E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIrak Başbakanı Kazımi’ye suikast girişimi---

Irak Başbakanı Kazımi’ye suikast girişimi

Irak Başbakanı Kazımi’ye suikast girişimi
07 Kasım 2021 - 08:09 borsagundem.com

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi’nin konutunun silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile saldırıya uğradığı, Kazımi'nin olaydan yara almadan kurtulduğu bildirildi.


Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi, konutuna düzenlenen hava saldırısından yara almadan kurtuldu.

Irak hükûmetine bağlı Güvenlik Meyda Ağı’ndan yapılan açıklamada, Kazımi’nin Bağdat Yeşil Bölge’deki evinin "silahlı drone" ile saldırıya uğradığı kaydedilerek Başbakan'ın yara almadan saldırıdan kurtulduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. Açıklamada, bölgedeki güvenlik güçlerinin önlem almayı sürdürdüğü belirtildi.

Irak Başbakanı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ben iyiyim, ailemin yanındayım. Herkesi sakin olmaya ve serin kanlı kalmaya davet ediyorum.” dedi.

Kennedy suikasti aydınlanacak

 

Mosie suikastinde koruma amiri gözaltına alındı

 

ABD tarihine damga vuran suikast gün yüzüne çıkıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RAMO CANCAN07 Kasım 2021 11:58

    bu islam dünyasındaki insanlar çok dayak yerler mezhepcilik yaptıkca, fitne fesat alavere dalavere taht kavgaları, yalan dolan iftira olursa ve koltuğa da o işlerin ehilleri gelmez ise. kafirler ile sıkı fıkı olurlar ise olacakları bu.