E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstifa en kolay olanı---

İstifa en kolay olanı

İstifa en kolay olanı
23 Mayıs 2014 - 04:47 borsagundem.com

Taner Yıldız, gensoru talebinin reddinden sonra gazetecilerin istifa ile ilgili sorusunu yanıtladı: Önce çözülmesi gereken sorunlar var

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, CHP ve HDP tarafından haklarında verilen gensoru önergesinin reddelimesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Yıldız, istifa ile ilgili soruya, “En kolay olanını söylüyorsunuz” diye yanıt verirken, Çelik, “Koltuk meselesini, kendi geleceğimiz meselesi haline getirmiş insanlar değiliz. Neyse gereği yapılır ama önce çözülmesi gereken sorunlar var” dedi. Bakan Yıldız, Soma’daki madenlerin üretime ne zaman açılacağına ilişkin “Buradaki dediğimiz şartlara ulaşmadan bu ocakların üretime açılması tabii ki söz konusu olmaz. Soma ekonomisi talep ediyor olabilir ama tedbirlerin alındığını görmeliyiz” dedi. 

Bakan Çelik, önergenin görüşmesi sırasında “Rödovansın (ihalesiz kiralama) doğru olmadığını söylüyorum, üretim yarışı güvenliği sıkıntıya sokmaktadır” dedi. Çelik, denetim konusundaki eleştirilere, “Yapmayan varsa canı cehenneme, hesabını verecektir” yanıtını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ne güzel 30 Mayıs 2014 00:58

    ne kadar güzel sayın bakan siz en kolay olanı yapın diyenler az değiliz epey varız kırmayın bizi...