E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinJoshua King, golü ölen şoförüne armağan etmişti. Cinayete kurban gitmiş...---

Joshua King, golü ölen şoförüne armağan etmişti. Cinayete kurban gitmiş...

Joshua King, golü ölen şoförüne armağan etmişti. Cinayete kurban gitmiş...
03 Ekim 2023 - 02:28 borsagundem.com

Fenerbahçeli, futbolcu Joshua King'in şoförü Murat Adkovayçin'in kendi akrabası tarafından dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. King, Rizespor maçında attığı golü amcam gibi dediği Adkovayçin'e armağan etmişti

Fenerbahçe'li futbolcu Joshua King'in, Rizespor'a attığı son gölünü armağan ettiği özel şoförünün cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Ümraniye'de eşiyle birlikte mangal yapan Murat Adkovayçin'in tartıştığı akrabası tarafından dövülerek öldürüldüğü öğrenildi. 

Süper Lig’in 7. haftasında sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe’nin son golünü atan Joshua King, maçın ardından, kaybettiği yakınına ait duygusal açıklamalarda bulunmuştu. Joshua King yaptığı açıklamada “Maalesef şoförümü, aynı zamanda amcam gibi çok yakınım olarak gördüğüm bir kişiyi kaybettim O bizim için bir aile gibiydi. Çok yakındı. Her gün oğlumu okula götürüyordu, ailemi her yere götürüyordu. Ben onu sanki ailemden amca gibi görüyordum. Dört gün önce vefat etti. İki gün önce cenazesine katıldım ve bu maçtan önce de ‘Eğer bugün gol atarsam ona armağan edecektim’ düşündüm. Benimle çalışmaya başlamadan önce Fenerbahçeli değildi ama benimle çalışmaya başladıktan sonra yavaş yavaş Fenerbahçeli oldu” demişti.

AKRABASI TARAFINDAN DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Bu açıklamanın ardından Murat Adkovayçin’in nasıl öldüğü merak konusu oldu. Murat Adkovayçin’in 25 Eylül tarihinde Ümraniye, Esenkent mahallesinde yaşanan bir kavga sonucu darp edildiği 3 gün sonra hastanede hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Polis kayıtlarına göre saat 02.30 sıralarında meydana gelen olayda özel şoför olarak çalışan Murat Adkovayçin, eşi Z.G.(32) ile mangal yaptığı sırada daha önceden tartışmalı olduğu akrabası Muhammed Can U.(28)’in yanlarına geldiğini belirlendi. İkili arasında yeniden başlayan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü bu sırada Murat Adkovayçin’in göğsüne ve başına aldığı darbelerle yere yığıldığı belirlendi. Murat Adkovayçin hastanede tedavi altına alınırken, gözaltına alınan şüpheli Muhammed Can U., gözaltına alınarak kasten yaralama suçundan ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

CİNAYET SUÇLAMASIYLA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Hastanede tedavi gören Murat Adkovayçin, 28 Eylül 2023 tarihinde hayatını kaybetmesi üzerine, şüpheli Muhammed Can U. Savcılık talimatıyla bir kez daha yakalandı. Bu kez cinayet suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fenerbahçe'nin rakibi Rizespor

 

Ankara bir başka cinayetle sarsıldı

 

Ankara'da istek şarkı cinayeti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,00
En Yüksek: 90,60
En Düşük: 86,75
Değişim -4,55 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,27
İşlem Hacmi 167.236.270
Toplam Adet: 1.895.301
Ağırlıklı Ort.: 88,20
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Basicman03 Ekim 2023 12:32

    ilk önce serbest bırakan mahkemeyi sorgulayacak biri yokmu?medyatik olunca,tekrar tutuklanmak zorunda kalınmış anlaşılan..ülke ne halde maalesef