E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİdlib'de 2 asker roketli saldırıda şehit oldu---

İdlib'de 2 asker roketli saldırıda şehit oldu

İdlib'de 2 asker roketli saldırıda şehit oldu
19 Mart 2020 - 22:35 borsagundem.com

İdlib'de bazı radikal grupların roketli saldırısında 2 askerin şehit olduğu, bir askerin de yaralandığı bildirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde (İGAB) roketli saldırı sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, İGAB'da görevli unsurlara bölgedeki bazı radikal gruplar tarafından roketli saldırı düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Roketli saldırı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımızla ateş altına alınmış ve misliyle karşılık verilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego20 Mart 2020 00:28

    Yine trol Ahmet çıkmış birazdan nedimde gelir. Ulan troller çok istiyorsanız siz gidin şehit olun. Gönüllü olarak

  • ŞEREF SINIRSIZ19 Mart 2020 23:49

    Tarih boyunca bizimle uğraşan haç lı ordusu ve onların içimizdeki işbirlikcileri ve ittifiakcıları hiç bitmemiştir hiç bitmeyecektir.eğer sınır dışımızda bu şerefsizler ve hainler ile teröristler ile uğraşmak isek bu sefer içimize gelip bu ölenlerin onlarca yüzlercesi şehit verecek idik.bu hainler hiç bir zaman boş durmazlar yedi yirmidört kalleşliklerini yapmışlar yapmaktadırlar.işimiz çok zor.bunun üstesinden birbirlik ve beraberlik içinde aşabiliriz.asıl teröristler içimizde hainler içimizde işimiz öyle kolay değil.

  • Haluk19 Mart 2020 23:29

    Hani anlaşma olmuştu

  • Cakal19 Mart 2020 23:02

    Cikmissin yine piyasaya

  • Mucise Reis 19 Mart 2020 23:01

    Herkesler sevdikleri için, ailesi için, siyasilerimiz bulundukları ortamları ve evlerini ve saraylarını canları için nasl koruyor biliyoruz. Korona virüs belasında herkes canları için maskeler, desenfekteler, 1 metre uzak durmalar, en ufak durumda hastaneye gitmeler vb. vb. nasıl korunuyor. Termal kameralarda korunan ve takip edilen siyasilerimiz var. Can çok önemli. Can tatlı. aile bireyleri çok önemli...Herşeye rahman, emir alan, aldığı emri uygulayan. Gerektiğinde canını fedakarca hiçe sayan.  7/24 uykusuz kalan. gerektiğinde kurşunlar altında, silahlar karşısında bulunan bütün mehmetçiklerimizden Allah razı olsun. Aldıkları emirleri, uygulayan, kendilerine verilen emirleri harfiyen canları pahasına yapan. Allah bütün şehitlerden razı olsun. Haklarınızı helal edin. Biz sizlere boçluyuz...

  • AHMET ÖZBİR19 Mart 2020 22:41

    RABBİM şehidlerimize rahmet eylesin, yaralı askerimize acil şifalar versin. Radikallerin kökünü kurutun yiğitler, hainleri, alçakları ETKİSİZLEŞTİRİN, TERTEMİZ İDLİB MEYDANA GETİRİN.

  • RİZE li mulivbjk19 Mart 2020 23:47

    boşu boşuna taşıdığın o beynini , merinos YOBAZ Ahmeeeeeeeeeeeeeeeeettt.....haydi millet bahçelerine lay lala lala...

  • : )19 Mart 2020 23:42

    korona oldun diye çok üzüldük. ne şanslısın. ne idlibde şehit oldun. ne 15 temmuzda gazi,Havaalanında kefen giydin, sonra kayboldun gittik : )))  ne korona vakası oldu sana.... ne kadar şansız birisin. şehitler tepesi boş kalmasın hadi ahmet, sıra sende.. :D

  • haramzadeler19 Mart 2020 23:32

    sinir bozucu virüs gibisin...