E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIrak'ta ABD'ye art arda saldırılar---

Irak'ta ABD'ye art arda saldırılar

Irak'ta ABD'ye art arda saldırılar
04 Ocak 2020 - 20:26 borsagundem.com

Irak'ın başkenti Bağdat'taki ABD Büyükelçiliği yakınlarına ve Salahaddin vilayetinde ABD askerlerinin kaldığı Beled Askeri Üssü'ne füzeli saldırı düzenlendi. Bağdat'ın Kadriye semti ise havan topuyla vuruldu, 5 kişi yaralandı

Irak güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Bağdat Yeşil Bölge'de bulunan ABD'nin Bağdat Büyükelçiliği yakınına, 2 adet füze atıldı. Saldırının kim tarafından yapıldığına dair bilgi verilmedi. Saldırı sonrası ABD Büyükelçiliğinde uyarı sirenlerinin çaldığı da belirtildi.

Yeşil Bölge'nin trafiğe açık olan kapıları güvenlik güçleri tarafından kapatıldı.

Öte yandan Salahaddin vilayetinde ABD güçlerinin kaldığı ve ülkenin en büyük askeri üssü olan Beled Üssü'ne de füzeli saldırı düzenlendiği kaydedildi.

Öte yandan Salahaddin vilayetinde ABD güçlerinin kaldığı ve ülkenin en büyük askeri üssü olan Beled Üssü'ne de füzeli saldırı düzenlendiği kaydedildi.

IRAK ORDUSUNDAN AÇIKLAMA

Irak ordusunun Reuters’a yaptığı açıklamada, ABD Büyükelçiliği’nin de bulunduğu Bağdat’taki Yeşil Bölge’ye, Bağdat Havalimanı’nın bulunduğu Cedriye mahallesine ve ABD askerlerinin kullandığı Beled Askeri Üssü’ne katyuşa füzeleriyle saldırıldı. Orduya göre olayda ölen olmadı.

Polis Cedriye’taki saldırıda 5 kişinin yaralandığını belirtti.

MUSUL'DA ABD ÜSÜNE SALDIRI

Irak'ta ABD hedeflerine bir saldırı haberide Musul'dan geldi. Kindi askeri üssüne havan toplarıyla saldırı düzenlendiği bildirildi. Üste ABD askerleri bulunuyor.

 

Süleymani'yi yüzbinler uğurluyor

 

Ruhani: ABD en ağır suçu işledi, sonuçlarını da görecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa05 Ocak 2020 06:43

    Borsa ve varant uzmanı borsa bilgi ve teknik analizi yapilmis hisse paylasim grubu

  • AhmetK04 Ocak 2020 21:00

    İran da abd posta koyacak guc yok, uyduruk 2 tane katyusa fuzesi fırlatmışlar. Irak’ı 7 sene savasıp yenememiş bir ülke, abd ye kendince posta koyuyor. İran şii teror devletıdır ve bir ülkeyle savasıp yenecek gucu yoktur. Uyduruk füze haberlerine inanmayın

  • AhmetK05 Ocak 2020 19:11

    Annene ve kız kardesıne sor o postaları diyecem ama sen de sayıp, peceteni tutuyorsundur. Siz modernsiniz, yoksa sende abd cocugumusun ;)

  • : )05 Ocak 2020 13:48

    ahahaha... abd sana bile defalarca posta koydu : )) sen abd ye ne ettin  

  • tam04 Ocak 2020 20:58

    İzmdc 20 tukaş 30 ne güzel babalar malda bunlara arçelik 27 aselsan 30 bagfaş 20 sonra 70 deva 20 yataş 11.45