E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİzlanda'da skandal! Millilerimizi saatlerce beklettiler---

İzlanda'da skandal! Millilerimizi saatlerce beklettiler

İzlanda'da skandal! Millilerimizi saatlerce beklettiler
10 Haziran 2019 - 01:30 borsagundem.com

Avrupa Uluslar Ligi H Grubu 4. maçı için İzlanda'ya gelen A Millilerimiz büyük bir skandalla karşılaştı. Çantaları tek tek aranan futbolcular 3 saate yakın pasaport kontrolünde tutuldu

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde H Grubu lideri olarak 4. maç için İzlanda'ya gelen Türk Milli Takımı, skandalla karşılaştı. Pasaport kontrolünde 3 saate yakın bekletilen Millilerimiz, sosyal medya üzerinden, yapılan bu muameleye tepki gösterdi.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 3 maçta 9 puan ile lider durumda bulunan Türkiye A Milli Takımı, H Grubu'ndaki dördüncü maçı için İzlanda'ya geldi.

A Milli Takım kafilesi, özel uçakla Konya'dan 6.5 saat süren yolculuğun ardından Reykjavik  yakınlarındaki Keflavik Havalimanı'na ulaştı. Pasaport kontrolünde 3 saate yakın bekletilen millilerimizin çantaları tek tek arandı.

BURAK YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

Havalimanı çıkışında açıklamada bulunan Burak Yılmaz, çok büyük saygısızlık yapıldığını belirterek, "3 saattir orada bekliyoruz. Herkesin çantasını alıyorlar, kremlerini alıyorlar, tekrar tekrar kontrolden geçiriyorlar. 6.5 saat uçtuk, 3 saattir de bekliyoruz orada. Hala içeride arkadaşlarımız var. Şu anda çıkabilen geliyor buraya" ifadelerini kullandı.

​'ÜLKEMİZE KURBAN OLSUNLAR'

Emre Belözoğlu da açıklamalarda bulunurken, "Ülkemize kurban olsunlar. Gereğini açıklarlar. İçeride gereksiz bir arama yapıldı indiğimizden itibaren. Durum bu yani. Ben daha fazla bir şey söylemek istemiyorum" diye konuştu.

EMRE'YE TUVALET FIRÇASI UZATILDI

Havalimanında muhabirlere kısa bir açıklama yapan Emre, bu açıklamasını yaptığı anlarda saygısızlıkla karşılaştı. Tecrübeli futbolcu gazetecilere açıklama yaparken bir İzlanda taraftarı, milli futbolcuya tuvalet fırçası uzattı.

Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcuların çok sinirli olduğu gözlenirken, tecrübeli çalıştırıcı, otobüste bir yetkiliyle uzun süre konuştu. Kafile havalimanından çıktıktan sonra kamp yapacağı otele hareket etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adam10 Haziran 2019 08:16

    İyi olmuş bence, ne dediklerini ne yaptıklarını boşverin, gençlerimize doping etkisi yaratacaktır bu tavırlar. Çok net bir şekilde bu sene çok iyi bir takımımız var ve biz de karşı tavrımızı sahada göstereceğiz. Ama sakın ola centilmenliği ve sabrı elden bırakmadan. Sıkın dişinizi, atın imzanızı gelin aslan parçaları! Sonuç ne olursa olsun gurur duyuyoruz sizinle!

  • Trakyalı 10 Haziran 2019 08:13

    Gereğini yapın sizde. Onlarda buraya gelince.

  • erol g.10 Haziran 2019 07:50

    ONLAR ZORLUK ÇIKARDI KÜFRETTİ DİYE BİZİM DE ONLARA ZORLUK ÇIKARMA KÜFÜR ETME HAKKIMIZ YOK/OLAMAZ BİZ HER ŞARTTA ADALETLİ/İYİ /İNSANCA DAVRANALIM?OLALIM Kİ HER DAİM/ZAMAN ŞANIMIZ YÜKSELSİN

  • H yıldız 10 Haziran 2019 07:21

    Kısasa kısas uygulansın bizde onları burada öyle öncelile orada onları yenip dersini verelim Allah’ın izniyle daha sonra onlar buraya gelecek öyle bir muameleye tabi tutalım üstlerini didik didi arayalım dedektör köpeklerlede aramayalım bir suç örgütüne yapılabilecek en süper muameleyi yapıp buradada beşleyip mutlu birşekilde uğurlayalım onlar böyle güzellikten anlarlar

  • KILIÇ10 Haziran 2019 06:53

    İZLANDAYI SATINMI ALACAGIZ KALACAK SÜREMİZ AZAMİ 48 SAAT KATLANMAK DAHA DOGRU.SAHADA CEVAP VERİP AYRILMAK LAZIM.

  • garip10 Haziran 2019 02:51

    3 saate 3-0 la cevap veririz inşaallah. Tuvalet fırçasını kendi ısırır artık zibidi.

  • Bunların alayını tık tık. 10 Haziran 2019 02:29

    Buyrun özendiginiz avrupa.

  • Emrah10 Haziran 2019 02:19

    Kompleksi olan ilçe nüfusuna sahip bir ülke ancak böyle davranışta bulunur ayrıca türk milli takımı teknik olarak izlandanın 2 gömlek üstünde takım hem bireysel pyuncu bazında hemde takım olarak daha iyi takımız onların fizik gücü var sadece eğer milli takım salı günü fizik gücünü ortaya koyarsa onları futbol oynayarak ezeriz fransayı ezdiğimiz gibi.