E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Beşiktaş'ta Santos'un istediği Premier Lig oyuncusu...---

İşte Beşiktaş'ta Santos'un istediği Premier Lig oyuncusu...

İşte Beşiktaş'ta Santos'un istediği Premier Lig oyuncusu...
02 Şubat 2024 - 15:15 borsagundem.com

Ara transfer döneminde Jonas Svensson'u transfer eden Beşiktaş yönetimi, Fernando Santos'un isteği doğrultusunda rotasını bir Premier Lig oyuncusuna çevirdi.


Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında 4 Şubat Pazar günü Trabzonspor'u konuk edecek Beşiktaş, hazırlıklarına devam etti.

Ara transfer döneminde sadece Jonas Svensson'u transfer eden Beşiktaş yönetimi, Fernando Santos'un ilettiği listedeki oyuncular için harekete geçti. İşte Beşiktaş'ın gündemine aldığı o yıldız...

BEŞİKTAŞ'TA TRANSFER HAREKETLİLİĞİ

Beşiktaş, stoper transferi için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ederken aradığı yıldızı da Premier Lig'de buldu.

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını devam ettiren Kartal, Jonas Svensson sonrası ikinci transferini yapmaya hazırlanıyor.

EVERTON'UN YILDIZI İÇİN TEMASA GEÇİLDİ

Avrupa'da ara transfer döneminin kapanmasıyla birlikte seçenekleri ve fırsatları değerlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, rotasını Everton'dan Michael Keane'e çevirdi.

Daha önce Newcastle United'ın kaptanı Jamaal Lascelles ve Nottingham Forest'in kaptanlığını yapan Joe Worrall için girişimlerde bulunan ama istediği sonucu elde edemeyen yönetim, bu kez bir başka İngiliz takımında pazubent takan Keane'i listesine dahil etti ve Everton ile temasa geçti.

10 MAÇTA 674 DAKİKA OYNADI

Savunmaya güç katacak ve aynı zamanda takıma liderlik edecek bir oyuncu arayan Beşiktaş, ilk etapta İngiliz futbolcunun durumunu hem kulüp nezdinde hem de oyuncu cephesinde sorguladı.

Siyah- beyazlı idarecilerin Everton ile de temasa geçmeye hazırlandığı öğrenildi. Yönetim, oyuncuyu ve kulübü ikna etmek adına kesenin ağzını açacak.

1.5 yıl daha kontratı bulunan tecrübeli stoper, 2017'den bu yana formasını giydiği kulübünde bu sezon yedek kulübesinde kaldı.

Şu ana dek sadece 7 lig, 3 de kupa mücadelesinde toplam 674 dakika süre buldu. Oyuncunun piyasa değeri 7 milyon euro. (Sabah)

Beşiktaş -Trabzonspor maçının hakemi belli oldu!

 

Beşiktaş-Trabzonspor derbisi için seyirci kararı

 

Beşiktaş, Sivas'ta kaybetti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)