E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİçişleri Bakanlığı duyurdu! 3 terörist etkisiz hale getirildi---

İçişleri Bakanlığı duyurdu! 3 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanlığı duyurdu! 3 terörist etkisiz hale getirildi
10 Ağustos 2021 - 09:09 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı, Eren-13 operasyonları kapsamında Şırnak-Bestler Dereler bölgesinde 3 bölücü örgüt mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Şırnak-Bestler Dereler bölgesinde, Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, jandarma komando birliklerince operasyon düzenlendi.

Jandarma İHA/SİHA ve Hava Kuvvetleri desteğiyle yürütülen operasyonda 3 bölücü örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

Bölgede operasyonlar devam ediyor.

MSB duyurdu! 13 terörist etkisiz hale getirildi

 

Irak'ın kuzeyinde bir PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

 

Hakurk'ta 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İmdat10 Ağustos 2021 10:36

    jandarma iç işileri bakanlığına bağlı değilmi elini kolunu sallayarak gelen doğu sınırlarımızdan istediği gibi giren Afganlara karşı alınan tebdirleri ve yakalamaları niye vermiyor. Çünki yakalanmaıyorlar sarayın emriyle istedikleri yere gidiyorlar aynı suriyeliler gibi yandaş medyada bunu halka misafirlik, insanlık, ummet, diye kakalıyor. Ülke işgal altında hemde milliyetçi bir parti ve başı Bahçelinin desteği ile.