E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul trafiğini rahatlatacak projede sona gelindi---

İstanbul trafiğini rahatlatacak projede sona gelindi

İstanbul trafiğini rahatlatacak projede sona gelindi
13 Aralık 2020 - 09:39 borsagundem.com

Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümü, 19 Aralık'ta açılacak.

İstanbul'un çevre illere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıracak Kuzey Marmara Otoyolu'nun son kesimi olan İzmit-Akyazı bölümü, 19 Aralık'ta açılacak. Toplam uzunluğu 398.4 kilometreyi bulan projede 12.4 milyon tonu sıcak asfalt olmak üzere 31.2 milyon ton üst yapı imalatı gerçekleştirildi, 11.5 milyon metreküp beton kullanıldı. Otoyolda toplam 35 kilometre uzunluğa ulaşan 10 tünel, 56 kilometreyi bulan 69 viyadük, 409 köprü ve 818 menfez yer alıyor. Proje, İstanbul'un Kınalı mevkisinden başlayıp, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde son buluyor.

Bakan'dan sevindiren Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİR DOST13 Aralık 2020 22:02

    Kişi kendinden bilir işi. Bir guruhun her hizmette hırsızlıktan bahsetmesi çok olağan, çünkü kendisi ve yandaşları ayı imkanları yakalasa hırsızlık ve yolsuzluk yapacak. Fakat kafaları o kadar dar ki hırsılık olan yerde hizmet ve proje olmaz. Seçildikleri her dönem olduğu gibi.

  • r13 Aralık 2020 10:48

    Sayıştay raporlarını merak ediyorum.... 5 liralık yol, nasıl 50 liraya mal oldu diye.. ama ortada hizmet var :D hep aynı mevzular. sıkıldım.... Sayıştay bakalım gene neler bulacak... :D her hizmet duyduğumda, acaba bunu daha ucuza mal edebilirmiyiz, acaba daha verimli bu para ile neler yapabiliriz.. he bunlar geliyor. malesef şefaflık yok dnetım yok, ielrde çıkar kokusu, her olayda oldugu gibi. ne metrosu, ne koprusu, ne hastanesi.. hepsi muhamma. deniz fener dahi çözulmedi yayın yasagı var...

  • Türkoğlutürk13 Aralık 2020 11:16

    İşine gelmiyor tabi.yolsuxluk marifet sanki.bal tutan parmağını yalar diye diye