E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJPMorgan: ABD temerrütü felaket olur---

JPMorgan: ABD temerrütü felaket olur

JPMorgan: ABD temerrütü felaket olur
29 Eylül 2021 - 07:49 borsagundem.com

JPMorgan Chase & Co CEO'su Dimon, şirketinin ABD'nin borç limitine ulaşma olasılığına hazırlanmaya başladığını bildirdi.

JPMorgan Chase & Co CEO'su Jamie Dimon bir röportajda, ülkenin en büyük bankasının olası bir ABD kredi temerrütünün repo ve para piyasalarını, müşteri sözleşmelerini, sermaye oranlarını ve derecelendirme kuruluşlarının nasıl tepki vereceğini nasıl etkileyeceği konusunda senaryo planlamasına başladığını söyledi ve "Bu, bunu yapmak zorunda kaldığımız üçüncü sefer gibi, potansiyel olarak feci bir olay" dedi.

Dimon, "Bu ne zaman gündeme gelse düzeliyor ama asla bu kadar yaklaşmamalıyız. Bütün bunların yanlış olduğunu düşünüyorum ve bir gün iki partili bir yasa çıkartıp borç tavanından kurtulmalıyız. Bunların hepsi siyaset." yorumu yaptı.

JPMorgan, Türkiye için enflasyon tahminlerini revize etti

 

JP Morgan: ABD'den çıkan ETF'ler endişe verici

 

ABD temerrüde düşebilir mi?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANSŞÖR29 Eylül 2021 09:45

    haydi tikdir lan................aynı yine nane usakdık be.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU29 Eylül 2021 09:44

    Her sene aynı şeyi yapıp tüm dünya yı korkutup hisse senetlerini sattırıp ve piyasaları alt üst edip öğle üzeri yine sorunu çözüp alttan kendileri her şeyi toplayıp yine bir şey olmuyor yine.bunlara aldanıp altın gümüş ve hisse senetlerinizi sakın satmayın derim.