E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİş dünyasından seçim değerlendirmesi: Reformlara odaklanılmalı---

İş dünyasından seçim değerlendirmesi: Reformlara odaklanılmalı

İş dünyasından seçim değerlendirmesi: Reformlara odaklanılmalı
24 Haziran 2019 - 05:44 borsagundem.com

İstanbul'da yenilenen seçimlerin İmamoğlu'nun üstünlüğüyle kapanmasının ardından iş dünyasından mesajlar geldi. TÜRKONFED: Vakit geçirmeden ekonomik reformlara odaklanılmalı

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sayın Ekrem İmamoğlu’nu kutluyor, bu güzel kente sunacağı tüm katkı ve çalışmalar için başarılar diliyorum" dedi.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ise seçim sonuçları açıklanmadan önce, "Vakit kaybetmeden ana gündemimiz olan yapısal ve ekonomik reformlara odaklanmalıyız" açıklamasında bulundu.

Yerel ve merkezi idarenin sorumluluklarını gerçekleştirmesinin zamanı olduğuna işaret eden TÜRKONFED, açıklamasında "Yerel yönetimlerimizin, kent ekonomisinden kadın ve çocukların ihtiyaçlarına, eğitimden gençlerin sorunlarına, altyapıdan çevreyi kapsayan seçim öncesi vaatlerini hayata geçirmelerinin takipçisi olacağımız gibi destek ve katkı gerektiren konularda da iş dünyası olarak elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)