E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİnfo Yatırım TSPB ödüllerinde 'Altın Boğa'ya damgasını vurdu---

İnfo Yatırım TSPB ödüllerinde 'Altın Boğa'ya damgasını vurdu

İnfo Yatırım TSPB ödüllerinde 'Altın Boğa'ya damgasını vurdu
07 Eylül 2020 - 16:38 borsagundem.com

Sermaye Piyasaların önemli kurumlarından İnfo Yatırım Menkul Değerler, TSPB’nin ödül töreninden 3 ayrı ‘liderlik’ ödülüyle ayrıldı

Çeyrek asırdır Sermaye Piyasalarına damgasını vuran İnfo Yatırım, bir yıl önce başlatılan yenileşme atağını, Sermaye Piyasalarının en prestijli ödüllerine damgasını vurarak süsledi. Güçlü ve usta isimlerden kurulu ekibin sektörde yarattığı başarıyla Kurum, TSPB’nin “Altın Boğa Ödül Töreni”nden 3 önemli ödülle ayrıldı.

Seçilen branşlar, 2019 yılındaki büyüme rakamları dikkate alınarak belirlenirken, Aracılık İşlemleri kategorisinde “Borsa İstanbul Pay Piyasası Pazar Payı Artış Lideri-2019”, “Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Pazar Payı Artış Lideri-2019” ve “Kaldıraçlı İşlemler Pazar Payı Artış Lideri-2019” ödüllerinin sahibi İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş. oldu.

ENDER ŞAHİN: YENİ SAHİPLİK VE YÖNETİM İLE YÜKSELİŞİMİZ BAŞLADI

Geçtiğimiz hafta Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus’ ta düzenlenen törende, İnfo Yatırım Menkul Değerler CEO'su Ender Şahin ‘liderlik ödülleri’ni Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla’nın elinden aldı. Şahin değerlendirmesinde, "22 Nisan 2019'da yeni sahiplik ve yönetim ile yükselişimiz başladı. Sadece Genel Müdürlük lokasyonu ve 60 olan personel sayısını 15 ayda 170 personel, 15 irtibat bürosuna çıkardık. Aynı süre içinde 2 bin 700 bakiyeli hesap sayısını 13 bine yükseltme başarısı gösterdik. Yakın zamanda Bodrum ve Bakırköy birimlerini de devreye sokacağız" dedi.

GÜÇLÜ İNSAN KAYNAĞI VE TEKNOLOJİK YATIRIM

Ender Şahin, İnfo Yatırım'ın TSPB ödülleri ile tescillenen başarısının kaynağını ise şöyle açıkladı:

"Bu süreçte bizleri başarıya götüren insan kaynağı yatırımlarımızı hızlı şekilde tamamlamak oldu. Bu süreci halen devam ettiriyoruz. Bünyemizdeki üst düzey profesyonellerin sektör tecrübesi 15-25 yıl. Bu güçlü insan kaynağını kısa sürede yapılan teknoloji yatırımları ile destekledik. Mevcut yapıda A grubu aracı kurum lisanslarımızın tümünü kullanarak yatırımcılarımıza hizmet vermekteyiz. Odağımız birebir destek ve yakın hizmet felsefesi ile müşteri memnuniyeti sağlamak."

İnfo Yatırım Menkul Değerler CEO'su Şahin, hedeflerinin Türkiye'de banka iştiraki olmayan aracı kurumlar sınıfında liderlik olduğunun da altını çizdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)