E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriInvestcorp borsadan çıkıyor---

Investcorp borsadan çıkıyor

Investcorp borsadan çıkıyor
03 Haziran 2021 - 09:27 borsagundem.com

Şirket yönetim kurulu uzun vadeli yatırım stratejilerini hayata geçirmek amacıyla Investcorp’u borsadan çıkarma kararı aldı.

Ortadoğu’nun en büyük alternatif varlık yöneticisi Investcorp şirketi, yönetim kurulunun şirketi Bahreyn Borsası’ndaki listeden çıkarma ve kapalı bir hissedarlığa dönüştürme önerisi için hissedarların onayını aldığını bildirdi.

Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed el-Ardi, “Bu adım şirketin hızlı hareket etmesine, uzun vadeli stratejimize yatırım yapmaya odaklanmamızı sağlayacak ve üst düzey liderlik ekibimizin büyümeyi yönlendirmeye kendini adamış olmasını sağlayacak” dedi.

Bahreyn ve Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) bölgesinin, şirketin ‘tarihi dokusunun’ bir parçası olduğunu ve büyük yatırım pazarları olmaya devam edeceğini dile getiren Ardi, “Investcorp’un Bahreyn ve bölgedeki hissedarlarının, şirketin tüm hissedarlar için gelecekte değer yaratması beklenen uzun vadeli planları sayesinde borsadan çıkarılmasından fayda sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

INVESTCORP TÜRKİYE'YE 50 MİLYON DOLAR YATIRACAK

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)