E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnce'den eski bakan Okuyan'a dava---

İnce'den eski bakan Okuyan'a dava

İnce'den eski bakan Okuyan'a dava
09 Ağustos 2020 - 14:58 borsagundem.com

CHP'li Muharrem İnce, eski bakanlardan Yaşar Okuyan'a dava açıyor. İnce'nin, Okuyan'ın "AKP’nin Ayasofya’da dini pazarlamasına kendini alet etti", "Parti kuracağına turşu kur" ifadeleri nedeniyle bu kararı aldığı öğrenildi.

Yeni parti kuracağı iddialarına ilişkin Yaşar Okuyan’ın “Parti kuracağına turşu kur” sözlerinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Muharrem İnce dava açacağını duyurdu:

“Elbise değiştirir gibi parti değiştiren siyasi mevta Yaşar Okuyan'ın hakkımda söylediği yalan ve iftiralarla ilgili dava açacağım. Her partide yaşama özelliği bulunan bu Yaşar'a yalan ve iftiralarını mahkemede ispat etme hakkı veriyorum.”

Ulusal Kanal’da yayınlanan ‘Söz Meclisten İçeri’ programa konuk olan eski bakanlardan Yaşar Okuyan şunları söylemişti:

CUMA NAMAZINI YALOVA’DA KIL

Muharrem İnce'yi tanıyorum, yapabilir. Çünkü egosu çok gelişti cumhurbaşkanlığı seçiminde, çok yanlış işler yaptı. En son AKP'nin Ayasofya'da dini pazarlamasına kendini alet etti. Orada senin ne işin var?  Cuma namazını sen Yalova'da kıl, başka camide kıl. Oraya niye gidiyorsun?

PARTİ KURACAĞINA TURŞU KUR

Hoş bir şey değil. Delege de kurultayda ilgisizliğiyle ona tavır koydu gördüğüm kadarıyla. Yapısını bildiğim için böyle bir teşebbüsü olursa hayret etmem. Ama bir tavsiyem şu, parti kuracağına turşu kur kışın daha iyi gelir. Parti kursan ne olacak?

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTAYI BEKLEYİN

Öğle saatlerinde CNN Türk’ten Fulya Öztürk’e açıklamalar bulunan şunları söyledi: Önümüzdeki hafta Ankara’ya gideceğim. Hakkımda yalanlar iftiralar var. Ama önümüzdeki haftayı bekleyeceksiniz. Kim hain kim bölücü herkes görecek. Önümüzdeki haftaya kadar sabırla beklemelerini isteyeceğim. Hain diyenler, bölücü diyenler. Atatürk’ün partisinin 40 yıllık neferiyim.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Muharrem09 Ağustos 2020 21:55

    Eşek sözü,nüzü unutmadık sayın okuyan, bekliyoruz verdiğiniz söz havada kalmasın

  • Taha09 Ağustos 2020 18:46

    Allah kulunu dunyada VEZIR DE EDER REZIL DE EDERMIS..Y.OKUYAN CANLI ORNEGI...ONCE O ESEK IDDASINI YERINE GETIRSIN...ANIRACAKTI..YAZIK..REZIL.

  • ZIR cahil prof09 Ağustos 2020 18:05

    en sevdiğim turşu da kornişon ve karışık olandır.sayın inceden bu turşuları istiyoruz.acılı adana kebabının yanında şalgamla iyi gider.

  • Nedim09 Ağustos 2020 16:39

    Yahu bu Yaşar Okuyan ne hale geldi böyle?  Allah kimseyi şaşırtıp  sapıtmasın.

  • FİNANSŞÖR09 Ağustos 2020 16:04

    Ben zannetmiyorum muharrem inceye muhafezaker kesmin oy vereceğini.çünkü ramazan ayında viksi içen resimleri basında boy boy çıkmış idi.çok zor başarılı olmazı.50 senedir ne katkısı olmuş partisine hiç bir şey....zaten olsa chp projeleri üreten bir inandırıcılığı olsa kaç kere iktidara gelir.teröristleri destekleyenler ile işbirliğine hiç ihtiyacı da olmaz idi.

  • muhsin 09 Ağustos 2020 16:03

    Eğer karar alıp yolundan dönersen,siyasette başarılı olamassın,silinip gidersin,bir karar al, ve uygula.

  • Burhan09 Ağustos 2020 16:01

    İki kelimeyi bir araya getiremeyen K.daroğlundan bir halt olmaz,,kur partini.

  • erdi09 Ağustos 2020 16:00

    Kim ne derse desin,aldırış etme kur partini al %51 i.

  • Ahah09 Ağustos 2020 15:15

    Yapma muharrem yapma , şunlarin ekmegine yag surme dustu dusecekler , sana o yuzden sariliyorlar