E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Galatasaray'ın yeni kalecisi---

İşte Galatasaray'ın yeni kalecisi

İşte Galatasaray'ın yeni kalecisi
15 Haziran 2020 - 16:10 borsagundem.com

Galatasaray- Çaykur Rizespor maçında ayağı kırılan kaleci Muslera'nın en az 6 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle yönetim, GS'nin eski kalecisi Sinan Bolat ve Kayserisporlu Silviu Lung arasında seçim yapacak.

Sarı kırmızılı kulüpte büyük şok yaşanırken, Uruguaylı file bekçisinin gelecek sezonun ilk yarısında da görev yapması çok zor.

Camianın beklentisi 2021’de sözleşmesi sona erecek efsane futbolcuyla 6 ay görev yapamayacak olsa bile yeni sözleşme imzalanması. Ocak 2021’e kadar forma giymesi çok zor olan Fernando Muslera’nın bu süreçte eskisinden daha güçlü dönmesi için yeni sözleşme protokolünün moral açısından yapılması bekleniyor.

MUSLERA’NIN YERİNE KİM TRANSFER EDİLECEK?

Galatasaray’da Muslera’nın yerinin kolay kolay dolması zor. Genç Okan Koçuk’un daha önce Bursaspor formasıyla Süper Lig tecrübesi bulunsa da sarı kırmızılılar mutlaka bir takviye daha yapacak.

Muslera’nın yokluğunda geçici çözüm olarak alınacak kaleciye bonservis bedeli ödemek istemeyen sarı kırmızılılar sözleşmesiz file bekçilerine yönelecek.

2 ADAY VAR

Galatasaray’ın eski kalecisi Sinan Bolat ve Kayserisporlu Silviu Lung, Cimbom için öne çıkan isimler.

BOLAT BOŞTA, LUNG’UN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Sinan Bolat geçtiğimiz günlerde Belçika ekibi Royal Antwerp ile yollarını ayırırken Kayserispor’da forma giyen Silviu Lung’un da sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

(Ajansspor)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)