E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİngiliz bakandan çarpıcı Ukrayna iddiası---

İngiliz bakandan çarpıcı Ukrayna iddiası

İngiliz bakandan çarpıcı Ukrayna iddiası
27 Şubat 2022 - 14:09 borsagundem.com

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Ukrayna krizinin yıllar boyunca sürebileceği iddiasında bulundu.

İngiltere Dışişleri Bakanı Liz Truss, Rusya'nın müzakere çabalarına güvenmediğini ve aynı zamanda bu krizin yıllar boyunca sürebileceğini söyledi.

İngiliz bakan, Sky News'e verdiği demeçte, 'Şimdi Ruslar müzakerelerde ciddiyse, birliklerini Ukrayna'dan çekmeleri gerekiyor' ifadelerini kullandı.

Truss, 'Ukraynalıların kafasına silah dayayarak pazarlık yapamazlar... Yani açıkçası bu sözde müzakere çabalarına güvenmiyorum' dedi.

Truss, bunun Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için iyi olmayacağını belirtti. Önümüzdeki günlerde daha fazla yaptırım olacağını da ifade etti.

BM, Ukrayna'daki sivil kayıpları açıkladı

 

Scholz: NATO'nun her karış toprağını savunacağız

 

Ukraynalı parlamenter vatan nöbetinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • IDAM19 Nisan 2022 14:02

    en az on sene.bitmesine izin vermezler .ukraynayi cookda guzel peynir niyetine kullandilar .tum amac rusyayi yipratmak.biraz yatisir gibi oldu hemen eteslediler rus gemisini batirdilar.

  • manyak herif27 Şubat 2022 22:02

    guzel bir iddia.keşke yıllarca ve asırlarca surse.bu gunlerr tam benim sevdigim gunler.savaş demek heyecan ve macera demektir.

  • azılı solcu27 Şubat 2022 21:47

    yıllarca sursun istenmiyosa ukrayna teslim olucak.o kadar.

  • Amon27 Şubat 2022 16:31

    Burdan Rus kardeşlere sesleniyorum, topyekün biraraya gelin ve putin denen deliyi alaşağı edin ve ülkenin ekonomik olarak çökmesine neden olacak işgalden dolayı yargılayın, buna ukraynadan önce sizin ihtiyacınız var

  • Mehmet27 Şubat 2022 15:26

    Rusyanin savaşı uzatmasi buzzuks isterski. . Isgal Rusya da bile infiale sebep oldu . Ruslar protestolara başladı. . Ekonomileri de çöküyor. . Ellerindeki milyarlarca dolar da kendilerini koruyamiycak. .. Putin topuguna değil kendi Beyinsiz kafasına sıktı. . Salak herif kendini 1700 lu yıllarda zannediyorski. . .

  • Ben27 Şubat 2022 14:40

    Rusya Federasyonu, içindeki özerk cumhuriyetler bağımsızlık ateşini yakmalıdır, Rus işgali altında toprakları olan Finlandiya ve Gurcistan topraklarını geri almaldır. Suriye ve Libya'daki Rus birlikleri yerel savaşçılar vasıtasıyla püskürtülmelidir. Cephe genişletilmelidir. 

  • Ben27 Şubat 2022 22:18

    Biraz parcalari birleştirin. Afganistanin rus isgalindeki gelismeler, sovyetlerin ekonomik cokusunu ve sovyet ulkelerinin bagimsizligini kazanmasini saglayan sureci baslatti. Ayrica rus boyundurugu altinda yasayan Turkleri ve kardes halklarini,  Azerbaycan Turklerinden farkli gormem.

  • Bir Bilen 27 Şubat 2022 19:03

    Emrin olur reyizzz. Türkiye için Azebaycan ne ise Rusya için Ukrayna odur. Kardeş kanı dökmek istemiyorlar, nefret, kin duyguları uyandırmak istemiyorlar. Onu için vurmuyor Ruslar. Yoksa Rus vahşeti ABD vahşetini aratmaz, sivil, kadın çocuk dinlemez bomba yağdırırlar. Afganistanda Suriyede Libyada gördük Rus askerlerinin vahşetini.

  • Mehmet27 Şubat 2022 15:20

    Dehral. .

  • Geleyoz27 Şubat 2022 14:55

    Tamam abi