerini kullandılar.

Başbakan Truss liderliğindeki hükümetin yeni destek tedbirleri açıklamalarının beklendiğine işaret eden JP Morgan analistleri, bu desteklerin anlamlı olabileceğini, ancak bunun daha hızlı faiz artırımı riskini de beraberinde getirebileceğinin bilincinde olduklarını ifade ettiler. Analistler, bu adımların resesyon risklerini ortadan kaldırmayacağını, öteleyeceğini de belirttiler.

JPMorgan’dan boğa tahmini: Ralli devam edecek

 

İngiltere'de Truss dönemi: Yeni kabine belli oldu

 

İngiltere'de enerji krizi giderek derinleşiyor: Çocuklarınız ölebilir!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)