E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte teröristin MOBESE'deki yüzü---

İşte teröristin MOBESE'deki yüzü

İşte teröristin MOBESE'deki yüzü
01 Ocak 2017 - 23:12 borsagundem.com

MOBESE görüntülerini inceleyen polis, Reina'yı kana bulayan teröristin ilk kez yüz görüntüsüne ulaştı ve basınla paylaştı

İstanbul Ortaköy'de yeni yılın ilk saatlerinde eğlence mekanı Reina'ya silahlı saldırıda bulunan teröristle ilgili inceleme ve operasyonlar sürüyor. MOBESE kayıtlarını inceleyen polis, teröristin ilk kez yüz görüntüsüne ulaştı.

Ortaköy'de, yeni yılın ilk saatlerinde, bir gece kulübüne saldırı düzenleyen kişiye ait polisin elindeki en net fotoğrafı ortaya çıktı. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçan saldırganın güvenlik kameraları görüntülerinden elde ettiği fotoğrafı basın mensuplarıyla paylaştı. Saldırganın kimliğini tespit etmek için çalışmalar sürdürülüyor.

MOBESELER İNCELENİYOR

Teröristin silahını olay yerine bırakıp kargaşadan yararlanıp kaçtığı belirlendi. Silah ve olay yerinde bulunan boş mermi kovanlarından teröristin silahının başka olaylarda kullanılıp kullanılmadığı da belirlenecek.

Reina'da silahlı saldırı! 39 kişi hayatını kaybetti

 

İşte Reina'da ölenlerin uyrukları

 

Başbakan Yıldırım yaralıları ziyaret etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Trabzonlıu01 Ocak 2017 23:25

    Avrupa haberlerinde 12 saat ömnce mobese görüntülerini yayınladılar biz niye herşeyle geride kalıyoruz tertörist ortalşıkta yok her an bir vahim olay daha yaratmak isteyebilir avrupadan önce bizim mobese görüntülerini yayınlamamız gerekiyor