E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIMF'ten Türkiye raporu: Büyüme yeniden başladı---

IMF'ten Türkiye raporu: Büyüme yeniden başladı

IMF'ten Türkiye raporu: Büyüme yeniden başladı
28 Aralık 2019 - 07:01 borsagundem.com

8 Ekim’de tamamlanan istişarelerin ardından rapor hazırlayan IMF, Türkiye ekonomisinin büyümeye yeniden başladığını ancak risklerin devam ettiğini bildirdi

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • beyazıt29 Aralık 2019 11:07

    inşaallah bu yapacağımız bu araba dünyanında dikkatini çekti,umarım sanayimiz şaha kalkar,güzel bakarsak güzel görürüz arkadaşlar.

  • Ryu ken 29 Aralık 2019 09:24

    %20 zam geldi herseye düzelme olacaktır tabi.. Ama merak etme yakında paralar çarçur olur bi %20 zam daha yapılır..Libya dan biraz gelirse para belki daha iyi oluruz

  • kılıç28 Aralık 2019 23:42

    İNSANLAR, ÜLKELER AKLINI BAŞINA ALIP AKKILI YATIRIMCI OLMAK ZORUNDA YA ERİYİP EKENOMİDE SIFIRLANACAKLAR YADA KALKINMANIN YOLUNU BULUP BÜYÜYECEKLER .

  • gobel6628 Aralık 2019 12:11

    Dikkat ettiniz mi derecelendirme şirketleri Türkiye'nin notunu hala çöp seviyesinde tutarken İMF Türkiye'nin ekonomik  büyümesinin yeniden başladığını söylemek zorunda kaldı. Oysaki bu derecelendirme şirketleri Türkiye ekonomisinde hiç bir şey yokken doları süpeküle etmek için Türkiye notunu düşürüp doların çıkmasına neden olmuştu.

  • gobel6630 Aralık 2019 15:47

    Okivireke bladerim Genel itibari ile uzun vadede değerlendirmen doğru fakat kısa vadede  son dalgalanmanın cevabı değil, bu dalgalanma aktörleri tamamen derecelendirme ve dış yatırım kurumları. Türkiye Dış ticaret fazlası vermeye başladı bu aktörlerin hayalleri suya düştü. Projeleri uygulanamaz hale geldi.

  • Okivireke Dokisirike28 Aralık 2019 19:52

    doların düşmemesi için sanayileşmis ülkenizin olması ve döviz rezevrlerinizin olması gerekir yoksa her zaman her kes kedi fare gibi oylarlar sizlerle.