E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİsmail Tarman o hissedeki payını artırdı---

İsmail Tarman o hissedeki payını artırdı

İsmail Tarman o hissedeki payını artırdı
02 Mart 2021 - 09:19 borsagundem.com

Hisse yapısı değişen şirketler AKSUE, BUCIM, KRTEK ve METRO için KAP bildirimde bulundu.

BORSAGUNDEM.COM

Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurulan otaklık yapısı değişikliğinde #AKSUE, #BUCIM,  #KRTEK ve #METRO hisselerinin orak yapılarında değişiklik gerçekleşti.

Bursa Çimento hisselerinde İsmail Tarman'ın payının yüzde 10'dan fazla arttığı görüldü. 

Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP) Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama şu şekilde:

Migros böyle bir dönemde bile zarar etti

Ütopya ve Karsan sorusu

Günün önemli şirket haberleri 02/03/2021

Yabancılar hangi hisselerde işlem yapıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kurtuluş 02 Mart 2021 21:46

    İsmail TARMAN 'nın  hissesini artırdığı yok sadece şirket % 177,777 oranında bedelli sermaye artışı yaptığından dolayı İsmail TARMAN bedelli parasını yatırınca hisseler hesabına geçmiş Borsa gündem bile bunu sanki İsmail TARMAN yeni hisse alıp oranını, artımış olarak haber yapıyorsa vay ky haline  :) inşallah artık İsmail TARMAN 'nın yeni hisse alımı yaptığını göreceğimiz günler yakındır.

  • çılgın yatırımcı02 Mart 2021 16:49

    YİĞİT İŞADAMI sayın ismail tarmanı tebrik ediyorum.hayırlı olsun.bu hisseyi 1 yıl gibi kısa  bir zamanda 30 lu rakamlara  taşıyacağını tahmin ediyorum.

  • fuat02 Mart 2021 09:50

    simdi sormazlarmi  Bursa Çimento hisselerinde İsmail Tarman'ın payının yüzde 10'dan fazla nasil arttığıni , bu hisseleri alirken toplarken oynanan bilancolar , degerlendirme kuruluslarinin bilme kac yil onceki degerlerden nasil gosterildigi , bu oyunlari cevirken kucuk yatirimcinin haklarina nasil tecavuz ettigi , adam eder meydani bos bulursa eder ki bir cok sirket yapiyor bunu , burda sorun SPK ne is yapiyor gercekten onu merak ediyorum !!!! cok basitce SPK sunu sorsa adama kardesim bu denli hisseyi hangi vakit indirdin ve bunlari hangi yollarla !!!