E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemJP Morgan: Yüksek betalı hisselerde güçlü ralli olabilir---

JP Morgan: Yüksek betalı hisselerde güçlü ralli olabilir

JP Morgan: Yüksek betalı hisselerde güçlü ralli olabilir
19 Haziran 2019 - 15:02 borsagundem.com

JP Morgan: ABD ile Çin arasında ticaret anlaşması olmasının 'Trump resesyonunun' önüne geçeceğini ve yüksek betalı hisselerde güçlü ralli olacağını öngördü.

JP Morgan Niceliksel ve Türev Ürünler Araştırma Departmanı Global Başkanı Marko Kolanovic ABD ile Çin arasında ticaret anlaşması olmasının 'Trump resesyonunun' önüne geçeceğini ve yüksek betalı hisselerde güçlü ralli olacağını öngördü.

Kolanovic yolladığı bir notta hisse senetleri için temkinli iyimser olduğuna ancak ticaret müzakerelerinin önemli olduğuna dikkat çekti.

Kolanovic "Ticaret savaşı mali teşviklerin neden olduğu tüm faydayı dengeledi, savaşın devam etmesi küresel resesyona yol açabilir. Bunun adına da "Trump resesyonu' denebilir çünkü resesyonun ana sebebi Trump'ın ticaret politikaları olacak" dedi.

Uzman, ticaret savaşı biterse hisse senedi piyasalarında hızlı bir ralli olacağını belirterek "Genel olarak piyasalarda % 5 civarında hızlı bir ralli, yüksek betalı hisselerde % 10 - 20 arasında bir ralli görebiliriz." dedi.

Kolanovic, Başkan Donald Trump'ın gelecek seneki seçimler öncesinde resesyondna kaçınmak isteyeceğini ve güçlü bir Borsa isteyeceğini ifade ederek "borsalar veya ekonomi konusunda olumsuz değilim çünkü ticaret savaşı kısa sürede bitebilir. Birçok piyasa da en kötü senaryoyu fiyatladı" yorumunu yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mzd19 Haziran 2019 23:58

    betanı tetanı yesem-güç ne isterse o olur-geçcen tetayı betayı-görüntü hiçbişi asıl olan içindeki