E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporJorge Jesus'tan ayrılık sinyali---

Jorge Jesus'tan ayrılık sinyali

Jorge Jesus'tan ayrılık sinyali
10 Mart 2023 - 20:00 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Portekizki teknik direktörü Jorge Jesus, Sevilla maçı sonrasında flaş açıklamalarda bulundu. Brezilya basınına konuşan tecrübeli çalıştırıcı, '' "Mayıs ayına kadar beni beklemeniz gerekiyor" dedi

Fenerbahçe (#FENER), UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla'ya konuk oldu. Sarı lacivertliler mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı. 

Maçın ardından Paparazzo Rubro-Negro kanalından Gabriel Reis'e konuşan Jesus, Fenerbahçe'den ayrılma ve Flamengo'ya geri dönme ihtimaline dair gelen soruya, "Türkiye çok soğuk bir yer ve buraya alışmakta güçlük çekiyorum. Mayıs ayına kadar beklemelisiniz. Herkese kucak dolusu sevgiler gönderiyorum." ifadelerini kullandı.

PEREIRA'NIN YERİNE FLAMENGO'YA GİDECEK İDDİASI

Portekiz gazetesi A Bola’ya da yansayan habere göre ise,  Vitor Pereira'nın Flamengo'dan ayrılması halinde 2019-2020 sezonunda kırmızı-siyahlıları çalıştıran Jesus'un yeniden görevi devralabileceği kaydedildi. 

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Jorge Jesus, Flamengo'ya Brezilya şampiyonluğu, Libertadores Kupası ve Güney Amerika Süper Kupası kazandırmıştı.

TÜRKİYE'DE 2.14 PUAN ORTALAMASI

Fenerbahçe'nin başında bu sezon şimdiye kadar 37 resmi maça çıkan Jorge Jesus, bu maçlarda 24 galibiyet, 7 beraberlik 6 mağlubiyet alarak 2.14 puan ortalaması yakaladı.

Fenerbahçe turu İstanbul'a bıraktı!

 

Jesus'a sürpriz talip: Eski yıldız Fenerbahçe'ye geri dönüyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUSUF KALEKAPISI11 Mart 2023 10:39

    Alının futbolcuların hepsi özellikle yabancılar yaşlı ve pili bitmiş.İrfan can gibi durarak futbol oynayan dikine oynamayan depar yapamayan hızlı pas veremeyen futbolcu yapısı artık dünya da yoktur.bun ne yahu,serdar irfan can gibi futbolcular bu takımda artık olmamalı.daha önce ispanya dı dünya şampiyonu yapan Delgoste geldi derval geldi başarılı olabildimi hayır.Türk futbolunun kalkına bilmesi için altyapılara büyük yatırımlar yapılmalı ve Türk futbolundan geçinen mafya nın el çektirilmesi gerekmektedir.

  • emekci11 Mart 2023 09:06

    gitsin, cari açık dü-şer