E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİran'da şok! 23 milletvekili korona virüse yakalandı---

İran'da şok! 23 milletvekili korona virüse yakalandı

İran'da şok! 23 milletvekili korona virüse yakalandı
03 Mart 2020 - 13:06 borsagundem.com

İran Meclis Başkan Yardımcısı, 23 milletvekilinde yeni tip korona virüs tespit edildiğini duyurdu

İran Meclis Başkan Yardımcısı Abdurrıza Mısri, 23 milletvekilinde yeni tip koronavirüs (Covid-19) tespit edildiğini duyurdu. 

İran devlet televizyonuna bağlı Genç Gazeteciler Kulübünün (YJC) haberine göre, Mısri, başkent Tahran'da Meclise sıçrayan Covid-19 salgınıyla ilgili son gelişmelere ilişkin bilgi verdi. 

Mısri, "Şu ana kadar 23 milletvekilinin korona testi pozitif çıktı." dedi.

Söz konusu vekillerin halkla yakın ilişkileri olduğuna ve virüsün bu şekilde yayılmış olabileceğine dikkati çeken Mısri, "Kendilerine gelecek zararı önlemek için milletvekillerine vatandaşlarla görüşmelerini kesmelerini tavsiye ediyoruz." dedi. 

Mısri, Meclisin faaliyetlerini sürdüreceğini ancak milletvekillerinin vatandaşlarla görüşmelerinin geçici olarak iptal edildiğini aktardı.

İran'da 66 kişi hayatını kaybetti

İran'da Covid-19 salgınında ölenlerin sayısı 66'ya, vaka sayısı ise 1501'e yükselmişti. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Masume İbtikar, Meclis Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu Başkanı Mücteba Zünnur ve Tahran Milletvekili Mahmud Sadıki'nin de koronavirüse yakalandığı açıklanmıştı. 

İran'ın önde gelen din adamlarından, eski Vatikan Büyükelçisi Hüccetülislam Hadi Hüsrevşahi ve Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Üyesi Muhammed Mirmuhammedi ise virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Korona virüsü İtalya ve AB için ne kadar tehlikeli?

Korona virüs yolcu gemisi hisseleri için alım fırsatı demek

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ______,______03 Mart 2020 17:31

    ALLAH dua ederim ki bu iran lıların kökünü kurutsun.bunların müslümanlıkla falan alakaları yoktur.tüm müslüman ülkeleri bitirdiler milyonlarca sunni müslümanı katlettiler.

  • Bir yorum03 Mart 2020 15:26

    Bu kadar deprem ve hastalık sizi adam etmiyor ise ders almıyorsanız  Allah belanızı verecek demektir.

  • Mehmet03 Mart 2020 14:37

    Suriye de işlediğiniz insanlık suçunun cezası olmasın bu?...  hepinize kıran girsin.. geberirsiniz inş.. katiller sürüsü..  kadınları çocukları ve silahsız insanları katledenlere biz Türkler "GODOŞ" deriz.  bi de molla geçiniyorlar.

  • Nedim03 Mart 2020 15:15

    Aynı  ıle ve zannı ile öyle  Allah ın sopası yoktur.  Türkiye,  Amerika ya karşı dimdik bu dönekler için ayakta dudu!  fakat bunlar ilk fırsatta Türkiye yi arkadan vurdular!  Suriye de katlettikleri  zavallıların ahı tuttu en sonunda!  Çin de öyle Doğu Türkistan da Müslüman Türkler ile uğraşırken şimdi kendi dertlerine yanıyorlar.  Son olarak  sirkeli su ile ağzı  sık sık çalkalamak maskeden daha etkili olduğunu düşünüyorum!

  • Bika03 Mart 2020 13:44

    Karantinaya karşı olan İranlıları Türkiye'ye sokmamalı.

  • noluyo03 Mart 2020 13:20

    borsalar nasıl uçuyor

  • ----------- ??????????-------------03 Mart 2020 17:33

    borsa işleri böyledir zaten bir iki gün yükseltirler  bir de bakmıssınki kucağına vermişler.zaten genel teknik olarak da borsalarda bilanço sezon sonuna yaklaşılmakta nisan ayına kalmadan büyük düzeltmeler olacaktır.bir de yeni yeni yetmeler borsaya girdi ise bir süre izlemekte fayda var.