E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto Paralar JP Morgan'dan Bitcoin tahmini: 13 bin dolara düşebilir---

JP Morgan'dan Bitcoin tahmini: 13 bin dolara düşebilir

 JP Morgan'dan Bitcoin tahmini: 13 bin dolara düşebilir
10 Kasım 2022 - 08:45 borsagundem.com

JPMorgan, kripto pazarlarında kaldıraç azaltımının Bitcoin fiyatını 13 bin dolara kadar düşürebileceğini belirtti.

JPMorgan Chase stratejistleri, FTX.com dijital varlık borsasının içine girdiği kriz kripto piyasalarını haftalarca devam edecek kaldıraç azaltımı ile karşı karşıya bırakabileceğini ve bunun Bitcoin fiyatını 13 bin dolara kadar düşürebileceğini öngördüler.

Kripto para borsaları arasındaki etkileşim dikkate alındığında bir "teminat tamamlama çağrıları çağlayanı" ile karşı karşıya kalınmasının büyük olasılık olduğunu ifade eden Nikolaos Panigirtzoglou öncülüğündeki JPMorgan stratejistleri, Alameda Research ve FTX'in çökmeleri ile tetiklenen kripto kaldıraç azaltımının bu yeni aşamasını daha problemli hale getirdiğini vurguladılar.

Stratejistler, Bitcoin'in üretim maliyetinin Bitcoin fiyatının daha ne kadar düşebileceğinin öngörülmesinin bir yolu olduğuna işaret ederken, "Şu anda, üretim maliyeti 15 bin dolar, ancak yaz aylarında görülen 13 bin dolar seviyesinin yeniden görülmesi büyük olasılık" ifadelerini kullandılar.

Binance, FTX'i satın almaktan vazgeçti: Kripto piyasasında deprem!

 

Bitcoin 2 yılın ardından ilk kez 17 bin doların altını gördü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)