E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiltere: Rusya her an Ukrayna'yı işgal edebilir---

İngiltere: Rusya her an Ukrayna'yı işgal edebilir

İngiltere: Rusya her an Ukrayna'yı işgal edebilir
14 Şubat 2022 - 20:13 borsagundem.com

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, son bilgilerin Rusya'nın her an Ukrayna'yı işgal edebileceğini gösterdiğini belirterek, Kremlin'e gerilimi düşürmesi çağrısında bulundu

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik ciddi tehdidine ilişkin bugün Acil Durum Kabine Toplantısı'na (COBRA) başkanlık yaptığını duyurdu.

Toplantının ardından yaptığı değerlendirmede, Truss, "Son bilgiler, Rusya'nın her an (Ukrayna'yı) işgal edebileceğini gösteriyor ve Kremlin'i gerilimi düşürmeye çağırıyoruz. Odak noktamız, Ukrayna'daki İngiliz vatandaşlarının güvenlik ve emniyetine öncelik vermektir" dedi.

Bakan Truss, en kötüsüne hazırlanırken, Ukrayna'da bir Rus işgalini önlemek için mümkün olan her şeyi yaptıklarının da altını çizdi.

Ukrayna-Rusya savaşı borsaları nasıl etkiler?

 

Ukrayna Rusya gerginliği tahıl fiyatlarını yükseltti

 

Petrol fiyatlarının yükselişinde Rusya-Ukrayna etkisi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Borsa14 Şubat 2022 23:33

    Dünyadaki aracı kurumların, kendi borsalarında işlem yapan spekülatif hareketlere neden olanlara tokat gibi cevap vermesini beklerdim. Benim düşüncem tabiki hayal ürünü...Sürekli piyasaya olumsuz haber pompalayıp piyasayı germek nasıl bir ruh halidir anlamak mümkün değil.

  • Kriz14 Şubat 2022 23:12

    Bence burada çok büyük mesaj çıkacak piyasalar için. Tüm dünya belkide şunu diyecek. Rusya Batılı devletlerden daha güçlüdür diyecekler. Nato ve Amerika Rusya yi engelleyemedi diyecek belkide tüm dünya. Bakalım ne olacak. Herkes merak ediyor ne olacağını ama sonuçlar çok şey ifade edecek bence insanlar için. Çok kritik bir durum bence

  • Ali bey14 Şubat 2022 22:10

    Biden denilen moruk ukraynayi kendisi işgal etmek için bunu yapmıyorsa ben de hicbise bilmiyorum

  • Kürşad14 Şubat 2022 21:17

    Ukraynayı işgal etmez ams donbas bölgesini ilhak eder, kırımı ilhak etmeyeceğim dedi etti, gürcistanı böldü, potin sscbyi hortlatmaya hırslı azimli ve kararlı, bu durumda batı yaygara yapar başka birşey yapamaz, rusya net hammadde enerji ihracatçısı, avrupa moskofun enerjisine bağımlı halde. Doğu Türkistan bağımsız bir devlet idi, mao 1949 da işgal etti. Ne oldu, unutuldu gitti, d.türkistan şimdi çin toprağı olarak kabûl görüyor, aradan zaman geçince şimdi işgal ettiği topraklar ileride moskof toprağı olarak kabūl görür, iş kapanır.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU14 Şubat 2022 20:51

    Haydi batının süper devletleri ve abd erkekseniz bu savaşı engelleyin bakalım.gariban ülkelere çökersiniz değil mi.

  • baran14 Şubat 2022 20:47

    Rusya İngiltere yi her an işgal edebilir!  Haftaya Londra da Rus askeri görebiliriz!  Hiç olmazsa pisliğin büyük kısmı temizlenmiş olur.  

  • Mucise Reis ;)14 Şubat 2022 20:45

    ingilizler avrupa birliğinden çıktı. Tam kendi özel ekonomileri avantajlarını  kullanacaktı. Trump zamanında Almanları düşman ilan etti, avrupabirliğinin parçalanmasını ekonomik oalrak tek güç kendileri olmasını arzuladı. İngilizlerin çıkışı olunca ABd çok sevindi ABD de bazı alman araçları malları gümrükte takıldı, almanya gelişimi frenlendi. İngilizler şimdi ekonomık sorun yaşıyor. Kriptolardan ciddi yara almaya başladı finans merkezi özellıklerıde, ingiliz para babaları yeni yatırım danışmanları ve alternatıf yatırımları araştırmay abaşladı. Rusya ABd ytarafından Avrupa devletlerıne musallat edıp surum surum surunme istiyor ABD. ingiliz o bakımdan anlaşın siz ukrayna rusya ben kendi derime çalışıcam mesajı verıyor.

  • Alp14 Şubat 2022 20:28

    Kalles bati..vahsi bati..yalanci bati..hain..bati..soysuz bati..ahlaksiz bati..ne yazikki bizim de yonumuz bati..ne yaman celiski degilmi..dostlar

  • asena14 Şubat 2022 20:23

    birşeyi 7 kere söyledimi olurmuş sizin yüzünüzden ortalığı karıştıran avrupayla amarikadır adamlar tabbikat yapıyor siz kaşınıyonuz