E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİdlib'de 2 asker şehit oldu---

İdlib'de 2 asker şehit oldu

İdlib'de 2 asker şehit oldu
20 Şubat 2020 - 17:35 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de rejimin düzenlediği hava saldırılarında 2 askerin şehit olduğu bilgisini paylaştı.

Milli Savunma Bakanlığı, ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan askerlere yapılan hava saldırısı sonucu 2 askerin şehit  olduğunu bildirdi.
Açıklamada şöyle denildi:
"Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan unsurlarımıza  yapılan hava saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit  olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Belirlenen hedefler  ateş altına alınmış, alınmaya devam edilmektedir.
Bugüne kadar olduğu gibi şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır. Hayatını kaybeden aziz  şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil  milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil  şifalar dileriz.
İdlib bölgesindeki çeşitli kaynaklardan alınan son bilgilere göre 50’den fazla Rejim unsuru, 5 tank, 2 zırhlı personel taşıyıcı, 2  silahlı pikap, 1 obüsün imha edildiği öğrenilmiştir."
"Suriye’yi kana, teröre, gözyaşına açık hale getiren kim varsa insanlık önünde hesap verecektir"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Danışmanı Fahrettin Altun, İdlib’te  rejimin saldırı sonucu şehit olan Türk askerlerle ilgili olarak, "Suriye’yi kana, teröre, gözyaşına açık hale getiren kim varsa  insanlık önünde hesap verecektir." dedi.
Twitter üzerinden açıklama yapan Altun, şunları söyledi:
"İdlib’te barışı temin etmek, insani yardım faaliyetlerini  yönetmek üzere bulunan askerlerimize Rejim tarafından gerçekleştirilen  saldırıda 2 askerimiz şehit olmuş, 5 askerimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Devletimiz şehitlerimizin kanını yerde bırakmamış, bırakmayacaktır.
Suriye’yi kana, teröre, gözyaşına açık hale getiren kim varsa  insanlık önünde hesap verecektir. Devletimiz büyüktür, milletimiz azizdir, vatanımız kutsaldır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Günaydın 21 Şubat 2020 08:14

    Misliyle karşılık verilip unutulacak olaydır

  • kılıç20 Şubat 2020 21:54

    RUS SU 35 UÇAKLARI VURDUGU İDDA EDİLİYOR EGERKİ DOGRU İSE RUSYA VAHİM HATALAR YAPIYOR .ÇÜNKÜ ABD PETROL BÖLGESİNİ İŞGAL ETMİŞ ÇITI BİLE ÇIKMIYOR AMA MAZLUM ÇOCUKLARI KATLEDİYOR .

  • ----------- ??????????-------------20 Şubat 2020 21:17

    bunu rusya yapmıştır .suriye nin yapabilecek kapasitesi yoktur.bunun bedelini bir türlü ödetmeliyiz.

  • Haklı20 Şubat 2020 18:46

    Allah rahmet eylesin. Annesine babasına eşine çocuklarına Allah sabır versin.

  • Nedim20 Şubat 2020 18:27

    Türk askeri orada boşuna durmuyor önce vatan sonra insanlık için!  Mal mal yorum yazanlar ah sizi bir tanısam  nasıl bir kırma olduğunuzu zaten ortaya çıkar.

  • fedai20 Şubat 2020 18:10

    idlipte ypg yok, esadla sidik yarışına girip askerlerimiz boşa ölüme gönderiliyor

  • ....20 Şubat 2020 17:57

    herzaman aynı laf salatası  kanı yerde kalmamış ateş düştügü yeri yakar baştaki meşeodunu ve meclisi temsil edemeyen milletvekilleri oraya gitsinlerde kendileri savaşsın anca lafla peynir gemisi yürütüyorlar ölenler kendi akrabaları değil birde senin orada ne işin var 4 milyon suriyeli memleketimizde yayıla yayıla yaşarken umurları değil derdi bizi tuttu bana yorum yapacak meşeodunu dış politikaymış bilmemde demsin o öküz beynyle anca kendilerini kandırılar

  • Türk 20 Şubat 2020 23:16

    Dogru diyon ahzına saĝlık.Suryalılar yayila yayila geziyor nergile pöfürdüyor.bizim askerimiz onların yerine savaşiyor.adaletsizlik

  • siya20 Şubat 2020 17:56

    Girdik batakliga yatıp kalkıyoruz suriye.Allah ailelerine sabır versin.keske bedelli yapan siyasilerinde çocukları önden gitse.

  • Duzicili20 Şubat 2020 17:53

    Allah rahmet eylesin. Bu rusyanın işi.esad yapamaz. Alçaklar.

  • ne20 Şubat 2020 17:52

    sizin yapacağınız dış siyasete de...

  • Türk öper20 Şubat 2020 17:51

    Endeks isterse 40.00'e gelsin hiç önemli değil isterse batalım. Önemli olan Hürriyet ve İstiklal. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.

  • Uyumsuz20 Şubat 2020 18:35

    4 milyon Suriyeli benim ülkemde her gün doğurup çoğalacak benim askerim gidip onlar için can verecek şehit olacak yok yavvv. endeks a...k... isterse sıfıra düşsün giden can geri geliyor mu. mesele hürriyet mi istiklal mi gerçekten öyleydiyse ypg-pkk lı teröristler hala burnumuzun dibindeler onları tamamen bitirip temizlemeden niye durduk. Onlar bölünmüş bir suriye de daha büyük bir tehdit değil mi ülkemizin bekası için. Ateş düştüğü yeri yakıyor sen ben 1 hafta on gün sonra unutup gideceğiz suriye de bu vatan için şehit düşenleri ama anneleri babaları eşleri kardeşleri çocuklarının yüreğinde hep o acı kalacak. Bu iş böyle çözülmez daha da karışır daha da sıkıntılı bir hal alır. Ha illa girecek miydin alacaktın o zaman nato türkiyedir biz natoyuz diyen o nato sekreteri ile nato ülkelerini suriyede ki bu insani krizi çözeceğiz siz de benimle geleceksiniz diyecektin.

  • Yorum20 Şubat 2020 17:48

    Uçak niye düşürmüyor hava saldırısı diyor hava saldırısını yapan uçakları düşürelim ve o uçakların kalktıgı pistleri vurmak daha mantıklı degil mi ayrıca hava üstlerinde bulunan mühimmat deposunu vuralım önce

  • Kenan20 Şubat 2020 18:18

    Play station mi oynuyon

  • Uyumsuz20 Şubat 2020 18:17

    Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin ateş düştüğü yeri yakar. Orada olan tüm askerlerimizi de Allah korusun. Yazdıklarına gelince normal şartlarda mantıklı ama tek sorun var bunları yapman için senin de kendi hava gücünü kullanman gerek, onu yaptığın zaman da bir başka tehlike olan rus hava savunma sistemlerinin hedefi haline gelirsin. Hava gücü olmadan/kullanılamadan hava gücü olan birine sadece karadan harekat yapmak kayıplarımızı arttırır. Allah askerlerimin yardımcısı olsun bu iş bu şekilde çözülmez daha karışık bir hal alır. Bu da en çok bize yüz yılardır düşmanlık edenlerin işine yarar.    

  • Yorum20 Şubat 2020 18:14

    Rusya vurunca Türk askerini bişey olmuyorum yani bizde karşılığında rejim askerini mi vuruyoruz Rus uçagını düşürme yetkisi yok mu Türk askerine nedir eger öyleyse niye böyle bir harekata kalkıştık

  • rus20 Şubat 2020 17:54

    o uçaklar rusyanın zaten ben vurdum diyor.

  • Alp Arslan20 Şubat 2020 17:41

    Allahımız şehdaetlerini kabul eyleye. 

  • pardus20 Şubat 2020 18:11

    vatanını savunurken ölene şehit denir. maaş karşılığı başkasının vatanını işgal edene değil

  • yalan dünya20 Şubat 2020 17:39

    ortadoğu batağına girmeyin diye yalvardık, dinlemediler. olan vatan evladına oluyor. zengin çocukları ne zaman askere gitmiş ki? hele siyasetçilerin çocukları?

  • Mehmet20 Şubat 2020 17:56

    Onlar profesyonel askerdir. . Allah hepsine rahmet eylesin. Aslan parçası babayigitler