E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul Emniyeti'nde DEAŞ'lı zanlıdan bıçaklı saldırı---

İstanbul Emniyeti'nde DEAŞ'lı zanlıdan bıçaklı saldırı

İstanbul Emniyeti'nde DEAŞ'lı zanlıdan bıçaklı saldırı
13 Ağustos 2017 - 22:58 borsagundem.com

Canlı bomba şüphesiyle gözaltına alınan şahıs, Vatan Caddesi'ndeki Emniyet binası içinde bir polisi bıçakla ağır yaraladı. Yaralı polis hastanede şehit oldu. DEAŞ'lı terörist saldırının ardından öldürüldü.

İstanbul'da gözaltına alınan DEAŞ'lı Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildikten sonra yanında bulunan bıçakla bir polis memurunu ağır yaraladı. DEAŞ'lı terörist vurularak öldürülürken polis memuru kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da DEAŞ üyesi "Canlı bomba" şüphesiyle bir kişi gözaltına alınarak 2 polis memuru tarafından saat 22.45 sıralarında Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine getirildi. DEAŞ'lı terörist araçtan indirilip Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne geçirileceği sırada, nereden çıkardığı anlaşılamayan bıçakla yanındaki polis memuruna saldırdı.

Polis memuru şehit oldu

Saldırı sırasında polis memuru ağır yaralandı. Olay sırasında yaşanan bağırışımalar üzerine şüpheliyi getiren diğer polis memuru ve o sıra çevrede bulunan polisler şüpheliyi silahla vurarak öldürdü. Polis memuru ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Haberi alan polis memurunun yakınları ve meslektaşları Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne akın etti.

Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesindeki teröristin cesedi ile ilgili olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesi sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadir ekici14 Ağustos 2017 08:52

    işidliler.el kaideciler,hamascılar vs islamcı teröristler dost sayılıyor.solcular ve benim gibi disk emeklisen üyesi düşman. açlık sınırının altında maaş alıyoruz.daha fazla maaş istiyoruz. polis plastik mermi sıkıyor.bizi düşman görüyor.

  • Nuri14 Ağustos 2017 08:22

    TERS KELEPÇE den vazgeçmek hayati önem taşıyor.Bir de üstünü iyicene aramak gerekli demek ki.

  • Ne Desek Boş...14 Ağustos 2017 00:51

    Adam şüpheli de olsa o bir terörist...Bunlardan her şey beklenir...Üstü başı iyice aranmadan alınmaması lazım...Bir de bu ters kelepçe insanlık onuruna tersmiş demiyorlar mı...Anlamak zor...Bu herif Terörist ya...

  • Ak_saçlı_5213 Ağustos 2017 23:52

    Abi nasıl bir olaydır bu ya ? Emniyete bıçak nasıl sokulur ? Bir polisimiz şehit olmuş yazık yani. Her yönü ile araştırılması gereken bir olay.