E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmniyet'ten 'İYİ Parti' açıklaması: Saldırı değil---

Emniyet'ten 'İYİ Parti' açıklaması: Saldırı değil

Emniyet'ten 'İYİ Parti' açıklaması: Saldırı değil
31 Mart 2023 - 18:54 borsagundem.com

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İYİ Parti binasına isabet eden mermilerle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "Saldırı değil" ifadeleri kullanıldı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na isabet eden kurşunlarla ilgili bir şüpheli yakalanırken, İstanbul Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi. Açıklamada olayın saldırı olmadığı belirtilerek, "Yapılan alan çalışmasında; olayın, bölgede bulunan bir inşaatta meydana gelen hırsızlık girişimine karşılık, inşaatın bekçisinin hırsızları kaçırmak için ateş etmesi nedeniyle gerçekleştiği tespit edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

İyi Parti'nin İstanbul Zeytinburnu'ndaki il başkanlığı sabah saatlerinde kurşunların hedefi oldu. Kurşun kafeteryalar bölümündeki koltuğa isabet ederken, polis olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı.

"FAİL YAKALANDI"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, failin yakalandığını belirtti. Soylu, "Türk Polisi yakalar. İYİ Parti İl Başkanlığına isabet eden saldırı ile ilgili fail yakalandı. Sorumlu mevkidekilerin suçlamalarda bulunurken dikkatli olmaları gerekir. Bizim görevimiz yakalamak. Devletinize ve Polisinize itimat ediniz. Mahcup olursunuz." dedi.

EMNİYET: SALDIRI DEĞİL, HIRSIZ

Soylu'nun ardından bir açıklama da İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptı. İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, olayın saldırı olmadığı belirtildi.

EMNİYET: SALDIRI DEĞİL, HIRSIZ

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na isabet eden kurşunlarla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaların ardından açıklama yapıldı. Açıklamada, "Yapılan alan çalışmasında; olayın, bölgede bulunan bir inşaatta meydana gelen hırsızlık girişimine karşılık, inşaatın bekçisinin hırsızları kaçırmak için ateş etmesi nedeniyle gerçekleştiği tespit edilmiştir. Hırsızların İYİ Parti İl Binası istikametine kaçması nedeniyle binaya tesadüfi olarak kurşunların gelmesine neden olmuştur. Şahsın olayda kullanmış olduğu bulundurma ruhsatlı silahı ile beraber yakalanması yapılmıştır." Olayla ilgili inşaat bekçisi olduğu öğrenilen M.E.'nin de gözaltında olduğu belirtildi.

İYİ Parti İl Başkanlığına silahlı saldırı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kanıtları açıklayın01 Nisan 2023 22:19

    O gece hırsızlık oldu ise tezi kanıtlamak için hırsız bulunmalı. İnanmadım

  • Bakalım yargı nasıl karar verecek01 Nisan 2023 16:20

    Bu kadar önemli bir önemli bir olayı bir an önce örtebilmek için aklımızla dalga geçen bir senaryo açıklanmış. Bu senaryo gerçek ise Sn. CB nın Sn. Akşener'e çok büyük bir tazminat davası açması gerekir.

  • Kara mizah01 Nisan 2023 21:05

    Kurgulanmaya çalışılan senaryo savcıya mantık dışı gelmiş ve yargıya göndermeye gerek duymayarak faili serbest bırakmış.

  • baran01 Nisan 2023 19:58

    Zeka özürlünün viri de genel sağduyu sahibi insanların yorumuna dislike atıp duruyor.  Masıl bir hasta varın anlayın.  

  • baran01 Nisan 2023 16:03

    Allah bunların peşinden gidenlere akıl versin.  Nerede bitik arsız ağzı bozuk savruk tipler bunların peşinde.  Velevki bir saldırgan var!  Sadece cama   mermi atıp bırakır mı?  

  • baran01 Nisan 2023 15:58

    Bunlar da yani saçma sapan tamimler yayınlayıp şöyle bmyle hep birlikte yöneteceğiz diyeb masa tamamen bitiktir yitiktir. Her gün 100 lerce yalan ğretmekten  beyinleri laçka olmuş ne söyledikjlerini kendleri dahi duyamaz olmuşlardır.  Zerre kadar sorumluluk duygusu olmayan bu acuzeler topluluğu devlet falan yönetemez.

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI01 Nisan 2023 11:28

    Bunların yönetteceği bir ülkeyi asla düşünemiyorum.Umarım kazanmazlar.

  • Barlas01 Nisan 2023 05:46

    Devlet bey durust bir politikacidir..yalniz boyle bir bayani MHP barindirdigi icin..kamaoyuna.bjr ozur borcu olduguna inaniyorum.

  • Yavuz Selim01 Nisan 2023 05:08

    Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Başkomutanı'na hadisenin hemen akabinde iftirada bulunmak alçakça bir tavırdır. Eğer vatana ve bayrağa en ufak sevgisi olsaydı PKK terör örgütünü, FETÖ''yü v.d. terör örgütlerini ağzına alırdı. Velhasıl yalancının mumunu hamdolsun Türk polisi söndürdü.

  • Ali Zavlatan 01 Nisan 2023 04:49

    İp.çilerin hevesleri kursaklarında kaldı. . . Bir vizyonları olmayınca kılı tüyü malzeme yapmayı meslek edindiler. Başbakan olacakmış, pusuya düşmüşmüş, , ikna odası nasılsa hizaya getirdi ama.

  • Lale01 Nisan 2023 00:04

    Suclu olsa yakalanmazdi fail, aptal dikkatsiz biri olunca yakalamislar

  • Suudi31 Mart 2023 23:11

    Meral hanımın siyasi karateri ve anlayşı buymuş Olayı Reisin üzerine bırakmak istedi ajitasyon yaptı Şimdi özür dileme zamanı Bakalım nekar erdemli Meral hanım

  • AHMET ÖZBİR31 Mart 2023 22:19

    KÖTÜ parti bu kadar olur, partiyi bu kadar ayaklara düşürür Genel Başkanı. Rezil rüsva etti milliyetçi düşüncede olduğunu iddia ettikleri partiyi. Ya SERSERİ KURŞUN cama isabet ediyor "Gel erkeksen Erdoğan kendin gel buraya korkanı Allah kahretsin" Şu lafa bak, bir imanlı vatansever muhafazakâr Cumhurbaşkanı'na bu lafları ediyor. Sıkıyorsa PKK'nın desteklediği C.Başkanı adayı ORTAĞINA iki laf et, PKK'YA MEYDAN OKU ve KUMAR MASASINI PARÇALA!..

  • Kaan31 Mart 2023 22:14

    Tjyatroda yapsan...bekci hirsizlari kovalarken kursunu sekmis..ucuz kahrwmnlikta yapsan benim gòzumde iyi parti bitmistir..her seyi bosmus.

  • ALİ KODUŞ31 Mart 2023 22:01

    Bunlar nasıl bu ülkeyi yönetecekler gerçekler çıkmadan hemen olayı farklı algı opersoyu gösterip oy devşirmeye çalışmaları sonuçsuz kalmıştır.

  • Vatandaş..31 Mart 2023 20:38

    Pek inandırıcı değil...

  • Vdş31 Mart 2023 20:27

    Peki akşener işin gerçeğini ögrenmeden hemen tayin bi suçluyorsun biraz dürüst siyaset yapın

  • Aaaas31 Mart 2023 20:01

    YAVUZ HIRSIZ EV SAHIBINI SUÇLAR BÖYLE BIR AVIKLAMA GELECEĢI BELLIYDI BUNLARA ISBAT ETMEK ALLAH BIR DISINDA MUMKUN DEGIL

  • Bik31 Mart 2023 19:27

    Tesadüfünün böylesi, film  gibi!