E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da kar sürprizi---

İstanbul'da kar sürprizi

İstanbul'da kar sürprizi
19 Kasım 2023 - 08:50 borsagundem.com

İstanbul’un bazı bölgelerinde sabah saatlerinde kar başladı. Gece boyunca yağan yağmurun ardından başlayan kar yağışı ile birlikte Çamlıca tepesi beyaza büründü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarıların ardından İstanbul’da sabah saatlerinde özellikle yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Çatalca'da saat 06.00 sıralarında etkili olan kar nedeniyle TEM otoyolunun bir kısmı ve yol kenarındaki yeşil alan beyaz örtüyle kaplandı.

Ümraniye, Beykoz, Çekmeköy, Üsküdar ve Kartal bölgelerinin yüksek kesimlerinde de kar başladı.

Ümraniye'de ana yollarda kar beyaz örtü oluşturdu.

Kar yağışını izlemek için araçlarıyla Büyük Çamlıca Tepesi'ne çıkmak isteyen vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Tepeye çıkan yokuşlarda kar örtüsü oluşurken, bazı araçlar da yol kenarında bekledi. Yağış aralıklarla şiddetli rüzgarla birlikte etkisini sürdürüyor.

İstanbul ve İzmir sağanak yağışa teslim

 

Meteoroloji açıkladı: Kar yağışı yurda giriş yaptı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )19 Kasım 2023 12:11

    Güvenlik güçlerine eldiven vermeyi unutmayın...Onlarda hazırlıksız yakalanmış. araçlarınızın kloriferini açın iyice... camıda açın çağırın güvenlik güçlerini gel kardeşim ısıt ellerini 1 dk kadar diyin..... sonrada verin eldiveninizi...  siz nasıl olsa alırsınız ilk molada durakta...o sogukda dışarda 10- 20 dk da buz keziyor eller... bunları alışkanlık yapın. dışarıda eldivensiz çalışan bir çöpçü yada kamu çalışanını görmezden gelmeyin.... Ben zamanında yaşladım bu tarz mevzuları oradan net biliyorum.... Yarım eldiven, tam eldiven vb verin gitsin görevlilere... onlarda  hazırlıksız yakalanmış olabiliyor malum... alel aecele görev için evlerındne çıkıp  can ve mal güvenliği için görev alanlar oluyorçünku.... Bu alışkanlık olsun arkadaşlar..Sosyal medya fenomenı olsam vide çeker zaten popülerliği kaparım :D o kadar vaktım yok