E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUkraynalı parlamenter vatan nöbetinde---

Ukraynalı parlamenter vatan nöbetinde

Ukraynalı parlamenter vatan nöbetinde
27 Şubat 2022 - 13:41 borsagundem.com

Ukrayna, Rusya'nın işgal girişimine direniyor. Ukrayna parlementosu üyesi Kira Rudik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın açıklamasına, “Kadınlarımız, erkeklerimiz gibi toprağımızı koruyacaktır” yazdı.

Ukrayna parlementosu üyesi Kira Rudik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın ardından büyük destek gördü. Rusya'nın Ukrayna'ya işgal girişimine karşı direnişi devam ederken Ukrayna parlamentosu üyesi Kira Rudik silah tutarken verdiği pozuyla günün en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu.

"KADINLARIMIZ, ERKEKLERİMİZ GİBİ TOPRAĞIMIZI KORUYACAKTIR"
Twitter'da elinde silah tutarken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Kira Rudik, "Kadınlarımız, erkeklerimiz gibi toprağımızı koruyacaktır" yazdı. Paylaşıma 300 binden fazla beğeni ve destek yorumu yapıldı.

Rudik, "Bir silah tuttuğumu, silah taşımaya hazır olduğumu ve diğer insanları vurmaya hazır olduğumu anlamak ve fark etmek benim için son derece sıradışı ve deliceydi" dedi.

Fotoğraf paylaşımının ardından bir çok uluslararası televizyonun canlı yayınına davet edilen milletvekili Rudik, "Silah tutmamın nedeni, Rus askerlerinin Kiev'e gelmesi ve Rus askerlerinin aslında kendilerine ait olmayanları almaya çalışmasıydı. Putin, ordumuzun hazırlığını hafife aldı ve askerlerinin her adımında onlara gerçekten sert bir direniş gösteriyoruz" diye konuştu.

Ukrayna’da silahlanan siviller, Rus tankını durdurdu

 

Son üç günde Macaristan'a gelenlerin sayısı 60 bini aştı

 

Zelenskiy müzakereler için İstanbul'u önerdi

 

Kadirov’un sağ kolu öldürüldü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mustafa27 Şubat 2022 19:24

    bi bunlara bak bir de sefil ve zavallı suriyeli afganlara bak bunlar kafir memleketlerini savunur diğerleri müslüman ülkelerini bırakıp kaçar ne kadar zavallılar ya...

  • Türkoğlutúrk27 Şubat 2022 14:18

    Bizimkiler olsa ABD ye kaçıp sığınırlar.

  • AHMET ÖZBİR27 Şubat 2022 14:03

    TÜRK kadınlarımızın birçoğu hayatları boyunca SİLAH görmeden, bir kere olsun ATEŞ etmeden bu alemden göçüyorlar. Ben etrafımdaki tanıdığım kadınlara sordum, SİLAH ve MERMİ görmediklerini söyleyenler çoğunlukta. Ukranyalı parlamenter vatansever hanım ÖRNEK olmalı. Müslüman Türk kadınları ceddim OSMANLI'da ERKEK-KADIN ayrımı olmaksızın her vatandaş SİLAH KULLANMAK ve TAŞIMAK ZORUNDAYDI. Artık REİS'im KADINLARIN da GÖNÜLLÜ olarak tesis edilecek bir "SİLAH EĞİTİM MERKEZİ"NİN KURULMA VAKTİ GELMİŞTİR. ***Vatan Sana Canım Feda***

  • : )28 Şubat 2022 00:27

    Paralı askerlik geldi. dekont öde. askere gitme. rapor al askere gitme, kadınlar mi gidecek askere. Sen önce  ülkendeki Suriyelileri gönder askere. Esada karşı savaşsınlar.

  • 😂😂😂😂27 Şubat 2022 14:56

    😂😂😂😂😂

  • BORSACI 27 Şubat 2022 14:03

    ukrayna halkının mücadelsini canı gönülden destekliyorum allah rus zalimini kahretsin.