E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİş Bankası’ndan borsacıları üzen karar---

İş Bankası’ndan borsacıları üzen karar

İş Bankası’ndan borsacıları üzen karar
14 Haziran 2019 - 17:24 borsagundem.com

İş Bankası’nın borsa şubesini kapatma kararı borsa camiasında üzüntüyle karşılandı

BORSAGUNDEM.COM

Son dönemde şubelerden hizmet almak isteyen müşteri sayısının azalmaya başlaması, müşterilerin daha çok şube dışı kanallardan hizmet almayı tercih etmesi İş Bankası’nı şube kapatmaya itti.

BORSA ŞUBESİ MASLAK ŞUBE İLE BİRLEŞECEK

İş Bankası, Borsa/İstanbul Şubesini kapatarak Maslak/İstanbul Şubesi ile birleştirmeye karar verdi.

Banka bu kararı alırken büyük hassasiyetle değerlendirdiğini belirterek, özellikle yakın mesafede hizmet veren bazı şubelerin konsolide edilebileceği kanaatinde olduğunu açıkladı.

Kapatma kararı ile ilgili İş Bankası’ndan yapılan açıklamada bu ifadelere yer verildi:

“Tüm bankacılık sektöründe olduğu gibi Bankamızda da, son dönemde şubelerimizden hizmet almak isteyen müşteri sayısının azalmaya başladığı, müşterilerimizin daha çok şube dışı kanallardan hizmet almayı tercih ettikleri görülmektedir. Bu nedenle, özellikle yakın mesafede hizmet veren bazı şubelerimizin konsolide edilebileceği kanaati edinilmiştir.

Birleştirme kararımız ilgili birimlerimizce büyük bir hassasiyetle değerlendirilmiş ve Borsa/İstanbul Şubemizin kapatılarak Maslak/İstanbul Şubemiz ile birleştirilmesine karar verilmiştir.

Siz değerli müşterilerimize Maslak/İstanbul Şubemizden de en iyi şekilde hizmet verilmeye devam edilecektir. Tüm devirler otomatik olarak yapıldığından, sizin yapmanız gereken herhangi bir işlem bulunmamaktadır. Birleştirilen şubemizdeki hesabınıza gönderilen havaleler ve IBAN numarası girişi yapılarak gerçekleştirilen EFT’ler yeni hesabınıza aktarılmaya devam edecektir. Diğer yandan işlemlerin aktarıldığı Maslak/İstanbul Şubemiz ile iletişime geçerek çalışmak istediğiniz başka bir şubemize hesaplarınızın aktarılması talebinde bulunabilirsiniz”

BORSA CAMİASI ÜZGÜN

Bankanın almış olduğu bu karar borsa camiasında üzüntüyle karşılandı. Borsa camiası bu kararın borsa için iyi bir durum olmadığı kanısında birleşerek, borsanın içinden küçük bir tasarruf yapmasının İş Bankası'na yakışmayacağı yorumunda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tarık Akan15 Haziran 2019 14:47

    Milletin ocağını söndürdüler. Bir ya da iki kağıt dışında kar eden neredeyse yok. Alıyorsun düşüyor, satıyorsun çıkıyor. Robotlar piyasayı bitirdi.

  • dilaver14 Haziran 2019 23:23

    Borsada al sat yapan değil alıp bekleyen temettü bedelsiz alan kazanıyor 2016 yılında celebi kaç tl bugün kaç tl 2011 yılında egeen kaç tl bugün kaç tl 2010 yılında bimas kaç tl bugün kaç tl yani neler ne kazandırmış inceleyin 8-) 

  • Tarık Tufan15 Haziran 2019 14:43

    Halkbank, Emlak konut??? Bin pişman ettiler insanları.

  • köfteci15 Haziran 2019 01:28

    iki kağıt seçmişsin ttrak bak ne oldu 

  • Burhan14 Haziran 2019 23:03

    Borsa diye bir şey kalmadıki , gerçek alıcı satıcı yok robotlar algoritmalar var.Açığa satanlar var.Limit yok dingonun ahırı gibi , balinalar , hamsiler ve de köpek balıkları.maalesef yalan dolan , kafalarına göre satış baskısı yapıyorlar , yalandan alış baskısı yaratıyorlar.Tamamen yalan dolan ve kontrol ağalarda.Aldatmaca ...... adamın biri demişki adamı kumarhanesinde mi ütecen , küçük yatırımcıyı koruyan hiç bir kural yok , nastagla birleşmeden önce küçük yatırımcı korunuyordu ama şimdi büyük yatırımcı korunuyor.Borsanın en büyük tehlikesi açığa satış , balinalar açığa satmaya başladımı destek köstek hiç bir şey çalışmıyor.

  • Mehmet Yıldırım14 Haziran 2019 22:42

    borsa uğruna 10 yılda yaklaşık 850 000 TL sildim.borsada para kazanmak o kadar zorki anlatamam.

  • KILIÇ14 Haziran 2019 20:50

    HAFTANIN KAYBETTİRENİ KAMU BANKALARI OLDU.ANLAM VERMEKTE ZORLANIYORUM BİR AÇIKLAMADA OLMADI.

  • İfla ettim14 Haziran 2019 19:58

    Borsada iki yılda 400 bin Zarar ettim ocağım sündü bir ekmeğe muhtaç kaldım her yere borç bitikti

  • Broker14 Haziran 2019 21:47

    Hayat devam ediyor, önüne bakmalısın

  • Lale14 Haziran 2019 19:25

    Yerli yatırımcının borsa ile işi yok zaten. Faiz, tahvil bono, döviz filan.

  • semih14 Haziran 2019 19:23

    iş bankası tskb de ne yaparsın sat sat sat

  • ADAM14 Haziran 2019 18:41

    Haberin bildiğimiz anlamda Borsa yani Bist ile hiçbir alakası yok, sadece ilgi çeksin diye atılmış bir başlık. Borsa şubesi dediği emtia borsasının olduğu binadaki şube. Millet de bist konusunda dertli tabi, borsayı görünce dalmış içeri :)

  • Emekci14 Haziran 2019 18:19

    Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Yabancı yatırımcı yoksa borsa da yok

  • hayat14 Haziran 2019 18:42

    Hocam, sorun o değil. Sorun teknolojinin gelişmesi ve bunun hemen hemen her eve girmesi. Ben de önceleri oralara takılırdım, şimdi evimde seans odam ve de çok keyifliyim. :)

  • ALAATTİN CAMGÖZ14 Haziran 2019 18:04

    artık borsa kalmadı ki .yakında 60 000 e kadar endeks inebilir.hemde iki aya kalmadan .o yüzdün kararı olumlu buldum.iş bankasının öngürüleri hep olumlu çıkmıştır.borsadan 2-3 sene bir şey beklemem fakat daha sonrası parlak olabilir.

  • bankolik14 Haziran 2019 17:38

    iş bankası bir şey görmese böyle bir şey yapmazdı.

  • gerçek14 Haziran 2019 18:19

    İş Bankası cimri bir kuruluştur, ben hiç hayretle karşılamadım. 

  • Kaçan Grup14 Haziran 2019 17:33

    Bist’ten cacık olmaz.