E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİYİ Parti binasına kurşun: Gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı---

İYİ Parti binasına kurşun: Gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı

İYİ Parti binasına kurşun: Gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı
01 Nisan 2023 - 15:59 borsagundem.com

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına mermi isabet etmesiyle ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına mermi isabet etmesine ilişkin gözaltına alınan şüpheli, savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Zeytinburnu'ndaki İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına mermi isabet etmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında dün akşam gözaltına alınan şüpheli M.E'nin (39) Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen şüpheli M.E, Bakırköy Örgütlü Suçlar ve Terör Suçları Soruşturma Bürosu'nda ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına mermi isabet etmesinin ardından yaptıkları incelemede, inşaat bekçisi M.E'nin görevli olduğu noktada hırsızlık girişimini önlemek amacıyla ruhsatlı silahını ateşlediğini ve hırsızların parti binası istikametine kaçması nedeniyle merminin tesadüfen buraya isabet ettiğini belirlemişti.

Emniyet'ten 'İYİ Parti' açıklaması: Saldırı değil

 

İYİ Parti İl Başkanlığına silahlı saldırı

 

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu: Bu vebale ortak olmayacağım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VAtandaş02 Nisan 2023 12:02

    tuhhh ya ne güzel madur olmustuk aslında:))))niye degistiki

  • KARAMÜRSELLİ02 Nisan 2023 10:45

    Adam havaya ateş ettim diyor, kurşun cama yataya yakın girmiş, hem de birden çok. Birileri çok kızmış olmalı. Zaten İstanbul seçimlerin de gördük adamlar seçim için Öcalan ı bile kullandılar.

  • Mucise Reis : )01 Nisan 2023 16:20

    Ateş etmek ?.. polis askeri bölgede ateş açamaz edemez... Asker bölgesi dışında ateş açamaz edemez... ki bunların kamu adına silah kullanma yetkisi koşullarla belirtilmiştir... Nasıl olurda kendini bilmez bir kişi... Silahım var, ruhsatım var diyerek, kafasına göre ateş açabilir ? Hırsızlık varsa polis aranır,  112 aranır. Sen kafana göre hava asla ateş açamazsın. Sen Özel bir güvenlik bekçisi kimsin ki hava ateş açıyorsun ? o ruhsatın iptali gereklidir. Eğitim yeniden verilmelidir. Silah el konmalıdır. - kendisine, 3. bi rkişiye yönelen tehdit karşısında silah kullanılır, Meşrumudafa ve saldırıyı frenleme engelleme adına silah kullanır. Kafasına göre şarjör boşaltman suçtur. kanuna tersdir. İlgili bekşi 112 aramışmıdır olay saati ? .Kolluk güçlerine haber vemrişmidir? orada insanlar silah seslerinden korkma, ürkme, kamu alanında bu rezillik nedir ? heryeri saçma

  • baran02 Nisan 2023 03:00

    Savunma silah yetkisi olan herkese aittir. Özellikle bekçi polis fark etmez.  Hadi kaybol.  Ne kanundan heberin var ne br halttan. Bir cam kırıldı idye çok ciyakladın.  Bekçinin yetkisini sen mi belirledin hödük.  Burası Amerika değil silahı olan gerektiğinde kullanır kanuna göre kullanıt.  Zorla kendine laf sçylettiriyorsun.   Birine devlet silah verdi ise kullanmasın diye değil gerektiğinde kullansın diye verir. Özellikle polis ya da bekçi ya da asker ise.  Sahi sen nereden emekli oldun bir anlat bize bilelim.  Her konuda olur olmaz zırvalamamnın psikolojik bir karşılığı olmalı.

  • Mucise Reis : )01 Nisan 2023 19:08

    Ali Koduş hiç silah ruhsatı alıp sayfalarca dolusu tek tek soru-cevap lara baktın mı ? :D kuru sıkı atıyorsun. kullanamazsın öyle kafana göre silah. Gece evinin balkonuna gelse, çocul çocugun burulsa,  o otobanda geçecen bir insan vurulup kafasından yaşamnı yitirse ? konuşuyorsun ama ALi boş ve laf olsun diye konuşuyorsun. Aç silah rusatına bak. taşıma mı ? bulundurma mı ? kayıtlı mı ? menzın etkili alan 25 metre zaten. Öyle hırsız geldi öldürdüm yok kardeşim...Dağ başı mı ? Atıyorsun hukuk okumamış, ilkokul bitirememiş bir kişi hayal gücünü kullanır senin gibi :D oku, araştır. askerdede mi silah eğitimi verilmedi basa ? boş adamsın okuda beynın dolsun

  • ALİ KODUŞ01 Nisan 2023 18:09

    Senin tuzun kuru tabiki hırsız gördüğün zaman ya kaçarsın yada altına sçarsın.Ekmeğini yediğin yeri soydurursun.Adam gidip yumruk yumruğa hırsızlarla mücadelemi edecek idi.Silah süs olsun diye verilmez demek yetkisi var ki adam ateş etmiş ve tutuklanmamış.sen kanun adamımısın her şey de ahkam kesiyorsun.