E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIrak'ın kuzeyindeki terör kampları vuruldu---

Irak'ın kuzeyindeki terör kampları vuruldu

Irak'ın kuzeyindeki terör kampları vuruldu
30 Mart 2019 - 08:45 borsagundem.com

TSK'nın düzenlediği hava harekatında eylem hazırlığında bulunan teröristler vuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak kuzeyinde PKK terör örgütü elebaşlarına ait hedefler ile sınır birliklerine eylem hazırlığı içindeki teröristlerin hava harekatında vurulduğunu açıkladı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, Irak kuzeyi Kandil'de PKK terör örgütü elebaşlarına ait hedefler ile eylem hazırlığındaki teröristlere karşı hava harekatı düzenlendiğini duyurdu. Açıklamada şöyle denildi:

"Pençe Operasyon Planı çerçevesinde Irak kuzeyi Kandil'de PKK terör örgütü elebaşlarına ait sözde karargah, barınak ve sığınaklar ile Hakurk ve Avaşin-Basyan bölgelerinde sınır birliklerimize eylem hazırlığı içinde olduğu tespit edilen PKK'lı teröristler, 30 Mart 2019 tarihinde sabah saatlerinde eş zamanlı olarak vurulmuştur."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahallenin Delisi31 Mart 2019 07:45

    Anlı şanlı bir Türküz biz,Biz korku nedir bilmeyiz.Soyu yüce bir ırkız biz,Biz korku nedir bilmeyiz.Aslımız Oğuz biliriz,Kızınca Yavuz oluruz.Gücü Kür Şad'dan alırız,Biz korku nedir bilmeyiz.Tüm oyunları bozarız,Düşman olana kızarız.Savaşta destan yazarız,Biz korku nedir bilmeyiz.

  • Kavak30 Mart 2019 17:58

    Bir ülkenin güzelliği borsadan geçiyor.borsan iyiise dolar bahane

  • Vatandas ali30 Mart 2019 10:25

    ELERİNİZE SAĞLİK 

  • KILIÇ30 Mart 2019 09:23

     YERİN DİBİNEDE GİRSE GEBERTİLECEGİNİ BİLMİŞ OLMALARI HAYİNLERİN TÜREMEYECEGİNİN İFADESİDİR.