E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'dan İsrail'e sert tepki: Cevapsız kalmayacak!---

İran'dan İsrail'e sert tepki: Cevapsız kalmayacak!

İran'dan İsrail'e sert tepki: Cevapsız kalmayacak!
02 Nisan 2024 - 12:41 borsagundem.com

İran Cumhurbaşkanı Reisi, İsrail’in İran konsolosluğuna saldırısına tepki gösterdi. Reisi, saldırıyı kınayarak, "Bu alçakça cinayet cevapsız kalmayacaktır” dedi.

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Suriye’nin başkenti Şam’da bulunan İran konsolosluk binasına İsrail’in düzenlediği saldırıyı kınadığını duyurdu. Reisi, 7 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ‘cevapsız kalmayacağını’ belirtti.

İran Cumhurbaşkanı Reisi, yaptığı açıklamada, “Siyonist rejimin İran İslam Cumhuriyeti'nin Şam'daki konsolosluk binasına yönelik saldırgan ve alçakça eylemi, Sardar Mohammad Reza Zahedi ve Sardar Mohammad Hadi Haji Rahimi ile 5 arkadaşlarının şehit edilmesiyle sonuçlanmıştır Uluslararası kuralların açık bir ihlali olan bu insanlık dışı saldırıyı kınıyorum” dedi.

“CEVAPSIZ KALMAYACAK”

Reisi, İsrail’in başarısız olduğunu ve gündemine ‘suikastları’ aldığını vurgulayarak, “Direniş Cephesi mücahitlerinin inanç ve iradesi karşısında defalarca yenilgiye uğrayan ve başarısızlığa uğrayan Siyonist rejim, kendini kurtarma mücadelesinde suikastları gündemine almıştır ancak bilmelidir ki bu tür insanlık dışı tedbirlerle uğursuz hedeflerine asla ulaşamayacaktır. Gün geçtikçe direniş cephesinin güçlenmesine ve özgür milletlerin onların gayrimeşru doğasına karşı duyduğu tiksinti ve nefrete şahit oluyoruz. Bu alçakça cinayet cevapsız kalmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Eğer İran İsrail'e saldırırsa Esad'ı deviririz

 

"İran İsrail'i yok eder"

 

Trump: Güçlü bir İran istiyoruz, rejim değişikliği istemiyoruz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )02 Nisan 2024 17:27

    İran ı hala Türkiye dostu gören arap sevdalılar var :D tarih bilmez, geçmiş bilmez, hayali tv programları dizilerden dost bilirler :D İran nüfüsü % 50 den fazlası Azerbaycan türkleri oluyor. Azerbaycan -İran arası bozuk (hazr denizi sınır sorunlaru var) azerbaycan+israil ortan hareket ediyor İrana karşı (israilde ortadoğuda terör gruplarını iranın beslediğini biliyor kendisine karşı) filistin dirensin savaşsın istiyor İran silah par alojıstık vb veriyor. Türkiye ise türk devletleri tarafını tuttuğu için İran ile asla uzlaşamaz. İran o yüzden pkk pyd de destekliyor özellikle kışın dağlardaki iran üslerini sınırbirliklerini geri çekiyorki, silşahlar  konserveler barınma giyinme vb pkk pyd ye kalıyor lojistik destekliyor(üslerden iran askeri geri çekılıyor kışın terör bu üslere giriyor ne avrsa alıyor kullanıyor İran gizli desteği var....İran o bakımdan 5 para etmez bir devlet Türkiye için. Ama hala Atatürk nutku okumayan köyler,

  • baran03 Nisan 2024 14:27

    Bana sorsaydım söylerdim zübük. Uzun uzun saçmalamak zorunda kalmazdın. İran bu kadar kaypaklık yapmasa Türkiye ye  İsrail  bu haltları yiyemezdi. 

  • Mucise Reis : )02 Nisan 2024 17:22

    boş adamlar....

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA02 Nisan 2024 16:02

    İslam dünyasının yüzkarası bunlar.Bunlara asla güvenilmez ikili oynarlar yalandan israil ve abd düşmanı görünürler, aslında kirli ortaklarındandır iktidarlarını sağlamlaştırmak için yaparlar bunlarıda israil ve abd ile ab ülkeleri korur.İran bulunduğu tüm ülkeler batmıştır.yemen lübnan ırak suriye  vs.vs.

  • baran02 Nisan 2024 15:31

    Ne yapacaksan yap. İşiniz gücünüz sahtekarlık.  Amerikan üslerine attığınız füzeler bile kuru sıkı önceden planlanmış..  Derdiniz arada Türkiye yi harcamak.