E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİstanbul Ticaret Üniversitesi’nden “Borsa’da Yatırım Stratejileri Eğitimi”---

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden “Borsa’da Yatırım Stratejileri Eğitimi”

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden “Borsa’da Yatırım Stratejileri Eğitimi”
26 Nisan 2023 - 15:50 borsagundem.com

İş dünyasının önemli kurumu İTO’nun eğitimdeki temsilcisi İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden 6 gün 30 saat sürecek borsa eğitimi... Alanında uzman isimlerin eğitmenliğindeki etkinlik 29 Nisan-10 Haziran 2023 tarihlerinde...

Finansal okuryazarlğı Türkiye çapında yayma kervanına iş dünyasının eğitimdeki temsilcisi önemli bir kurumu da katılıyor.

İstanbul Ticaret Üniversitesi, “Borsa’da Yatırım Stratejileri Eğitim Programı” düzenliyor. Etkinlik, 29 Nisan – 10 Haziran 2023 tarihlerinde, 6 hafta boyunca cumartesi günleri hibrid olarak gerçekleştirilecek. Kapsamlı programın toplam süresi 30 saat. Sertifikalı eğitimin ücreti ise kişi başına 7.500 TL (+%8 KDV) olarak açıklandı.

Üniversitenin Sütlüce Yerleşkesi’nde yapılacak olan “Borsa’da Yatırım Stratejileri” eğitimleri sermaye piyasası yöneticileri ve uygulamacıları tarafından verilecek.

Kurumdan yollanan duyuruya göre program eğitimcileri arasında Prof. Dr. Targan Ünal, Doç.Dr. Necla İlter Küçükçolak, Dr. Aydın Seyman, Dr. F. Ayzer Bilgiç, Dr. Tolga Uysal, Dr. Gökhan Ugan ve Ali İhsan Diler yer alıyor.

Borsanın Temel Kavramları, Piyasalar ve İşleyiş, Temel Analiz, Teknik Analiz Yöntemleri, Vadeli İşlemler, Risk Yönetimi, Yatırım Stratejileri ve KAP Takibi, program içeriğinden bazı konu başlıkları.

Konuyla ilgili geniş bilgi ve başvuru için tto.ticaret.edu.tr adresini tıklayın...

İki büyük ustadan ‘Borsa Kampı’nda emsalsiz bir eğitim

Yabancı işlemlerinde öne çıkan hisseler

Borsada hacmin yüzde 21.75’i beş hissede

Üç ayda yüzde 30 getiri sağlayan üç hisse

MKK kayıtlarını sızdıran köstebek yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)