E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİletişim Başkanı Altun'dan, Bolton'ın ifadelerine sert tepki---

İletişim Başkanı Altun'dan, Bolton'ın ifadelerine sert tepki

İletişim Başkanı Altun'dan, Bolton'ın ifadelerine sert tepki
25 Haziran 2020 - 09:45 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Eski üst düzey yetkililerin, müttefikler arasında süregelen meseleleri çözüme kavuşturma çabalarını iç siyasi gündemleri için kullanmalarını kabul edilemez buluyoruz." ifadesini kullandı

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kabul Müdürü25 Haziran 2020 15:05

    Kabul edilemez demiş mi dediyse sorun yok,bakın nasıl adaları geri verdi yunan kabul edilemez açıklamasından sonra en büyük kozumuz kabul edilemez cümlesidir.

  • fafa25 Haziran 2020 13:14

    Sayın Altun,yetkide bir karışıklık mı var?Sayın Kalın mı yetkili siz mi yetkilisiniz,belli değil.Bu işte bir görevli olursa sesi daha gür çıkar ve dikkate alınır,her yerden bir ses geliyor;üstelik seçilmiş biri de değilsiniz,kaale alırlar mı bilmiyorum.Lütfen yetkili bir kişi konuşsun.

  • türkoğlutürk25 Haziran 2020 10:18

    halktan birşey saklamamalarımı rahatsız etti

  • Nedim25 Haziran 2020 12:07

    Ne oldu lan kerkenez?  Şimdi de derin devlet p.ç lerinin kuyruğuna mı yapıştın?  Bolton u Türkiye den s. tir ettiler  Sen de paçasına mı yapışıyorsun?  Soytarı dediğim de işte tam senin gibiler!  Her seferinde nasıl iflah olmaz bir  şaklaban olduğunu  açık seçik belli ediyorsun!