E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİplikçi Nedim İsmail İncekara hayatını kaybetti!---

İplikçi Nedim İsmail İncekara hayatını kaybetti!

İplikçi Nedim İsmail İncekara hayatını kaybetti!
07 Ekim 2022 - 09:04 borsagundem.com

Kurtlar Vadisi dizisinde İplikçi Nedim karakteri ile tanınan İsmail İncekara hayatını kaybetti.

'Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu', 'Dar Alanda Kısa Paslaşmalar', 'Deli Yürek' ve 'Kurtlar Vadisi' gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu İsmail İncekara, 72 yaşında hayatını kaybetti.

Acı haberi Twitter hesabından paylaşan Zafer Algöz, "Kıymetli ağabeyim İsmail İncekara vefat etmiş. Güne böyle bir haberle başlamak içimize ateş düşürdü. Başımız sağ olsun dostlar" ifadelerini kullandı.

KISACA İSMAİL İNCEKARA

1950 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Çocukluğu Sakarya ve Kanlıca'da geçti. Kabataş Lisesi'nde yatılı olarak okudu. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü'nde başladığı yüksek öğrenimini Ankara Devlet Konservatuvarı yüksek bölümünde tamamladı. Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçı kadrosunda görev yapmaya başladı.

İstanbul Devlet Tiyatrosu kurulduktan sonra İstanbul'a tayin oldu. 2000-2001 Sezonunda yardımcı rolde yılın en başarılı erkek oyuncusu dalında Afife Tiyatro Ödülü'nü kazandı. Tiyatroda aktörlüğünün yanı sıra sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yaptı.

Eski Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Şide vefat etti

 

Kurtlar Vadisi'nin Tuncay'ı hayatını kaybetti

 

Kurtlar Vadisi geri mi dönüyor?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (07 Ekim 2022 12:01

    Ölüm hak, öleceğimizi bile bile yaşıyoruz...Aklıam geldi. Zamanın popüler dizisinde iplikçi lakabı ile anılıyordı. dizi o dönemler popüler.Dizie zengin varlıklı bir karakter. Rahmetli anlatıyordu, ya bir makana gittim. Yemek yedik. Bir hesap geldi büyük rakamlar, dedim ya bu hesap çok değil mi? fazla mı şişkin ? Cevap vermişler, yaa sizin gibi birine koymaz o hesap .. sonra güleerk anlatıyordu. Ya dizide zengin varlıklı sandıkları için şişirmişler gibi bahsedip :  ) ... ama ben tiyatrocuyum, sanatçıyım ve sade bir hayat yaşıyorum diye... Bu konu bile akıllarda kalıyorsa, demekki hayatımıza girmiş bir kişi ve kişilik. Yaşattıkları ve sanatsal faliyetleri ile kalıcı olmak, başkalarından ayrı anılmak önemlidir. Nur içinde yatsın. Popüler dizinin bir baharatı idi. Lezzettli önemli bir baharat... o olmadan tadı keyif verici olamazdı...